Netwerken tijdens de Bedrijvennetwerkdagen in Hasselt

Marketing & Sales

Een handdruk, een lach, een schouderklop. Nu we elkaar weer fysiek zien, zijn de ontmoetingen hartelijk en worden netwerkevents aangekruist in de agenda. Na een succesvolle editie in 2019 strijkt Bedrijvennetwerkdagen dit jaar voor de tweede maal neer in Limburg. Plaats van afspraak is de Expo Hasselt op 27 en 28 oktober.

Bedrijvennetwerkdagen is een tweedaagse fysieke netwerkevent onder het motto: reboost onze lokale economie in. In samenwerking met Voka - Kamer van Koophandel Limburg - beantwoordt dit tweedaagse netwerkgebeuren aan de behoefte van ondernemers en bedrijven om in het post-coronatijdperk fysiek samen te komen onder professionals, onderlinge businesskansen te ontdekken en ondernemerschap te stimuleren.

120 exposanten

In Hasselt vinden ondernemers een overzichtelijk platform van bedrijven uit zowel de industrie, toelevering, klein- en groothandel, transport als de bouw- en dienstensector. Het gaat om ruim 120 bedrijven-exposanten waarmee ze hun netwerk kunnen uitbreiden Zij staan klaar om er hun nieuwste producten, diensten en strategieën voor te stellen, om zo samen nieuwe partnerships te realiseren.

Bedrijvennetwerkdagen is hiermee het grootste netwerkevent in Limburg van dit jaar!

Programma Bedrijvennetwerkdagen Limburg

Naast het leggen van nieuwe contacten met mogelijke klanten, leveranciers of partners kan je er ook interessante randactiviteiten meepikken zoals inspiratiesessies, ondernemersverhalen, inhoudelijke updates rond actuele thema’s tijdens de Big Refresh georganiseerd door Voka – Kamer van Koophandel Limburg.

Op de Bedrijvennetwerkdagen in Expo Hasselt kan je tussen 14 en 21u doorlopend terecht.

Schrijf je hier gratis in

  • Woensdag 27 oktober 2021: 14u - 21u.
  • Donderdag 28 oktober 2021: 14u - 21u.

Locatie: Expo Hasselt op Park H (de voormalige Grenslandhallen-site),
Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt

KMODYNAMOO - rectangle202003.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials