MG Motors pop-upstore Hasselt

MG Motor opent opvallende zomerpop-up in Hasselt

Mobiliteit

In het trendy ‘Quartier Bleu’ in Hasselt kan je deze zomer binnenspringen in de opvallende pop-up store van MG. Het Britse automerk trekt er volop de kaart van de elektrische mobiliteit. Het stelt er zijn elektrische MG ZS EV voor en je vindt er ook de e-bikes van het Britse merk Brompton en de elektrische steps van Techlife, eveneens uit Groot-Brittannië. De kledingmerken Ben Sherman en Lyle & Scott maken de ‘Britse flair’ compleet.

Gespreid netwerk van MG Motor stores

MG Motor Belux heeft een gespreid netwerk van brandstores en test drive centers, goed voor acht locaties, verspreid over België en Luxemburg. Maar de provincie Limburg was tot nog toe onontgonnen gebied. Met de pop-up store brengt de Britse autofabrikant hierin verandering.

“We tonen in onze pop-upshowroom twee exemplaren van de nieuwe, 100% elektrisch aangedreven MG. Even nostalgisch mijmeren kan je bij de schitterende MG A die we dankzij een vriendelijke bestuurder van de MG Club Limburg ter beschikking kregen en daarnaast gingen we een samenwerking aan met verschillende op en top Britse partners”, vertelt country manager Catherine Free.

Ook de Hasseltse Golfclub is aanwezig in de pop-up store om deze Britse sport en zijn werking te promoten.

“En je kan meteen zien dat een set golfclubs prima in de ruime koffer van de MG ZV ES past. De rit naar de green kan dus heel ecologisch”, lacht Catherine Free.

MG Motors pop-up store binnen

MG ZS EV betaalbaar en gebruiksvriendelijk

MG gaat er prat op met de ZS EV een betaalbare en gebruiksvriendelijke 100% elektrisch aangedreven auto in de markt te zetten. De ZS EV is meteen leverbaar, in twee uitrustingsniveaus, twee prijzen en vijf kleuren. Bovendien is met ViteaMobility als vast aanspreekpunt het installeren van een eigen laadpunt heel eenvoudig.

MG pop-up store praktisch

Je vindt de MG pop-up store nog tot het einde van de zomer aan de Gelatineboulevard 4 in het Quartier Bleu in Hasselt. Je kan terecht van dinsdag tot vrijdag van 13 tot 17 uur. Op zaterdag is de pop-up open van 11 tot 18 uur en ook op de Hasseltse koopzondagen opent de MG store de deuren.

Ook een testrit maken behoort tot de mogelijkheden (alsook op afspraak bij de tijdelijke lokale partner Garage Debaets).

Meer info op de website van MG Motor Belux.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven