Initium Antwerpen: jouw laatste kans om te investeren in Antwerps topvastgoed

Ben je als ondernemer op zoek naar een veilige investering als aanvulling op de vaak ontoereikende pensioenen of als alternatief voor een belegging op de volatiele beurs? Dan krijg je met Initium full-service appartementen en aparthotel in Antwerpen een gouden mogelijkheid. Het project is bijna uitverkocht maar voor snelle beslissers zijn er nog enkele units verkrijgbaar. Grijp dus nu je kans en geniet van zorgeloos rendement.

Vastgoedbelegging zonder zorgen

Als je je eerste stappen in de wereld van vastgoedinvesteringen nog moeten zetten vormen de  bijkomende administratieve verplichtingen en het tijdsintensieve beheer vaak een drempel. Wanneer je investeert in een project van Candor moet je jezelf daarover echter nooit zorgen maken.

Candor is immers een toonaangevende ontwikkelaar van beheerde appartementen met meer dan 3 decennia ervaring. Via de eigen, professionele verhuur- en beheerdienst Belgium Business Flats (BBF) neemt Candor het beheer en de administratie van jouw vastgoed volledig op zich. Zo regelt Candor alles voor jou, terwijl jij zorgeloos profiteert van een maandelijks rendement.

Initium: businessflats en aparthotel in een bloeiende havenstad

Met Initium ontwikkelde Candor full-service businessflats en een aparthotel in de stad die, samen met Brussel op de derde plaats staat van de meest geliefde Europese expatsteden. Steeds meer internationale professionals verblijven voor middellange termijn in de havenstad. Toch blijft het aanbod daarvoor klein in Antwerpen. Met Initium vult Candor die leemte op de markt. Het project is ideaal gelegen op de Plantin-Moretuslei, dichtbij pleintjes en terrassen, in nabijheid van het station en in een goede buurt. Dit maakt het project interessant voor zowel de investeerder als huurder.

Full service voor elke gebruiker

De huurders van het residentiële gedeelte kunnen, net zoals de hotelgasten, genieten van een uitgebreide service zoals poets- en linnendienst. Ze kunnen ook gebruik maken van  de co-work spaces, fitnessruimte en elektrische fietsen die ter beschikking zijn bij het hotel. Door deze dienstverlening positioneert Initium zich uniek in de Antwerpse vastgoedmarkt.

Jouw laatste kans op stabiel vastgoedrendement

Van het Initium project staan vandaag de laatste units nog op de markt. Als investeerder wordt je volle eigenaar van de grond en constructie. Voor het residentiële gedeelte neemt BBF alle praktische en administratieve zorgen op zich. Voor de hotelkamers ligt deze verantwoordelijkheid bij de uitbater.

In de residentie zijn er nog mogelijkheden vanaf 159.500 euro. De laatste units in het aparthotel zijn beschikbaar vanaf 147.00 euro. Als investeerder in het aparthotel geniet je een gunstig fiscaal regime en krijg 25 jaar lang gewaarborgde inkomsten. Je participeert ook in de omzet van de hotelexploitant. Daarnaast is je investering is inflatiebestendig, want ze wordt jaarlijks geïndexeerd.

Wil jij ook nog kans maken op een stukje Antwerps topvastgoed en een uitzonderlijke investering. Contacteer Candor dan meteen via onderstaand invulformulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Candor

Meer weten?

logo candor

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Candor
  • Jules Bordetlaan 160
    1140 Evere
  • 0800 997 33

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials