Fleetoplossingen bij Toyota Van Dijck

Complete fleetoplossingen voor professionals

Partner

Of je nu verkopers, klantenadviseurs of technici de baan opstuurt, of bestelwagens of vrachtwagens nodig hebt om je activiteiten uit te voeren: wagens blijven onmisbaar in bedrijven. Maar waar vind je een totaaloplossing? En hoe financier je je vloot?

Wagens voor professionals bij Toyota Van Dyck

Een compacte en wendbare stadsauto voor uw werknemers, een comfortabele directiewagen, een krachtig voertuig om ladingen mee te trekken en te vervoeren: Toyota Van Dijck biedt je als erkend verdeler het volledige gamma bedrijfsvoertuigen. Dat is speciaal samengesteld om te voldoen aan elke professionele behoefte. De adviseurs helpen je graag bij het maken van je keuze in de ruime showroom, waar alle personenwagens, SUV’s en industriële voertuigen te bekijken zijn. Dankzij de ervaren technici en de modern uitgeruste werkplaats ga je steeds met een gerust hart de baan op. En met het Full Service Plan zijn de kosten voor alle voorziene onderhoudsbeurten en herstellingen gedekt gedurende een vooraf bepaalde looptijd en een vooraf bepaald aantal kilometer.

Operationele leasing: all-inprijs zonder zorgen

Een wagen blijft een grote, maar noodzakelijke kostenpost voor bedrijven. Vandaag ontdekken heel wat firma’s, vrije beroepen en zelfstandigen de formule van verhuur op lange termijn of operationele leasing. Operationele leasing heeft dan ook heel wat voordelen. Voor een vaste maandelijkse prijs beschik je over een wagen, maar krijg je ook een volledige service bij je dealer: onderhoudsbeurten, herstellingen, bandenwissels, pechverhelping en vervangwagen. Verzekering, rijtaks en BIV zijn inbegrepen in de prijs. Geen verrassingen onderweg, geen grote aankoopsom en geen btw voor te schieten: gewoon een vast bedrag per maand dat op voorhand perfect te budgetteren is. De huurfacturen worden rechtstreeks in de kosten ingebracht en de wagen komt niet op je balans. Je moet ook geen rekening houden met de restwaarde van de wagen en er geen btw op betalen, want na afloop van het contract gaat hij weer naar de dealer. Dankzij het keurige onderhoud vinden ex-leasewagens vlot een tweede leven op de tweedehandsmarkt, maar je kunt de wagen ook zelf aankopen.

Toyota Business Lease

Toyota Business Lease is de operationele leasingformule van Toyota. Als erkend dealer kan Toyota Van Dijck je alle voertuigen in het gamma aanbieden. Ook voor onderhoud en herstelling in het kader van deze formule kun je er terecht. De concessiehouder bekommert zich eveneens over al je administratie. Alle voordelen van operationele leasing bij Toyota nog eens op een rijtje:

 • Geen btw op de restwaarde
 • Geen grote aankoopsom
 • Eén vast maandelijks bedrag voor alle kosten, inclusief herstellingen, onderhoud en banden
 • Profiteer mee van de volumekortingen voor verzekeringen (BA, risico en rechtsbijstand) en onderhoud
 • Alle administratie is in handen van je Business Lease-expert
 • Geen vooruitbetaling van rijtaks en BIV
 • 24/7 pechbijstand, inclusief vervangwagen
 • Vaste restwaarde voor de wagen en vrije keuze over aankoop na de leaseperiode
 • Schadevergoedingen zonder franchise bij brand, diefstal en glasbreuk

Kortom, ga zorgeloos de baan op in je gloednieuwe wagen dankzij Business Lease bij Toyota Van Dijck!

Meer weten? Bezoek de website of stel je vraag via het formulier hieronder!

 

Meer weten?

Contactinformatie

 • Toyota Van Dijck
  Ringlaan 2
  2960 Brecht
 • +32 (0)3 313 05 79

Ook interessant

Interessante bedrijven