Zet uw klanten en relaties op het podium van de Gouden Spike 2019

Organisatie events

Op zaterdag 16 november wordt de Gouden Spike 2019 aan onze beste atleten uitgereikt. De Gouden Spike is voor hen de belangrijkste onderscheiding, toegekend door de Belgische Atletiekbond. Voor kmo’s is dit sportfeestje een mooie gelegenheid om klanten, leveranciers of personeel in de bloemetjes te zetten.

Op de Gouden Spike 2019 worden de Gouden, Zilveren en Bronzen Spikes voor heren en dames uitgereikt. Ook de belofte en het team van het jaar krijgen hun verdiende erkenning.

Nafi Thiam en …?

De genomineerden worden pas na het WK in Doha bekendgemaakt maar feit is dat veel Belgische topatleten op de uitreiking zullen aanwezig zijn. Terwijl bij de mannen de vraag open blijft wie de opvolger wordt van Koen Naert, Europees kampioen op de marathon, lijkt het bij de vrouwen een gelopen wedstrijd voor Nafi Thiam. Onze wereld-, Europees en Olympisch kampioene gaat voor haar zevende Gouden Spike op rij. De uiteindelijke laureaten worden verkozen door een jury bestaande uit atletiekjournalisten, gewezen topatleten en bestuurders van de KBAB.

Boek uw VIP-tafel  

De Gouden Spike 2019 is voor kleine en grote bedrijven een uitgelezen kans om onze beste Belgische topatleten in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. Nodig gerust collega’s, klanten en leveranciers uit op dit sportief promomoment van het jaar. De VIP-formules zijn inclusief de receptie en een 3-gangendiner.

Boek hier je tafel

Gouden, Zilveren of Bronzen sponsor

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om de Gouden Spike te sponsoren en zo uw zaak ook sportief in de kijker te zetten: uitreiking van de Gouden Spike, banner- en logovermelding op podium en fotopanelen, promotie van uw bedrijf via offline en online kanalen, …

Praktische info

Op 16 november verzamelt het kruim van de Belgische atletiekwereld in Stayen in Sint-Truiden. De deuren openen om 15u, de ceremonie start om 16u. Na de uitreiking van de prijzen schuiven de sponsors aan bij het diner in aanwezigheid van de atleten.

Meer info over de VIP-tafels en  sponsormogelijkheden? Neem contact op via goudenspikedor@gmail.com.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven