Topmanagers en topsprekers ontmoeten

Partner

Businessclub B19 Antwerp heeft de komende maanden heel wat in petto voor zijn leden. Maak je deze maand alvast op voor enkele leerrijke, geestrijke en ontspannende netwerkevenementen. Ook niet-leden zijn welkom om een van deze evenementen gratis mee te maken. Een overzicht.

6 november: Gerenommeerd maagdarmspecialist

Dr. Luc Colemont is maagdarmspecialist en werkte meer dan 28 jaar in het GZA Sint-Vincentiusziekenhuis in Antwerpen. In 2016 werd hij door krant ‘De Tijd’ opgenomen in de lijst van ‘De 50 Belgen die uw leven zullen redden’. Vandaag de dag focust hij zich vooral op informatie en voorlichting over darmkanker. Kom langs en krijg al je vragen rond darmkanker beantwoord door een van de autoriteiten op het gebied.

27 november: Koopgedrag beïnvloeden met kleuren

Hilde Francq is een autoriteit op het domein van kleurentrends en hun invloed op consumentengedrag. Ze adviseert tal van nationale en internationale klanten uit diverse sectoren zoals Samsonite, Opel, Fatboy, Obumex, Niko of Extremis. Daarnaast geeft ze regelmatig lezingen in binnen- en buitenland. Je klanten beïnvloeden met kleuren? Leer hier hoe je dat doet.

11 december: Architectuur in verandering

Christine Conix is architect en vennoot van Conix RDBM Architects. Christine is een architect met een eigen visie op architectuur. Zij weet als geen ander functionaliteit met esthetiek te verzoenen. Ze verwierf internationale faam, onder meer met het Belgisch EU Paviljoen voor de World Expo in Shanghai (2010).  Sinds juni 2018 zetelt zij ook in de RvB van de VRT.

Eerste bijeenkomst: niet-leden welkom

Businessclub B19 Antwerp in Edegem staat bekend om zijn informele netwerkevenementen. De bijeenkomsten op verschillende toplocaties zijn geen formele uiteenzettingen maar wel geanimeerde spreeksessies waarin ook het publiek zich naar hartenlust mag mengen. Een lidmaatschap bij B19 kost 600 euro voor een jaar, maar ook geïnteresseerde niet-leden kunnen een van deze sprekers deze maand dus gratis aan het werk zien.

Interesse? Meer info en kosteloos inschrijven via volgende links:

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven