Ontdek de nieuwe Toyota bZ4X bij Toyota garage Van Dijck

Mobiliteit

De nieuwe Toyota bZ4X arriveert binnen enkele weken in de showroom van garage Van Dijck in Brecht. Deze 100% elektrisch SUV is een gegeerd nieuw paradepaardje van de Japanse autofabrikant. Alle beschikbare bZ4X’en zijn reeds gereserveerd. Er is nu een wachtlijst geopend.

Toyota bZ4X levert uitstekende rijprestaties

De 100% elektrische SUV reageert snel en biedt je het gewenste vermogen en het nodige koppel. Zijn zwaartepunt ligt eerder laag. Dat zorgt voor een ideale gewichtsverdeling voor- en achteraan. “Het is een zeer stabiele en wendbare SUV. Met een druk op de One pedal drive-knop activeer je het energierecuperatiesysteem en kan je optrekken en vertragen door enkel het gaspedaal te gebruiken. De XMODE-knop laat je toe om je wagen aan te passen aan de ondergrond. De Grip Control is dan weer aangewezen voor uitdagende offroad rijomstandigheden”, legt zaakvoerder Chris Covens uit.

Rijbereik van meer dan 450 km

De bZ4X heeft een uitstekende vierwielaandrijving en een indrukwekkende rijbereik.

Met slechts 1 laadbeurt brengt de Toyota bZ4X je meer dan 450 km ver. Aan een openbaar snellaadpunt kan je de batterij aan 150 kW in zo’n 25 minuten opladen. De MyT-app op je smartphone toont je waar je in je buurt beschikbare laadpunten vindt. Je kan met deze app ook je batterijniveau checken, reisgegevens raadplegen en zelfs je wagen op afstand bedienen (airco instellen, deuren openen of sluiten).

Thuis kan je een stopcontact of een wallbox gebruiken. Zo’n wandlader laadt veel sneller op dan het stopcontact. Je kan er ook van op aan dat je batterij lang meegaat. Zelfs na 10 jaar werkt ze nog 90% ten opzichte van haar oorspronkelijke capaciteit.

Lees verder onder de foto.


Robuust design, ruim en comfortabel interieur

De bZ4X oogt robuust, maar tegelijkertijd heel stijlvol. Hij combineert de gestroomlijnde look van een elektrische wagen met de stoerheid van een SUV. Binnenin biedt hij zowel voor- als achterin een ruim, elegant en comfortabel interieur. In zijn categorie kan hij zelfs uitpakken met de meeste beenruime.

De cockpit is uitgerust met een extra groot 12” touchscreen, geavanceerde spraakherkenning en een naadloze smartphone-integratie.

Uitgebreide veiligheidsfuncties

De Toyota bZ4X beschikt over tal van veiligheidsfuncties. Zo kan je vertrouwen op de nieuwste Toyota Safety Sense-technologie met Driver Emergency Stop Assist en Over the Air Updates.

______

Toyota heeft al meer dan 25 jaar ervaring in elektrische wagens. De fabrikant verkocht al meer dan 18 miljoen geëlektrificeerde voertuigen. Je hebt de keuze uit niet minder dan 17 geëlektrificeerde modellen.

Meer info over de bZ4X? Kom naar de showroom van garage Van Dijck of neem contact via mail of telefoon: 03 313 05 79

banner jaguar2.png

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials