Hoe laagdrempelig een elektrische bedrijfswagen leasen?

Mobiliteit

Met GreenMobility Business, de B2B mobiliteitsoplossing van autodeelbedrijf GreenMobility, kan je heel gemakkelijk een 100% elektrische bedrijfswagen leasen. Je kiest zelf het automerk en het model in overeenstemming met je merk en je bedrijf. De business oplossing van GreenMobility heeft daarnaast nog meer innovatieve en financieel interessante formules voor bedrijven.

De bedrijfswagens van de toekomst zijn elektrisch én gedeeld. GreenMobility Business speelt hierop in met innovatieve, elektrische mobiliteitsoplossingen die financieel voordeel opleveren voor zowel je bedrijf als voor je werknemers én waarmee je tegelijkertijd je CO2-uitstoot vermindert en je ecologische voetafdruk verkleint.

Elektrische bedrijfswagen leasen


Zo kan je met GreenMobility Business je eigen elektrische auto krijgen met parking aan je bedrijfsadres. Je kiest zelf het automerk en het model. GreenMobility biedt alle soorten elektrische leaseauto’s aan voor elk doel en elke sector.

Managing Director Steve Van Avermaet: “De GreenMobility Business App is de sleutel tot je auto. Je werknemers kunnen de auto hiermee reserveren en openen. Als werkgever zie je in het business portal in één oogopslag de ritten, consumptie en CO2-besparing doordat je elektrisch rijdt.”

Gebruik maken van de GreenMobility deelwagens

Met je bedrijf kan je ook gebruik maken van de stadswagens die GreenMobility in Antwerpen, Gent en nu ook in Brussel heeft rijden. De deelauto’s zijn ideaal om je werknemers mee naar vergaderingen, afspraken, de luchthaven,… te laten rijden. Kortom: bedrijfswagens delen wordt de toekomst.

“Er staat altijd een GreenMobility deelwagen om de hoek. Na gebruik volstaat het om deze achter te laten in de zone. Onze streetrunners zorgen ervoor dat de wagens netjes terug opgeladen worden en zij nemen ook het onderhoud en de reiniging op zich.”

De deelauto’s reserveren en openen, gebeurt ook met de B2B app. Er gelden geen registratie-, noch instap- of abonnementskosten en parkeren in een zone ‘betalend parkeren’ is gratis. Ook in de Indigo-parkings waarmee GreenMobility een overeenkomst heeft, hoef je geen parkeerkosten te betalen. Daar vind je bovendien een aantal gereserveerde plaatsen en ook in de VIP-parking van de luchthaven kan je je deelwagen zorgeloos achterlaten.

Werknemers die je met een deelauto wil laten rijden, registreer je snel en makkelijk in het dashboard. Hun ritten worden aan je bedrijf gefactureerd of afgerekend via de credit card. Je werknemers kunnen de deelauto’s van GreenMobility ook heel voordelig zelf in hun vrije tijd gebruiken.

8 Europese steden

GreenMobility werd opgericht in 2016 in Kopenhagen (Denemarken) en werd snel uitgerold in andere Scandinavische steden en nu ook in ons land. Vandaag is GreenMobility al actief in 8 Europese steden. Met je business account kan je in de andere operationele steden ook met een GreenMobility deelauto rijden en gebruik maken van de gratis VIP parkings.

Het wagenpark van GreenMobility in België telt 200 elektrische Renault Zoe’s en wordt binnenkort uitgebreid met een tiental Renault Kangoo’s, interessant wanneer je grotere spullen wil vervoeren.

Neem contact op met GreenMobility voor meer informatie, via tel.: 03 322 11 22 of via mail.

Lees ook: Free-float autodelen

Jaguar-Land-Rover.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials