The Place to -e-, het tijdelijk belevingscenter van Audi

Audi opent uniek, tijdelijk belevingscenter: The Place To -e-

Auto & Onderdelen

Maak kennis met de Audi e-tron

Nog tot eind juli kan je aan de Desguinlei 100 in Antwerpen een kijkje nemen in The Place to -e-, het tijdelijk belevingscenter van Audi. Je kan je er uitleven in de e-scape room, elektrische mobiliteit ontdekken, culinair genieten aan de ‘rollende tafel’ en/of een prachtig uitzicht bewonderen in de rooftop bar. Binnen afzienbare tijd rolt de Audi e-tron in Brussel van de band. Zin in een testrit?

Waaier aan ervaringen rond elektrische mobiliteit

“We willen het grote publiek informeren en enthousiast maken over elektrische mobiliteit door een waaier aan ervaringen en activiteiten aan te bieden”, vertelt Stefan Kerckhoven, directeur Audi Import.

In de 80 m² grote e-scape room is het de bedoeling dat de spelers (3 tot 6) de gevangen genomen directeur van de Audi e-tron helpen bevrijden. Op een speelse manier ontdek je elektrische mobiliteit. De e-scape room is uitgerust met technologie die tot nu toe weinig gebruikt werd in de sector, denk aan hologrammen, interactieve projecties, mechanische installaties,…

Tentoonstelling met elektrische automodellen

Verder kan je in het belevingscenter een wisselende tentoonstelling bekijken met de toekomstige elektrische Audi-modellen, waaronder de PB18 e-tron (tot 29.05) en de Vision Gran Turismo (van 13 tot 16.06), die vanuit een racespel ontwikkeld werd.

In de e-arena speel je het virtuele racevoetbalspel ‘Rocket League’ na op een echt veld. Met je elektrisch wagentje probeer je zoveel mogelijk doelpunten te scoren.

Presentatie van de Audi e-tron

Tijdens een testrit met de Audi e-tron ervaar je zelf hoe een ingenieus recuperatiesysteem voor 30% bijdraagt aan het rijbereik. Je maakt kans op een weekend met de e-tron door een leuke foto te nemen in de sofa van Smile Safari, het allereerste Instagram museum van België.

Uniek dining concept

In primeur voor ons land kan je samen met je genodigden een uniek dining concept beleven aan de rollende tafel. Op het dakterras sluit je je interactieve dag in The Place To -e- af met een uniek uitzicht.

Er zullen in het belevingscenter ook heel wat bijzondere evenementen georganiseerd worden, waaronder expert talks rond mode, duurzaam reizen, stadsmobiliteit, technologie,…

CO2-neutrale Audi-fabriek

De eerste volledig aangedreven seriewagen van Audi wordt gebouwd in Brussel, in de CO2-neutrale fabriek. 3000 mensen werken eraan mee. Audi plant tegen 2025 meer dan 30 geëlektrificeerde modellen, deels volledig elektrisch, deels plug-in hybrides.

The Place To -e- is open tot en met 28 juli elke donderdag en vrijdag van 12 tot 20 uur en elke zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur. Op aanvraag is het mogelijk om er op maandag, dinsdag of woensdag bedrijfsevenementen te organiseren.

Meer info en de agenda op www.theplaceto-e.be

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven