Vermogensbeheer en financiële planning zorgen voor gemoedsrust

Je inkomen, vermogen, pensioen of nalatenschap? Het zijn belangrijke zaken waaraan je het best de nodige tijd en zorg besteedt. Wil je er zeker van zijn dat alles optimaal en up-to-date geregeld wordt? Schakel dan een specialist in.

Vermogensbeheer en financiële planning: een all-in-one aanpak

Diederik Vandendriessche, stichtend vennoot, vertelt over de aanpak van Pareto wat vermogensbeheer en financiële planning betreft:

“Pareto is gespecialiseerd in de totale situatie van een klant. Dus wat is onze doelstelling? Ervoor zorgen dat op alle deelgebieden die relevant zijn - dus inkomen, pensioen, vermogen en successieplanning - om daarrond te gaan zorgen dat een deelgebied geen nadelig effect heeft op andere deelgebieden. Dus we stemmen eigenlijk alles op elkaar af en zorgen ervoor dat er finaal een oplossing is die op alle gebieden zo efficiënt mogelijk is.”

Pareto bestaat intussen 11 jaar en is uitgegroeid van een driekoppig team naar een team van intussen meer dan vijftig personen bestaande uit voornamelijk juristen, fiscalisten en economisten.

Hoe gaat Pareto te werk?

Pareto trekt volop de kaart van de persoonlijke aanpak. Persoonlijk contact met de klant staat centraal. Ze gaan dan ook bij de klant thuis de nodige informatie geven.

Vertrekpunt? Een volledige analyse van de klant van A tot Z. Wat zit er goed, wat zit er niet goed? Elk onderdeel wat vermogensbeheer en financiële planning betreft, wordt door een gepast intern specialist onder de loep genomen. Dan krijgt de klant de mogelijke pistes voorgeschoteld met de voor- en nadelen. Finaal beslist de klant welke piste hij wil volgen.

Up-to-date vermogensbeheer en financiële planning

Wat de wet- en regelgeving rond inkomen, vermogen, pensioen en nalatenschap betreft, blijft één ding hetzelfde: het verandert voortdurend. Als particulier op de hoogte blijven van alle veranderingen én dit ook correct gaan toepassen? Dat is onbegonnen werk. De specialisten van Pareto daarentegen zorgen ervoor dat ze altijd up-to-date zijn wat vermogensbeheer en financiële planning betreft en garanderen een correcte toepassing.

Neem dus zeker een specialist onder de arm en wacht hier niet te lang mee. Diederik legt uit:

“Het is absoluut noodzakelijk om voldoende aandacht te besteden aan het vermogen. We zien in de praktijk nog heel vaak voorbeelden waarbij een persoon zegt ‘Was ik maar 20 jaar eerder gestart met hetgene wat we vandaag doen.’. Onze doelstelling is uiteindelijk gemoedsrust. We willen ervoor zorgen dat onze klanten zeker zijn dat ze wat erin zit er ook effectief uithalen, dus rond inkomen, pensioen, vermogen en successieplanning. Zodat ze niet het gevoel hebben ‘We werken, we sparen maar we laten eigenlijk heel veel liggen’.”

Wil jij ook de nodige gemoedsrust rond vermogensbeheer en financiële planning? Neem dan contact op met de experten van Pareto via onderstaand formulier.

Meer lezen:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Pareto

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Pareto
  • Antwerpselaan 38-39
    1000 Brussel
  • +32 (0)2 201 26 67

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials