Ontdek de nieuwe Skybar Gent

Je hebt ongetwijfeld al gehoord over de prachtige nieuwe vestiging van Van der Valk in Gent. Voor jou als ondernemer beschikt deze hotelsite over diverse meetingformules, waar zowel grote als kleine evenementen kunnen plaatsvinden. Ideaal gelegen, tot in de puntjes verzorgd en een streling voor het oog: zo kennen we het concept van Van der Valk. Als kers op de taart: de opening van hun schitterende rooftop bar Skybar.

Vergaderen bij Van der Valk

Je kan in Van der Valk Gent terecht in 12 multifunctionele vergader- en receptiezalen voor een inspirerende ontmoeting. Voorstellingen aan nieuwe of bestaande klanten, interne meetings, opleidingen of seminaries: voor ieder concept heeft Van der Valk Gent een pasklaar antwoord klaar.

Van 6 tot 450 personen: Van der Valk Hotel Gent biedt je de gelegenheid om je bezoek in stijl te ontvangen. Daarbij beperken ze zich niet enkel tot meetings: ook je bedrijfsevenement, feest, congres of opleiding steken zij met de nodige finesse in een professioneel kleedje. Het deskundige team van Van der Valk Gent denkt graag actief met je mee om van je event een succesvolle, onvergetelijke gebeurtenis te maken.


Het oog wil ook wat

... en daarom zijn samenkomsten op oogstrelende locaties toch altijd nét dat tikkeltje inspirerender. Met de opening van Skybar gooit Van der Valk Gent meteen een prachtige troefkaart: volgens bezoekers is deze nagelnieuwe toplocatie meteen dé rooftop bar van Gent.

Gelegen op de tiende verdieping van het nieuwe hotel geniet je van een weergaloos vergezicht. Op deze exclusieve locatie nabij de Ghelamco Arena heb je een uniek panoramisch uitzicht over de skyline van het historische Gent. Met een capaciteit van 200 personen biedt het een ideale uitvalsbasis voor het organiseren van jouw evenement of meeting.

Perfecte omkadering voor iedere ontmoeting

De indeling is zoals je van Van der Valk mag verwachten verrassend, smaakvol en verfijnd. Door de modulaire mogelijkheden is het eveneens mogelijk om een gedeelte van Skybar af te huren. Er werd uiteraard aan een professionele licht- en geluidsinstallatie gedacht om jouw meeting ook op technologisch vlak alle ondersteuning te bieden.


Jawel, ook je smaakpapillen krijgen de nodige verwennerij in Skybar. Het concept is Asian Food Sharing - verbluffend lekker én gezonde cuisine voor de fijnproever. Japanse topchef Takehiko Sato bereidt heerlijke Japanse specialiteiten, zodat jouw event zo mogelijk een nog exclusievere toets krijgt.
Aan de prachtige bar kan je genieten van frisse cocktails en een uitgebreide wijnselectie. Bij mooi weer kan je deze nuttigen op het ruime, zonnige buitenterras.

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en tariefformules binnen Skybar? Vraag vrijblijvend jouw offerte aan via sales@gent.valk.com!

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Van der Valk Hotel Gent

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Van der Valk Hotel Gent

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials