Direct mailing: geef je bedrijf een vroeg eindejaarsgeschenk

Het eindejaar en de feestdagen naderen met rasse schreden. Het ideale moment voor bedrijven om hun eindejaarsaanbod in de kijker te zetten en wenskaarten te versturen. Dat betekent dat vanaf midden december de brievenbussen vol nieuwjaarsboodschappen zitten. Hoe spring je er dan nog uit? Door de eerste in de bus te zijn! Gun jezelf en je bedrijf dit jaar een effectief kerstgeschenk en kies voor drukwerk dat snel en vlot bij je ontvangers terechtkomt. Voor snelle beslissers is er een speciale eindejaarskorting!

Gebruik het brievenbusmoment

Papieren mailings en printadvertenties blijven een effectief middel om je doelpubliek te bereiken. Ook in digitale tijden. Je reclameboodschap via e-mail belandt ofwel in een spam-inbox, ofwel wordt ze ongeopend verwijderd. Op sociale media scrollen de meeste gebruikers snel voorbij je boodschap. Print, daarentegen, is tastbaar en heeft meer impact. Geen wonder, dus, dat heel wat bedrijven opnieuw voor gedrukte reclameboodschappen kiezen.

Het openen van de brievenbus blijft voor de grote meerderheid van de Vlamingen een dagelijks ritueel. Wie ’s ochtends of ’s avonds de brievenbus leegmaakt, is vaak meer ontspannen dan iemand die snel zijn mails nakijkt. Zo is je bestemmeling ontvankelijker voor je boodschap. Veel mensen bladeren onmiddellijk door hun post en leggen hem vervolgens op een zichtbare plaats. Zo komen ze letterlijk in aanraking met je folder, brochure of catalogus, en dat vaak zelfs meerdere keren.

Je eindejaarsboodschap of nieuwjaarswensen als eerste geleverd

Nu kerst en nieuwjaar naderen, willen heel wat bedrijven hun eindejaarsacties in de kijker zetten met een folder. Daarnaast mogen wenskaarten voor trouwe klanten en leveranciers niet ontbreken. Ook jij stuurt je klanten wellicht een kaartje. Goed idee! Er is echter één aandachtspunt: tenzij je een pracht van een kerstkaart ontwerpt (en wij houden je niet tegen!), is het moeilijk om er echt uit te springen wanneer de bus van je klanten vol eindejaarsdrukwerk zit. Hoe zorg je ervoor dat jouw kerstboodschap wel blijft hangen bij je ontvangers? Door simpelweg de snelste te zijn! Je wenskaart of folder valt namelijk veel meer op tussen gewone brieven dan tussen andere wenskaarten.

Daarom maak je maar beter vandaag nog werk van je eindejaarsdrukwerk en je wenskaarten. Speciaal voor snelle beslissers lanceert Vlaamse Post een actie. Beschouw het gerust als een eindejaarsgeschenk voor je onderneming! Ontdek de actie en de voorwaarden onderaan dit bericht.

One-stop shop voor je drukwerk en bedeling

Bij Vlaamse Post reken je op een keurige en stipte aflevering in de brievenbussen van je ontvangers. Maar Vlaamse Post doet meer. Het bedrijf beschikt over eigen grafici die jouw drukwerk ontwerpen. Ook het drukken van je folder, brochure of kaart gebeurt in eigen huis. Van creatie tot bedeling sta je in contact met één persoon, die je vaste aanspreekpunt is. Op die manier ben je er zeker van dat je een antwoord krijgt op al je vragen en dat je drukwerk in perfecte staat terechtkomt bij je doelgroep.

Gun je bedrijf een vroeg eindejaarsgeschenk en kies voor drukwerk dat al voor de grote feestdrukte bij je ontvangers aankomt. Daarvoor mag je Vlaamse Post steeds contacteren. Als snelle beslisser krijg je bovendien een leuk geschenk in de vorm van de exclusieve eindejaarspromotie!

Eindejaarspromotie*

Bestel via de handige simulatietool op vlaamsepost.be/simulatietool

Vermeld de actiecode KMOINSEJA201912 en krijg gratis 1000 flyers extra bij bestelling van bedeling met drukwerk* 

* Bij bestelling vanaf 5000 flyers A5 gedrukt en bedeeld krijg je gratis 1000 flyers extra - actie geldig tot eind 2019.

Meer weten? Stel je vraag rechtstreeks via het formulier hieronder!

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Vlaamse Post

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Vlaamse Post
  • Turnhoutsebaan 185
    2970 Schilde
  • 0800 64 400 (gratis vanuit België)

Ook interessant

Interessante bedrijven