De uitgesproken persoonlijke aanpak in vermogensbeheer

ABN AMRO Private Banking benadert ondernemers op een unieke manier. Een team van specialisten (Enterprise & Entrepreneur Bankers) die gepokt en gemazeld zijn in de bedrijfswereld, een single point of contact en vooral een persoonlijke aanpak in vermogensbeheer. Zo weet u als ondernemer dat uw privévermogen en dat van uw vennootschap in zeer bekwame handen zijn.

De van oorsprong Nederlandse bank ABN AMRO focust op de Noord-West-Europese markt en haar activiteiten situeren zich in drie domeinen. In Nederland richt de divisie Personal & Business Banking zich op particulieren en kmo’s. Bij ons kunnen ondernemers een beroep doen op de Wealth Management- en Corporate Banking-diensten.

De persoonlijke aanpak in vermogensbeheer

Als klant staat u bij ABN AMRO Private Banking in contact met een enkele persoonlijke relatiebeheerder, die u toegang biedt tot de volledige bank. Deze relatiebeheerder kent uw situatie door en door en adviseert uw dossier proactief om uw vermogen te optimaliseren, zowel op privéniveau als op het niveau van uw vennootschap. Maar bij die persoonlijke aanpak in vermogensbeheer zijn veel meer mensen uit alle geledingen van de bank betrokken. Naargelang uw specifieke behoeften kan uw vertrouwenspersoon interne specialisten met zeer uiteenlopende ervaring en expertise raadplegen. Uiteindelijk is het dus een multidisciplinair team dat met u meedenkt en u begeleidt.

Performante oplossingen

“Hokjesdenken is bij ons een no-go,” zo vertelt Kristof Dalemans, Senior Enterprise & Entrepreneur Advisor. “Net omdat we over alle domeinen heen meedenken met de cliënt, kan uw relatiebeheerder u zeer gericht adviseren. Door onze persoonlijke aanpak in vermogensbeheer krijgt u de beste oplossingen op maat aangereikt.” ABN AMRO Private Banking heeft een specifiek aanbod voor beleggen in de vennootschap, met oog voor de fiscale aspecten. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van performante oplossingen om uw privévermogen te optimaliseren.

Focus op de ondernemer

Ondernemers een persoonlijke aanpak in vermogensbeheer verzekeren, vergt een zekere kennis van hun leefwereld. Ook op dat gebied zit u goed bij ABN AMRO Private Banking volgens Kristof Dalemans: “Alle teamleden hebben een achtergrond in de bedrijfswereld. Wij kennen en begrijpen de ondernemer. Wij weten wat hem/haar drijft, bezighoudt, interesseert. Een belangrijke troef om gericht advies te verstrekken.” Een goed voorbeeld van die benadering is de ondernemersscan, een rendementstool die ABN AMRO ontwikkelde om u een beter inzicht in uw vennootschap en beleggingen te geven. Bijzonder nuttig om betere beleggingsbeslissingen te nemen.

Wenst u ook uw zakelijk en privévermogen te optimaliseren? Wenst u te genieten van een persoonlijke aanpak in vermogensbeheer door een multidisciplinair team? Maak dan vrijblijvend een afspraak met de specialisten van ABN AMRO Private Banking . Of vul het formulier hieronder in.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en ABN AMRO Private Banking

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • ABN AMRO Private Banking

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials