Werkafdeling Toyota

Klein ongelukje? Met een erkend carrossier slaap je op beide oren

Partner

Als je voortdurend medewerkers op de baan heb met een wagen of laadvoertuig is een ongelukje vroeg of laat onvermijdelijk. Zo’n ongeluk brengt altijd een hele administratie en misschien wat kopzorgen met zich mee. Een samenwerking met een erkend carrossier kan de nasleep van zo’n ongeluk al heel wat gemakkelijker maken.

Vakwerk met originele wisselstukken

Bij Toyota Van Dijck kan je niet alleen terecht voor het volledige gamma van Toyota. Je vindt er ook een gespecialiseerde koetswerkafdeling waar je kwaliteitsvolle service krijgt op alle personenwagens en bestelvoertuigen uit je Toyota fleet.

De koetswerkafdeling van Van Dijck stelt drie ervaren carrossiers te werk die steeds vakwerk leveren met een grote voorraad aan originele wisselstukken. Dit betekent dat je niet alleen kan rekenen op kwaliteit maar dat je ook steeds snel geholpen bent.

Spuitcabine en verflabo

Voor de herstelling van jouw voertuig gebruiken de vakmensen van Toyota Van Dijck topapparatuur. Zo kunnen ze beroep doen op een gespecialiseerde spuitcabine en een modern verflabo.

Op een recente Kiwa audit, die de koetswerkafdeling beoordeelde op kwaliteit van infrastructuur, uitrusting, klantenservice, management, veiligheid en milieu behaalde Van Dijck een score van 97,80% op 100%. Deze score bevestigt het voortdurende engagement van de Toyota concessiehouder om een kwaliteitsvolle service te garanderen.

Erkende koetswerkafdeling

Van Dijck staat niet alleen garant voor kwaliteitsvolle service en herstellingen. De koetswerkafdeling is eveneens erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen. Op die manier garandeert Van Dijck een zorgeloze afhandeling van je ongeluk en de herstellingen.

Meer weten over de carrosseriediensten van Toyota Van Dijck voor jouw fleet? Bezoek de website of vul het onderstaande formulier in

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Toyota Van Dijck

Ook interessant

Interessante bedrijven