Doelgroep

Ondernemers in Vlaanderen en nederlandstalig Brussel bereiken!

KMOinsider bereikt jullie doelgroep. We zijn er voor alle ondernemers in Nederlandstalig België. Onze focus ligt wel op Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel, omdat we ervoor kiezen om sterk te zijn in onze moedertaal. Ondernemers, zelfstandigen, vrije beroepen, elke ondernemer heeft over veel onderwerpen kennis nodig of bronnen om zich te informeren.  

Als hoofddoelgroep richten we ons op ondernemingen en bedrijfsleiders van bedrijven tussen de 5 en de 199 werknemers. In Vlaanderen is deze kerngroep gericht op 90.715 bedrijven, verdeeld over 5 provincies en Nederlandstalig Brussel.  

Schermafbeelding 2024-04-03 105048.png

Welke sectoren en functies targeten we?

Binnen deze bedrijven richt KMOinsider zicht met informatie naar de bedrijfsleiders en eigenaars van bedrijven zelf, aangevuld met hun c-level managers van diverse departementen en afdelingen, afhankelijk van de grootte van de onderneming. Sales verantwoordelijkheden, marketingverantwoordelijken, human resources managers, operations managers, facility managers, aankoopmanagers, finance managers, IT verantwoordelijken, … iedereen vindt informatie en inspiratie op www.kmoinsider.be. En tussen deze informatie kunnen jullie, jullie online merkpositionering prima laten inrichten, via contentmarketing.   

KMOinsider richt zich over alle sectoren heen. Iedere ondernemer zal zijn gading zeker vinden in de toprubrieken en subrubrieken van ons platform. Elk onderwerp over ondernemen, economie en handeldrijven is geschikt om ondernemers te informeren. En informatie is cruciaal, nietwaar. 

 

KMOinsider bereikt je doelgroep: B2B communicatie naar bedrijven 

Bedrijfscommunicatie naar bedrijfsleiders en managers vraagt expertise en begrip van de noden van kmo’s. Wel, die ervaring hebben we al opgebouwd sinds meer dan 24 jaar. We kennen als geen ander de noden en wensen van kmo bedrijfsleiders en begrijpen hun wensen. Op die manier creëren we passende content voor de community. We denken na over de beweegredenen van jullie klanten en zetten het om in content die verbindt. Content die raakt. En onze copywriters schrijven de content die je doelgroep treft, die je doelgroep tot actie aanzet. Onze ervaren content writers weten ook wat er leeft bij ondernemers en onze gespecialiseerde social media marketeers en podcast reporters zorgen voor de aangepaste format bij social media posts en podcasts. 

 

Het KMOinsider team draagt zorgt voor jullie boodschap. Een boodschap die graag geliket wordt, geshared wordt en die connecteert. We zoeken graag de verbinding op tussen mensen. Want mensen doen zaken met elkaar, om economische en maatschappelijke doelstellingen te realiseren. 

bol.png

Wilt u meer weten?

Bekijk de socials