BCLOSE_Leaderboard.gif

Logistiek

Experten in Logistiek

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Vervoer Verhaegen groeit, organisch en door overnames

  Vervoerbedrijf Verhaegen uit Lier kan een mooie groeicurve voorleggen. Zaakvoerder /eigenaar Ilse Daems en directeur Jan Franck realiseren deze groei door voortdurend te investeren in materieel, in IT en, last but not least, in personeel én door enkele uitgekiende acquisities te doen. 

 • Bedrijfsreportage

  Hou het veilig in en rond uw bedrijf

  Een duidelijke signalisatie is letterlijk van levensbelang voor een veilige verkeersafwikkeling in uw magazijnen en op uw bedrijfsterrein. Group Beyers heeft hiervoor alles in huis en staat u bij de uitvoering van uw verkeersplan met raad en daad bij. Het bedrijf, dat VCA-gecertificeerd is, heeft ook ervaring met de interne verkeersveiligheid van Seveso-bedrijven.

 • Bedrijfsreportage

  Hoe leidt standaardisering tot een duurzamere logistiek?

  GS1 Belgium & Luxembourg, de not-for-profit organisatie gekend van de identificatie van producten door de overbekende barcodes maar ook de globale standaarden om data uit te wisselen, zet momenteel volop in op pilootprojecten rond standaardisering in de logistiek.

 • Bedrijfsreportage

  Motrac Handling & Cleaning, trendsetter in innovatie

  Motrac Handling & Cleaning is exclusief invoerder in ons land van heftrucks en magazijntrucks van Linde Material Handling en van reinigingsmachines van Tennant Company, twee A-merken die aan de absolute top staan in hun vakgebied. Deze merken investeren elk fors in R&D en mogen zich dan ook trendsetter in innovatie noemen.