Vlaamse post past je zending

Past het? Wanneer is mijn zending geschikt voor huis-aan-huisbedeling?

Partner

Stel je voor: Je maakte een mooie catalogus om je bedrijf en diensten in de kijker te zetten. Je koos voor kwaliteitspapier en een groot formaat, want je wil uiteraard een goede indruk maken. Maar is je zending nu nog geschikt voor een huis-aan-huisbedeling, of moet je ze versturen als een pakket?

Past het in een brievenbus?

Is je zending kleiner dan 350 mm bij 230 mm en maximum 30 mm dik? En weegt ze minder dan 2 kg? Dan kan je drukwerk huis-aan-huis bedeeld worden. Is je zending groter? Dan moet je ze versturen als een pakket.

PastHet: een handig hulpmiddel

Moet je nu met een meetlat je drukwerk gaan nameten? Nee hoor: Vlaamse Post ontwikkelde een handig hulpmiddel met de treffende naam ‘PastHet’. Het is een stevig opvouwbaar karton dat exact 350 bij 230 mm meet. In het midden zit een gleuf van 30 mm. Is je zending kleiner dan de afmetingen van de tool en kan je ze door de gleuf schuiven? Dan is ze geschikt voor huis-aan-huisbedeling door Vlaamse Post! PastHet is compact op te vouwen en gaat lang mee door het stevige karton. Ideaal om te gebruiken op je bedrijf wanneer je je mailings voorbereidt voor verzending!

Een efficiënte partner, van ontwerp, over druk, tot huis-aan-huisbedeling

Met Vlaamse Post kies je voor een bedelingsdienst die je van begin tot einde een goede service biedt, stiptheid vooropzet en transparante prijzen hanteert. Maar Vlaamse Post heeft ook grafici in huis die je folders opmaken en een drukker die al je creaties op papier zet. Eén centrale contactpersoon coördineert alles voor jou. Zo kan je gerust zijn dat je doelpubliek jouw producten en diensten op de best mogelijke manier leert kennen.

Bekijk de diensten van Vlaamse Post of stel je vraag via het formulier hieronder

Lees ook:

Meer weten?

Contactinformatie

  • Vlaamse Post
    Turnhoutsebaan 185
    2970 Schilde
  • 0800 64 400 (gratis vanuit België)

Ook interessant

Interessante bedrijven