B Close_banner web.jpg

Logistiek

Experten in Logistiek

Rectangle B Close_ web.jpg

Contactinformatie

Top 3

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Hou het veilig in en rond uw bedrijf

  Een duidelijke signalisatie is letterlijk van levensbelang voor een veilige verkeersafwikkeling in uw magazijnen en op uw bedrijfsterrein. Group Beyers heeft hiervoor alles in huis en staat u bij de uitvoering van uw verkeersplan met raad en daad bij. Het bedrijf, dat VCA-gecertificeerd is, heeft ook ervaring met de interne verkeersveiligheid van Seveso-bedrijven.

 • Bedrijfsreportage

  Hoe leidt standaardisering tot een duurzamere logistiek?

  GS1 Belgium & Luxembourg, de not-for-profit organisatie gekend van de identificatie van producten door de overbekende barcodes maar ook de globale standaarden om data uit te wisselen, zet momenteel volop in op pilootprojecten rond standaardisering in de logistiek.

 • Bedrijfsreportage

  Motrac Handling & Cleaning, trendsetter in innovatie

  Motrac Handling & Cleaning is exclusief invoerder in ons land van heftrucks en magazijntrucks van Linde Material Handling en van reinigingsmachines van Tennant Company, twee A-merken die aan de absolute top staan in hun vakgebied. Deze merken investeren elk fors in R&D en mogen zich dan ook trendsetter in innovatie noemen.

 • Bedrijfsreportage

  “Haven moet beter ontsloten worden”

  Marc Ivens: de Mexico Natie heeft van een snelle en betrouwbare service naar alle klanten toe haar uithangbord gemaakt. In een totaalconcept rond multimodaliteit is het dienstenpakket in de afgelopen jaren onafgebroken uitgebreid. De oude houtnatie uit het verleden is daardoor in alle richtingen geëvolueerd. Met specialisaties in chemicaliën, gevaarlijke producten, papier, hout en staal. De expansie van de joint venture met de rederij Grimaldi rond de Antwerp Euro Terminal op Linkeroever straalt af op de hele groep. Blue Star in Zwijndrecht wordt georiënteerd naar voedingsproducten, general cargo, staal en groupage zendingen. Directeur Marc Ivens wenst zijn klanten en zijn personeel bij de start van het nieuwe jaar alvast veel voorspoed, gezondheid en geluk toe.

 • Bedrijfsreportage

  FRAMPAL: De Hyster vorkheftruck, kwaliteit voor elk budget

  “Op een bepaald moment in mijn carrière had ik behoefte aan een beetje meer comfort tijdens het werk, zonder daarom al mijn spaargeld op te offeren. Met de Hyster heb ik een gebruiksvriendelijke en betaalbare vorkheftruck gevonden die perfect bij onze activiteiten past. Daarnaast heb ik ook een uitstekende tweedehandsheftruck gevonden. Dankzij de kwaliteit en de uitstekende dienst na verkoop van B-CLOSE geef ik een stuk minder uit aan onderhoud en heb ik nog een andere tweedehandsheftruck kunnen aanschaffen die even goed werkt als een nieuwe. Een echte win-winsituatie dus.” Eddy Nagy, Zaakvoerder.

 • Bedrijfsreportage

  Grootste inland terminal van de Benelux wordt nog groter

  BCTN staat voor Binnenlands Container Terminal Netwerk, een naam die de lading volledig dekt. BCTN heeft een uitgekiend netwerk aan inland terminals in Geel, Meerhout, Alblasserdam, Den Bosch, Nijmegen, Venray en Roermond, een netwerk dat in juni a.s. nog groter wordt met de opening van de terminal in Beringen.