All-Connects

Transport

Digitale transformatie met telematica voor elk bedrijf mogelijk

All-Connects wil dé partner zijn voor iedereen die op zoek is naar een integrale oplossing voor het connecteren, volgen en beheren van zijn fleet, personeel en materialen via telematica en gps. Als Belgisch familiebedrijf met bijna 20 jaar ervaring stellen we je een oplossing op jouw maat voor, met precies de tools die jij nodig hebt. Dankzij een snelle installatie ben je meteen operationeel.

Diensten

 • Ecodrive & rijstijlanalyse

  Ecodrive & rijstijlanalyse

 • Alarms & alerts

  Alarms & alerts

 • HR Bouw

  HR Bouw

 • Materiaalbeheer & IOT

  Materiaalbeheer & IOT

 • Registratie activiteit, tijd & chauffeur

  Registratie activiteit, tijd & chauffeur

 • Truck

  Truck

Expertise tot je dienst

Bij All-Connects staan we met een compact team boordevol kennis en expertise voor je klaar. Dankzij deze knowhow kunnen we zelf voor je meest uitdagende projecten een praktische oplossing uitwerken. We werken hiervoor nauw samen met ervaren leveranciers.

Lees ons volledige verhaal

LIVE.connects: monitor je bedrijfswagens en trucks dankzij track & trace

Of je nu verkopers op de baan hebt of chauffeurs die een lading van A naar B brengen; je bent afhankelijk van betrouwbare medewerkers én voertuigen.: Veel bedrijven zijn afhankelijk van betrouwbare chauffeurs en voertuigen. Als ondernemer wil je namelijk je voertuigen zo efficiënt mogelijk op hun bestemming loodsen. Om te kunnen controleren of er wel effectief zo efficiënt mogelijk wordt gehandeld, is een trackingsysteem zeker geen overbodige luxe. Daarnaast heeft de commerciële binnendienst vaak geen zicht op waar de buitendienst zich precies bevindt en wanneer ze al dan niet te bereiken zijn.

Door gebruik te maken van een GPS tracking-systeem krijg je in realtime een duidelijk en accuraat overzicht van de locatie van je voertuigen op de baan, wanneer werknemers gestart en gestopt zijn met werken, hoe ze met hun bedrijfswagen omgaan en nog veel meer.

Met een All-Connects fleet management systeem met track & trace weet je in één oogopslag waar je voertuigen, machines en medewerkers zich bevinden. Hierdoor plan je snel en correct een interventie in. Naast de standaardfunctionaliteiten is het mogelijk om het systeem aan jouw wensen en de behoeften van je bedrijf aan te passen.

CHECK.connects: maak van je materialen een deel van het IoT

Raakt er geregeld materiaal zoek in je bedrijf of op een werf? Met CHECK.connects breng je nauwkeurig je assets in kaart en beheer je ze zonder problemen. Via budgetvriendelijke IoT-sensoren en IoT asset tracking software verstuur je data over objecten (bijvoorbeeld locatie- of gebruiksgegevens) over een zo groot mogelijke afstand, zonder dat je meteen hoeft te investeren in nieuwe ‘smart devices’.

Track & Trace-alarmen: INCERT-gekeurde diefstalbeveiliging voor je bedrijfsvoertuigen

Diefstal van een vrachtwagen of lading is een nachtmerrie voor elke bedrijfsleider. Ook een bedrijfswagen die ontvreemd wordt, brengt veel ongemakken met zich mee. Daarom kiezen heel wat bedrijven voor slimme alarmsystemen met track & trace. Op elk voertuig wordt een unit met gesofisticeerde registratiesoftware geïnstalleerd. Na de werkuren wordt de unit in de alarmmodus geschakeld. Zo verstuurt het systeem een instant alert van een ongeauthoriseerde beweging.

Checkin@Work: een snelle, efficiënte prikklok voor aanwezigheidsregistratie op een grote werf

In de bouwsector is het verplicht om werknemers op een bouwwerf waar werken worden uitgevoerd voor een totaalinvestering vanaf 500.000 euro te registreren bij de RSZ. Door je aanwezigheidsregistratie te automatiseren met een Checkin@work-prikklok, loop je minder risico op fouten, misbruik en onnodige controles. Dankzij het automatische uurregistratiesysteem kan je de loonberekening op een eenvoudig manier  doorsturen naar je sociaal secretariaat. Parameters als lunchpauze, omkleedtijd, overuren,... worden mee verwerkt. Met de applicatie kan je ook alle mobiliteits–  en verplaatsingskosten in jouw bedrijf in kaart brengen. Zo weet  je direct hoeveel mobiliteitsvergoeding je moet betalen. Omdat in de bouwsector een enkele en dubbele mobiliteitsvergoeding geldt (afhankelijk van status chauffeur of bijrijder), is een mobiele prikklok met registratiemogelijkheid een handig hulpmiddel voor je HR | personeelsdienst.

AGR-GPS: registreer automatisch je mesttransporten

Sinds 1 januari 2012 moet elk transportmiddel dat dierlijke mest of andere meststoffen vervoert, voorzien zijn van een AGR-GPS toestel. Het AGR-GPS systeem van All-Connects registreert automatisch alle mesttransporten conform de eisen van de Vlaamse Landmaatschappij. Het systeem vereenvoudigt je administratie dankzij een automatische registratie en correcte upload van de data naar de mestbank.

Meer weten?

All-Connects

Contactinformatie

Uitgelicht

Geen nieuwsartikels gevonden