Kaai 15: wonen en investeren aan het water met zicht op de torens van Gent

Na de commercialisering van het ibis Budget hotel en Dok Flats Aparthotel is Kaai 15 het derde vastgoedproject van projectontwikkelaar Candor in Gent. Deze keer werkt Candor echter aan een geheel nieuw concept. Waar ibis Budget en Dok Flats garant staan voor laagdrempelige vastgoedbeleggingen, is Kaai 15 eerder een high-end project. Een unieke kans dus om te wonen én te investeren in prestigieus Gents vastgoed.   

Ibis Budget en Dok Flats: successen op de Gentse vastgoedmarkt

Met ibis Budget en Dok Flats aparthotel heeft de toonaangevende ontwikkelaar Candor zijn eerste stappen op de Gentse vastgoedmarkt niet gemist.

Met bijna 120 betaalbare hotelkamers op wandelafstand van het historische stadscentrum vult ibis Budget een grote leemte op de Gentse hotelmarkt. Dit blijkt uit een gemiddelde bezettingsgraad van 92% in gedurende het eerste jaar. Ibis Budget bewijst dus een goede belegging te zijn voor investeerders die een maximaal rendement zoeken met een minimale inspanning.

Ook het nabijgelegen Dok Flats aparthotel belooft een succesvolle investering te worden. Dit project speelt in op de grote vraag naar middellange verblijfsmogelijkheden voor professionals uit onder andere de Gentse haven. Voor dergelijke noden is het aanbod in Gent momenteel ontoereikend. Dok Flats vult deze leemte op de markt en dat trekt vastgoedinvesteerders aan. Het project kwam op de markt in mei 2020 en mocht al heel wat aanvragen ontvangen.

De bloeiende stad Gent heeft een groeiende nood aan kwalitatief vastgoed

Volgens Henri Accou, Sales Manager bij Candor, zorgt de toenemende populariteit van Gent als woon- en werkstad voor een groeiende nood aan kwalitatief nieuwbouwvastgoed.

“Gent is een mooie, historische en bloeiende stad die snel uitbreidt maar tegelijk kampt met een tekort aan ruimte. Daardoor stijgen de prijzen snel en is er een grote vraag naar residentieel vastgoed, ook in het hogere marktsegment.”

Prestigieus wonen met zicht op water en de torens van Gent

Om tegemoet te komen aan deze groeiende vraag koos Candor met Kaai 15 voor een kleinschalig en exclusief project op een toplocatie.

Henri Accou: “Kaai 15 is gelegen op de Kleindokkaai aan het water. Je kan dus steeds genieten van rust en open ruimte. Tegelijk kijk je uit op de prachtige Gentse torens in het historisch centrum dat op slechts 10 minuten wandelafstand ligt. Bovendien is Kaai 15 bijzonder goed bereikbaar met het openbaar vervoer”.

High-end penthouses en appartementen in Gent

Kaai 15 zal bestaan uit een goede mix van 26 ruime appartementen met 1, 2 of 3 kamers en penthouses. Elke unit zal een grote buitenruimte hebben mét uitzicht en afgewerkt worden met de beste materialen.

De afbraakwerken aan Kaai 15 zijn inmiddels gestart. Candor rekent erop om het project binnen ongeveer 2 jaar opgeleverd te hebben. De commercialisatie van het project start op 21 september. Vanaf die datum kunnen geïnteresseerden eigenaar worden van een uniek en prestigieus stukje Gents vastgoed.

Ben jij geïnteresseerd in Kaai 15? Of heb je vragen voor één van de vastgoedexperten van Candor?  Neem dan snel contact op via onderstaand invulformulier. 

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Candor

Meer weten?

logo candor

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Candor
  • Jules Bordetlaan 160
    1140 Evere
  • 0800 997 33

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials