Candor project Initium te Antwerpen

Initium: full-service appartmenten en hotel in Antwerpen

Projectontwikkelaar Candor heeft gedurende dertig jaar een sterke aanwezigheid in Brussel uitgebouwd met duurzame vastgoedprojecten. De bouwpromotor breidt nu zijn actieterrein uit naar Antwerpen met het strategisch gelegen project Initium. 

Candor ontwikkelt het juiste project voor de juiste bouwgrond, of het nu gaat over residentiële appartementen, seniorenflats, studentenhuizen, hotels of kantoren. Voor de verhuur van deze appartementen beschikt Candor over een eigen gespecialiseerde verhuurdienst: BBF, Belgian Business Flats. De verhuurdienst zoekt niet alleen huurders, maar zorgt ook voor de volledige administratieve en technische opvolging van je beleggingsgoed. Zo kan jij als investeerder genieten van een aantrekkelijk rendement van kwalitatief vastgoed in een grootstad, zonder al te veel kopzorgen. 

Investeren in vastgoed zonder kopzorgen

Een specialiteit van BBF is het verhuren van appartementen aan expats. Expats verblijven meestal voor een langere tijd (1 tot 3 jaar) in België. Voor dit publiek is het interessanter om een appartement te huren dan bijvoorbeeld een hotelkamer, maar tegelijk willen deze zakelijke huurders het comfort van een poetsdienst of een linnendienst. Met BBF kan Candor haar huurders deze complete dienstverlening aanbieden in moderne business flats op toplocaties vlakbij hun werk.

Initium: businessflats in Antwerpen

Candor plant de ontwikkeling van een nieuw gebouw, strategisch gelegen tussen het Centraal Station en het Kievitplein. Onder de naam ‘Initium’, Latijn voor ‘begin’, biedt het gebouw van Binst Architects plaats aan businessflats en aan een hotel. Het hotel zal onder een eigen brand opereren. De hotelkamers zijn interessant voor zakenmensen die voor enkele dagen tot enkele weken of maanden in Antwerpen verblijven voor hun werk, bijvoorbeeld in de diamantsector of in de haven. Voor het huren op langere termijn is het residentiële gedeelte, Initium, voordeliger. 

Uitgebreide service

De huurders van Initium zullen genieten van de ruime service van BBF (eigen verhuurdienst van Candor), zoals poets- en linnendienst. Uniek is dat via het daarnaastgelegen hotel het dienstenaanbod van Initium nog uitbreidt. Zo heeft het hotel een co-workingruimte, fitnessruimte, wasbar en elektrische fietsen ter beschikking. Huurders kunnen van al deze faciliteiten gebruikmaken als ze dit wensen. Een bijkomend voordeel is dat er permanent een medewerker van BBF aanwezig zal zijn in het gebouw. Ook het personeel van het hotel kan ingeschakeld worden voor het residentiële gedeelte. Op termijn willen BBF en Candor een kantoor in het gebouw zelf openen. Dit alles voorziet dat je als huurder zeker bent van snelle en kwalitatieve service.

Ben je op zoek naar een aantrekkelijk appartement op een toplocatie? Wil je internationale collega’s voor langere termijn huisvesten op een strategische locatie? Wil je investeren in vastgoed in Antwerpen en genieten van een hoog rendement zonder dat je je zorgen hoeft te maken over tijdig betaald huurgeld, technische problemen en administratieve rompslomp? Bezoek dan https://www.initium-residence.be/ voor dit prachtige nieuwe project van Candor.

Lees ook:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Candor

Meer weten?

logo candor

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Candor
  • Jules Bordetlaan 160
    1140 Evere
  • 0800 997 33

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials