Marc Stuyck

Volvo-Scancar viert 25ste verjaardag samen met klanten

Bedrijfsvoertuigen & Trucks

Wat 25 jaar geleden op de IJzerlaan in Antwerpen begon, is nu uitgegroeid tot een groep met 4 Volvo-filialen. Binnenkort wordt de vestiging in Wilrijk flink uitgebreid. “Onze klanten zijn onze ambassadeurs, hun loyaliteit wordt hiermee beloond”, zegt algemeen directeur Marc Stuyck van Scancar.

Scancar, onderdeel van familiebedrijf Alcopa uit Kontich, heeft de voorbije decennia met een gemotiveerd team stevig aan de weg getimmerd. Het resultaat zijn vier filialen in Brasschaat, Deurne, Lier en Wilrijk. Daarmee kent Scancar een grote vertegenwoordiging in de provincie en kan het iedere klant vlot bedienen.

Klanten als ambassadeurs

“Die groei hebben we niet alleen bereikt. Al 25 jaar vormen onze klanten onze ambassadeurs en dat moeten we samen vieren. Daarom zullen we de komende maanden verschillende campagnes lanceren, waarbij zij centraal staan en hun loyaliteit wordt beloond”, zegt Marc Stuyck, die al van bij het begin algemeen directeur bij Scancar is.

Forse uitbreiding Scancar vraagt extra personeel

Scancar blikt tevreden terug op de voorbije 25 jaar, maar kijkt ook vastberaden vooruit. De aanhoudende groei resulteert binnenkort in een uitbreiding van het Wilrijkse filiaal, zowel in verkoop als in service. De vestiging wordt in grootte verdubbeld.

“Dat zorgt uiteraard voor extra werkgelegenheid,” aldus Marc Stuyck. “Vandaag is er binnen de organisatie een 50-tal medewerkers actief. We zijn nu nog op zoek naar een handvol nieuwe talenten, hoofdzakelijk technische profielen.”

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant