Vermogen

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Een optimale en efficiënte overdracht zonder zorgen: het belang van nalatenschapsplanning

  Als onafhankelijke vermogensbeheerder biedt Pareto ongebonden ondersteuning tijdens de volledige financiële levenscyclus van zowel particulieren als zelfstandigen met of zonder vennootschap. Daar stopt het echter niet: voorbereiding op de finale levensfase is tevens cruciaal in een optimale financiële planning. Om rationele redenen is het dus absoluut noodzakelijk deze moeilijke emotionele materie ter harte te nemen. Hadewich Vandendriessche, Marketing Director van Pareto, gaat dieper in op nalatenschapsplanning.
 • Bedrijfsreportage

  Candor verovert Antwerpse vastgoedmarkt met Initium

  De afgelopen jaren bouwde Candor een reputatie uit als toonaangevende ontwikkelaar van beleggingsvastgoed op de Brusselse markt. Met Initium is Candor goed op weg hetzelfde klaar te spelen op de Antwerpse vastgoedmarkt. Henri Accou, Sales Manager bij Candor, is hij verantwoordelijk voor de commercialisatie van het project.
 • Candor
  Bedrijfsreportage

  Smart building, de grootste uitdaging voor elke projectontwikkelaar en architect

  “We kunnen er niet meer onder uit. Smartbuilding, slimme en innovatieve technieken doortrekken in de realisatie van een gebouw is een absolute must geworden. Hierbij is het belangrijk om compacter te bouwen, zonder aan kwaliteit in te boeten.” Dat zegt Louis Van Hulle, sales manager bij bouwpromotor Candor.

Bekijk de socials