Vermogen

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Efficiënte en integere oplossingen voor jouw financiële toekomst

  “Het doel van Pareto bestaat erin om met iedere klant het Optimum te bereiken. Dat betekent dat hun vermogen op de meeste efficiënte manier beheerd wordt”, vertelt medeoprichter Diederik Vandendriessche. Pareto werkt daarvoor op 4 pijlers: fiscaliteit, pensioen, vermogen en nalatenschap. Het team van financiële consultants, juridische experten en ondersteunde medewerkers maakt het verschil met praktische oplossingen en integere adviezen en dienstverlening op maat. Daarbij zijn de belangen van Pareto en die van de klant aan elkaar gelijk.
 • Bedrijfsreportage

  Een optimale en efficiënte overdracht zonder zorgen: het belang van nalatenschapsplanning

  Als onafhankelijke vermogensbeheerder biedt Pareto ongebonden ondersteuning tijdens de volledige financiële levenscyclus van zowel particulieren als zelfstandigen met of zonder vennootschap. Daar stopt het echter niet: voorbereiding op de finale levensfase is tevens cruciaal in een optimale financiële planning. Om rationele redenen is het dus absoluut noodzakelijk deze moeilijke emotionele materie ter harte te nemen. Hadewich Vandendriessche, Marketing Director van Pareto, gaat dieper in op nalatenschapsplanning.
 • Bedrijfsreportage

  Candor verovert Antwerpse vastgoedmarkt met Initium

  De afgelopen jaren bouwde Candor een reputatie uit als toonaangevende ontwikkelaar van beleggingsvastgoed op de Brusselse markt. Met Initium is Candor goed op weg hetzelfde klaar te spelen op de Antwerpse vastgoedmarkt. Henri Accou, Sales Manager bij Candor, is hij verantwoordelijk voor de commercialisatie van het project.
Bekijk de socials