Je volgende bedrijfswagen ontdekken? Spreek nu ook online met een adviseur bij Jaguar Land Rover Metropool

Genoeg informatie inwinnen is bijzonder belangrijk in de zoektocht naar een (bedrijfs)wagen. Bij Jaguar Land Rover Metropool kun je dankzij een gloednieuw online systeem makkelijk en snel met een van hun adviseurs spreken - digitaal of in een van de showrooms. Dankzij een videocall kan je virtueel je vragen stellen of direct informatie vragen aan een van de medewerkers. Handig!

Een nieuwe wagen kopen - bij velen speelt gevoel en beleving voor een groot stuk mee in de beslissing. Coup de foudre of niet, het is vandaag de dag niet onbelangrijk om je keuze grondig met een adviseur door te praten.

Bij dit klassevolle automerk staan de adviseurs dan ook met plezier voor geïnteresseerden klaar. Voortaan kan je makkelijk en snel met een van de adviseurs spreken via een gloednieuw online systeem. Waar je ook bent; thuis achter je pc of onderweg via je smartphone!

Meerwaarde van een afspraak bij Metropool

Waarom een persoonlijk gesprek niet mag ontbreken in je zoektocht naar een nieuwe wagen? Eerst en vooral omdat je via een afspraak een offerte op maat kan krijgen. Online kan je je al een goed eerste beeld vormen van het prijskaartje, maar bij een adviseur krijg je zicht op wat de auto die volledig voldoet aan jouw wensen precies kost.

Daarnaast is de autofiscaliteit volop in beweging. Hoeveel belasting je betaalt, hangt grotendeels af van welk type auto je aanschaft. Het is dan ook maar logisch dat je daar voldoende stil bij staat. Een adviseur is mee met de meest recente wetgeving en zal je met goede raad begeleiden in je keuze.

Digitaal of fysiek, wat jij verkiest

Nog handig aan deze nieuwe afsprakentool is dat je de keuze krijgt of je digitaal met een medewerker wil spreken, dan wel in een van de showrooms in Schoten of Wilrijk.

Zit je bijvoorbeeld nog in de verkennende fase en heb je eerder algemene vragen over bepaalde modellen of wil je meer uitleg bij de promoties? Dan kan dat via videocall en hoef je het comfort van je eigen huis niet te verlaten.

Wanneer je tussen bepaalde modellen twijfelt, is het dan weer een goed idee om een afspraak in een van de vestigingen te maken. De adviseur zal je dan persoonlijk ontvangen, eventuele vragen beantwoorden maar vooral je de kans bieden om de wagen van dichtbij te ontdekken.

Op zoek naar een nieuwe (bedrijfs)wagen? Maak online een afspraak bij Jaguar Land Rover Metropool. De adviseurs laten je met plezier het gamma en de zeer uitzonderlijke voorwaarden ontdekken.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Jaguar Land Rover Metropool

Meer weten?

Jaguar Land Rover

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Jaguar Land Rover Metropool Noord
  • Jaguar Land Rover Metropool Zuid

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials