Software as a service

Marketing & Sales

De kogel is door de kerk: u gaat investeren in een e-shop. De volgende stap is een webwinkel ontwerpen, bouwen en activeren. Maar dan moet u wel eerst een belangrijke keuze maken. Laat u een eigen (en duur) platform ontwikkelen door websitebouwers en programmeurs? Of gaat u voor een SaaS-formule (software as a service) waarbij u zelf geen beheer hoeft te doen van een complexe IT-infrastructuur?

Als ondernemer wilt u niet wakker liggen van de technologie achter uw e-shop. Uw producten promoten en verkopen – dáár moet u de handen vrij voor hebben. Want dat is ook waar u echt goed in bent. Een betrouwbare SaaS-partner houdt uw webwinkel op elk moment draaiende. U betaalt alleen voor het gebruik van de software, de SaaS-partner neemt de installatie, het onderhoud en het beheer van uw e-shop voor zijn rekening.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste voordelen van de SaaS-formule:

-U hoeft de software niet aan te schaffen maar kan werken met een contract per maand

-Het platform kan volledig op maat worden geconfigureerd

-Updates & back ups worden voor u georganiseerd

-Permanente helpdesk ter beschikking

-Verbeteringen aan het platform zijn een continue proces zodat u marktconform blijft

Van de ene op de andere dag een IT-specialist worden is onmogelijk. Maar dankzij een degelijke  SaaS-oplossing hoeft dat ook helemaal niet. Met een minimum aan tijd en technische kennis maakt u van uw e-shop een goed draaiend extra verkoopkanaal. Het resultaat? U krijgt meer ruimte om zich toe te spitsen op de marketing en verkoop van uw productaanbod.

 

Wilt u alleen de lusten en niet de technische lasten van een e-shop? Tijdens een vrijblijvend gesprek lichten we graag de troeven van onze SaaS-formule toe.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?