Jaguar Land Rover Metropool Zuid verhuist in 2022

Jaguar Land Rover Metropool Zuid staat al sinds 2007 bekend om zijn uitmuntende dienstverlening en persoonlijke aanpak. Volgens concessiedirecteur Jeroen Vergeylen zal zijn team na de verhuis van de concessie in 2022 de lat nóg hoger kunnen leggen voor klanten die een premium wagen én een premium service willen. We bieden al jaren de kwaliteit van een vijfsterrenhotel. Vanaf volgend jaar doen we dat ook in een infrastructuur met dezelfde uitstraling.

Metropool Zuid: topservice sinds 2007

Jeroen Vergeylen is ondertussen 2 jaar concessiedirecteur van Jaguar Land Rover Metropool Zuid in Wilrijk. Voordien had hij andere, commerciële functies binnen de groep AMB, waar ook Jaguar Land Rover Metropool Noord en de BMW concessie van Jorssen deel van uitmaken.

“We zijn niet de grootste groep maar wel degene met de meest persoonlijke aanpak. We draaien geen gigantische volumes maar bieden wel premium merken en een service die daar perfect bij aansluit.

Hier in Wilrijk bouwden we de afgelopen jaren aan onze weg in een oude BMW-concessie. Sinds 2007 kunnen we elk jaar een mooi groeicijfer en een grote klantentevredenheid voorleggen. Een verhuis naar een eigen concessie op maat van onze merken en van onze klanten is dan ook een logische, volgende stap.”

Een nieuwe concessie voor Jaguar Land Rover Metropool Zuid

“De huidige voldoet dan ook niet langer aan de hedendaagse normen voor service en comfort. Het nieuwe gebouw, dat in aanbouw is op de Boomsesteenweg, zal ons helpen om onze dienstverlening verder te versterken en onze merken nog krachtiger uit te dragen.

De nieuwe infrastructuur zal het comfort van onze klanten aanzienlijk vergroten, met een betere wachtruimte en de best mogelijke hospitality. Er zal nu ook een specifieke afleverzone zijn en het geheel ademt de identiteit van Jaguar en Land Rover.”

De aankondiging van deze grote toekomstplannen kan Jeroen Vergeylen vandaag reeds doen. Op de nieuwe concessie is het nog wachten tot na de paasvakantie van 2022. Dan zal het nieuwe gebouw van Jaguar Lander Rover Metropool Zuid ingewijd worden met een groot openingsfeest. Verhuis jij ook mee met ons? Bekijk hier onze video.

Premiummerken voor de toekomst

Met de nieuwe concessie van Jaguar Land Rover Metropool Zuid gaat geen enorme groeistrategie gepaard. Integendeel, eerder dan de volumes te vergroten, wil met name Jaguar zich positioneren in het topsegment van premiummarkt. Niet meer, maar exclusiever dus.

“Onze nieuwe concessie zal helemaal op maat van het topsegment zijn en van premiumklanten. Dit past helemaal bij de nieuwe strategie van Jaguar. Vanaf 2025 zal dat merk zijn hele aanbod vernieuwen. Dat zal niet alleen volledig elektrisch zijn maar ook exclusiever dan de huidige generatie. Daarmee kunnen we in de ruime Antwerpse regio een belangrijke rol spelen op de premiummarkt.

Onze glimlach, onze service en onze wagens nemen wij alvast mee naar onze nieuwe locatie.

Verhuisidee gezocht

Heb je een schitterend verhuisidee voor Jaguar Land Rover Metropool Zuid? Laat het ons hier weten of neem contact op via onderstaand formulier.

Lees ook:

Jaguar Land Rover: plug-in hybride SUV’s voor elke kmo

Op zoek naar een duurzame wagen? Milieuvriendelijkheid ingebakken in DNA Jaguar Land Rover

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Jaguar Land Rover Metropool

Meer weten?

Jaguar Land Rover

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Jaguar Land Rover Metropool Noord
  • Jaguar Land Rover Metropool Zuid

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials