32 nieuwe routes voor de FlixBus

Mobiliteit

Europese busreizen worden steeds populairder.

De populaire FlixBus biedt busritten op lange afstanden. Vanaf deze maand komen er nieuwe, dagelijkse busverbindingen vanuit Antwerpen naar elf bestemmingen in Duitsland, Nederland en België.

FlixBus baat het grootste busnetwerk van Europa uit, met 300.000 dagelijkse verbindingen naar 2.000 bestemmingen in 29 landen. Vanaf Antwerpen kun je nu elke dag naar de Duitse steden Braunschweig, Bochum, Magdeburg, Duisburg, Mönchengladbach, Aken, Bielefeld, Hamm en Krefeld reizen. In Frankrijk en in Nederland zijn Dijon, Lyon, Perpignan, Toulouse, Chalon-sur-Saône, Limoges, Orléans, Brive-la-Gaillarde, Beaune, Langres, Lyon Airport en Alkmaar nu ook verbonden met Antwerpen. Ook zijn Brussel (Gare du Midi), Namur, Hasselt en Louvain-La-Neuve nu aangesloten aan Antwerpen.

In totaal zijn nu 99 FlixBus-haltes met een directe busverbinding vanuit Antwerpen bereikbaar. Via een overstap heeft Antwerpen toegang tot het hele Europese FlixBus-netwerk met meer dan 2.000 bestemmingen.

FlixBus had succesvolle zomer in Antwerpen

Busreizen worden onder Antwerpenaars steeds populairder. Het aantal passagiers is in de zomer van 2018 met bijna 110% gegroeid ten opzichte van dezelfde periode afgelopen jaar. De populairste bestemmingen voor reizigers vanuit Antwerpen zijn Nederland, Frankrijk en Duitsland. Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam zijn de populairste steden. Dit toont een interne analyse van FlixBus, aan.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven