Antwerpse Lawtree Advocaten opent nieuw kantoor in business center d’Offiz in Turnhout

Lawtree opent nieuwe vestiging in Turnhout

Economisch & Handelsrecht

Het Antwerpse Lawtree Advocaten opent een nieuw kantoor in business center d’Offiz in Turnhout. Met Stijn Adriaensens en Ward Borgmans trekt het ook twee nieuwe vennoten aan.

“Een ondernemer tussen andere ondernemers, zo ziet advocatenkantoor Lawtree zich. De keuze van huisvesting is daarvan een bewijs”, zegt vennoot Roy Maes. In Antwerpen werkt Lawtree vanuit de vernieuwende co-workingspace Fosbury&Sons. In Turnhout kiezen ze met het kantoor in business center d’Offiz voor een vergelijkbare werkomgeving.

Nieuwe vennoten

Het Antwerpse advocatenkantoor gaat hiervoor een samenwerking aan met de voormalige Turolex-advocaten Stijn Adriaensens en Ward Borgmans. Beide advocaten hebben expertise op het vlak van ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, aansprakelijkheidsrecht en bouw- & vastgoedrecht. Roy Maes: “Stijn Adriaensens en Ward Borgmans hebben al een sterke voetafdruk in de Kempen. Via deze schaalvergroting onderstrepen we onze ambitie om de geprefereerde juridische partner te worden van alle bedrijven, ondernemers en overheden.”

Daarnaast maakt ook advocate Kim Coomans de overstap en is het kantoor in Turnhout nog op zoek naar nieuwe krachten. “Dit nieuwe team in Turnhout resulteert in een grotere capaciteit en een grotere beschikbaarheid voor onze klanten”, benadrukt Roy Maes. “Door onze vestiging in Turnhout kunnen we onze Kempense klanten ook bedienen in hun eigen regio.”

Juridisch advies in relevante rechtsgebieden

Lawtree Advocaten is een multidisciplinair, Antwerps advocatenbureau dat bedrijven, ondernemers en overheden bijstaat met juridisch advies in diverse relevante rechtsgebieden. Het kantoor werd in 2014 opgericht door Roy Maes en Nicolas Wesling en kende een sterke groei door de toetreding van de vennoten Niels Van den Heuvel en Wouter Thibaut, gevolgd door Stijn Adriaensens en Ward Borgmans. Ondertussen telt Lawtree ook drie medewerkers: Sanne Van den Abbeele, Laurence Demesmaeker en Margot De Gryse. 

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant