Dienstenaanbod

Wat houd ons dienstenaanbod precies in?

KMOinsider werkt duurzaam via structurele partnerships met branded content. Branded content is content die op ons platform gepubliceerd wordt, vanuit jouw merk. Vertrouwen bouw je vandaag met contentmarketing, trust om potentiële partners, klanten en samenwerkingen aan te trekken. Naast content op je eigen website, is content bij een mediapartner een belangrijke vorm om in regelmaat je boodschap te herhalen, te publiceren en te informeren over welke waarde je bedrijf toevoegt voor haar klanten. Immers, zonder dat je aan de andere vertelt wat je doet, kan de andere geen klant bij je worden. Adverteerders krijgen de kans om zich op een niet-intrunsieve wijze in een goed daglicht te plaatsen.

Onze ervaren copywriters schrijven authentieke content. Onze gespecialiseerde marketeers zorgen voor keywords en keywordplanning en zorgen natuurlijk ook voor de technische inrichting op ons online platform, in onze socials, onze podcastkanalen en via onze halfmaandelijkse e-news verzending. Creatieve content wordt verzorgd binnen onze branded content trajecten, waarin in regelmaat voor herhaling en zichtbaarheid gezorgd wordt. Tegelijkertijd bouwen we aan jullie online vindbaarheid en autoriteit van je merk en domein. Door actieve linkbuilding in te zetten, interne linkbuilding op het KMOinsider platform, maar ook in-content linkbuilding naar je eigen domeinnaam. Zo zorgt deze content ook voor je SEO van je eigen domein en merk. 

Onze 4 content formules

U kiest uit 4 formules: bronze, silver, gold of platinum pakket. Dit zijn structurele doorlopende jaarpakketten, waarin een aantal contenttypes verwerkt zitten, om je een maximale zichtbaarheid en maximaal bereik van je doelgroep te garanderen. Onze marketeers en copywriters werken het voor je uit en ontzorgen je bedrijf via deze formules. En bij een gold pakket zorgen we voor extra naamsbekendheid als subrubriekpartner. Wil je echt all the way, kies dan voor het platinum pakket als toprubriek partner. 

Ontdek ook de andere diensten

Ons Jaarboek

Naast deze branded content formules kan u ook kiezen voor een publicatie in het jaarboek van KMOinsider. Vanaf 2024 zal onze redactie een gedrukt jaarboek realiseren, want “print” mag in een crossmediaal model niet ontbreken. Dit geeft voor je bedrijf een prima gelegenheid om hierin te adverteren en je naamsbekendheid op te bouwen of uit te bouwen. In de awareness fase van je marketingfunnel blijft print een kwalitatieve waarde behouden. Uiteraard zorgt onze redactie voor de perfecte omkadering. Ze bereiden natuurlijk echte topinterviews voor, en zullen dit als must reads voor kmo ondernemers & c-level managers presenteren in een mooie, duurzame uitgave. Een niet te missen uitgave, waarin tevens veranderingen voor ondernemers in heel wat “tips” worden meegegeven. 

Onze nieuwsbrief

Wil je communiceren via de digitale nieuwsbrief? Hierin kan je in je marketingplan communiceren via de opname van een content block of featered content block. Ga je liever met een digitale banner in je eigen huisstijl mee, die kan eveneens opgenomen worden. Tweemaal per maand kan je hiermee meer dan 25.000 abonnees bereiken met je boodschap. Vraag meer informatie

Wil je graag een crossmediale campagne op maat van je campagnedoelen? Neem contact met ons op en we gaan graag in overleg met je of je marketingteam.

4Formules.png
print.png
Bekijk de socials