Christine Conix

Architectuur in verandering: ook voor uw zaak?

Dat de samenleving in verandering is, staat als een paal boven water. Denk maar aan de maatschappelijke, ruimtelijke en ecologische uitdagingen van deze tijd. Ook architectuur en projectontwikkeling moeten antwoorden vinden. Is jouw bedrijf klaar voor de architectuur van de toekomst? Architect Christine Conix zet je op weg.

Architectuur in verandering

Architectuur wordt gedreven en geïnspireerd door onze maatschappij die continu in beweging is. Steeds meer dringen innovatieve en creatieve oplossingen zich op, die ook in veranderende contexten de tand des tijds kunnen doorstaan.

Christine Conix (Architect en vennoot Conix RDBM Architect): “Gedreven door emoties, maken we inpassingen die zorgvuldig omgaan met de beschikbare ruimte en die een betekenisvol antwoord kunnen bieden op de wensen van de bouwheer, de plek, de maatschappij en de tijdsgeest.”

Netwerksessie: ontmoet andere zaakvoerders

Op 11 december 2018 organiseert B-19 een netwerksessie met architect Christine Conix. Zij is architect en vennoot van Conix RDBM Architects.

Deze netwerksessie is specifiek gericht op CEO’s, zaakvoerders en directieleden. Tijdens de netwerksessie zal Christine Conix haar geheel eigen visie op architectuur uit de doeken doen. Wil ook uw zaak toekomstige maatschappelijke veranderingen kunnen doorstaan? Schrijf je dan zeker in.

Over Christine Conix

Christine Conix is een architect met een geheel eigen visie op architectuur. Zij weet als geen ander functionaliteit met esthetiek te verzoenen en blinkt uit in de conceptualisering van projecten.

Haar uitgangspunt: het vinden van een uniek antwoord op een unieke plaats.

Christine is bekend van talrijke residentiële en private opdrachten, en verwierf internationale faam met het Belgisch EU Paviljoen voor de World Expo in Shanghai (2010) en met de renovatie en uitbreiding van het Atomium (2005).

Schrijf je kosteloos in

Wil je ontdekken wat uw zaak kan winnen bij architectuur in verandering? Schrijf je dan nu kosteloos in voor deze hoogwaardigevnetwerksessie

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en B19 Antwerp Ter Elst

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • B19 Antwerp Ter Elst

Ook interessant

Interessante bedrijven