Mobility Card

Mobiliteitskaart voor verschillende vervoersmiddelen

Mobiliteit

Alphabet en XXImo blijven samenwerken

Alphabet, actief in internationaal wagenparkbeheer en operationele leasing, en XXImo, een digitaal platform voor het plannen, beheren en betalen van alle vormen van zakelijke verplaatsingen, blijven samenwerken. Alphabet blijft concreet beroep doen op het platform voor het aanbieden van een mobiliteitskaart.

Overzichtelijke facturatie

Met de kaart en de bijhorende app kan je onder meer parking, openbaar vervoer, taxi’s, deelauto’s, scooters, fietsen,… betalen, alsook de carwash. Bovendien kan je bij 98% van de tankstations in ons land ook de XXImo-kaart bovenhalen. Je kan online instellen waar en waarvoor de kaart en de app precies gebruikt mag worden en uitgaven en regionale limieten per type transactie vastleggen. Wagenparkbeheerders krijgen achteraf per gebruiker een factuur met alle details van de verschillende kosten en BTW.

Verschillende vervoersmiddelen met één mobiliteitskaart

De mobility card maakt bij Alphabet deel uit van het product AlphaFlex. Daarmee kan je verschillende vervoersmiddelen aanbieden aan je medewerkers, binnen een vooraf vastgesteld mobiliteitsbudget (waarbij bijvoorbeeld de bedrijfswagen kan gecombineerd worden met een fiets en/of een mobility card). 

Managing Director van Alphabet Belgium Erik Swerts hecht veel belang aan het partnership met XXImo: “XXImo is een onderneming die innovatief blijft. Het mobiliteitsaanbod wordt permanent geoptimaliseerd en uitgebreid. De samenwerking laat ons toe je passende mobiliteitsoplossingen te kunnen blijven aanbieden, onder meer in het kader van het mobiliteitsbudget van de overheid.”

Patrick Bunnik, CEO van XXImo werkt graag samen met het team van Alphabet: “We zijn trots dat Alphabet haar klanten blijft voorzien van onze app en betaalkaarten om de verschillende vormen van mobiliteit optimaal te plannen, te betalen en te beheren.”

De afgelopen jaren hebben verschillende klanten van Alphabet ervoor gekozen om de mobility card aan te bieden.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven