The Bakery werkt mee aan samenstelling exclusieve foodbox

Marketing & Sales

Topchef Marcelo Ballardin en meester-patissier Roger Van Damme hebben een exclusieve foodbox samengesteld. ‘The Dinner, by Marcelo Ballardin, is een origineel idee om je medewerkers met eindejaar te bedanken voor hun inzet. De broodjes in de box worden geleverd door The Bakery, gekend voor zijn puur en ambachtelijk zuurdesembrood.

The Bakery, de bakkerij gevestigd op de site van stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen, vindt het een hele eer gevraagd te worden om de broodjes te leveren voor deze bijzondere foodbox. Het team van The Bakery is heel opgetogen met deze mooie erkenning.

Ambachtelijk zuurdesembrood

The Bakery bakt puur, ambachtelijk en smaakvol zuurdesembrood. Vooraleer het brood de oven ingaat, ondergaat het een rijpingsproces van 24 tot 48 uur.

Kenney Van Hoorick Van The Bakery: “We bakken ons brood volgens een volledig natuurlijk proces. De smaak van dit brood is daardoor heel puur. Het zuurdesembrood heeft een krokantere korst en het broodkruim is iets vettiger. Mensen met sprijsverteringsproblemen verteren het veel beter dan ‘gewoon’ brood.”

Foodbox om je medewerkers te bedanken

The Dinner foodbox is een ideaal geschenk om je medewerkers te bedanken. Je verrast hen met een gezellige, lekkere avond in hun bubbel en je creëert ook een moment van verbondenheid. Samen met je collega’s of medewerkers kan je op afstand genieten van een lekker etentje.

Topchef Marcelo Ballardin is eigenaar van de restaurants OAK en Door73 in Gent. Je kent hem ook van de televisieprogramma’s Snackmasters en Mijn Keuken Mijn Restaurant. Gault-Millau kende hem een 16/20 toe.

Meester-patissier Roger Van Damme baat Het Gebaar in Antwerpen uit en werd meermaals uitgeroepen tot beste patissier ter wereld. Hij kreeg van Gault-Millau een 18/20.

De exclusieve foodboxen van Marcelo Ballardin en Roger Van Damme kan je bestellen via deze link.

KMODYNAMOO - rectangle202003.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Gephyra

  • Coachingplanet.be

  • EVM Print

Bekijk de socials