Gebouw Candor

Zorgeloos investeren in rendabel Gents vastgoed

Na 3 decennia prominente aanwezigheid in Brussel en Antwerpen opent projectontwikkelaar Candor nu ook een vestiging in Gent. Met deze lokale verankering wil het bedrijf z’n groei in het westen van het land bestendigen en ook daar een service bieden die dicht bij elke klant blijft.

Exclusief investeringsvastgoed in Brussel en Vlaanderen

Het verhaal van Candor begint 30 jaar geleden in Brussel. Daar specialiseerde het familiebedrijf zich in de ontwikkeling van vastgoedprojecten voor zakenmensen en expats die werken voor internationale diplomatieke instellingen en bedrijven. “Daarbij startten we ook direct met een eigen in house verhuurdienst, BBF (Belgium Business Flat)”, vertelt Marketing Director Louis Van Hulle. Deze dienst neemt het volledige beheer van je verhuur op zich waardoor jouw investering veel minder inspanning vraagt.

Van Brussel ging het naar Antwerpen waar het bedrijf met het project Initium een combinatie van appartementen en hotelvastgoed realiseert. Vandaag biedt Candor een ruim aanbod van investeringsvastgoed aan, gaande van studentenhuisvesting tot hotels, aparthotels, kantoren en retail.

Ontzorging en rendement door lokale verankering

Vandaag, met de ervaring van meer dan 4000 appartementen op zak, vestigt Candor zich dus ook in Gent. Met deze nieuwe, lokale verankering wil de projectontwikkelaar investeerders uit de regio een state of the art service aanbieden die gericht is op optimaal rendement zonder bijkomende inspanningen of zorgen.

Louis Van Hulle (Candor): “Onze investeerders in de regio van Gent stellen onze lokale aanwezigheid op prijs. Met ons nieuw kantoor in Gent staan onze adviseurs nog dichter bij de klant en kunnen ontvangen worden. In de regio kan de klant dan een afspraak maken of een gesprek aangaan. Dit is een noodzakelijke stap om de verdere groei van Gentse projecten mogelijk te maken”.

De officiële opening van het nieuwe kantoor vond eind november plaats.

Ben je op zoek naar een aantrekkelijke investering het Gentse? Zoek je optimaal rendement zonder administratieve en technische zorgen? Contacteer Candor rechtstreeks via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Candor

Meer weten?

logo candor

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Candor
  • Jules Bordetlaan 160
    1140 Evere
  • 0800 997 33

Ook interessant

Bekijk de socials