Jungheinrich profishop: complete webshop voor uw intralogistieke noden

Als grote speler in intralogistieke oplossingen op de Belgische markt, gaat Jungheinrich all-in voor efficiënte processen. Die zijn immers cruciaal voor het succes van een onderneming. Met meer dan 250 medewerkers adviseert en ondersteunt Jungheinrich u bij de aankoop en het onderhoud van uw logistieke infrastructuur en toestellen. Om u nog sneller te servicen, kunt u meer dan 27.000 artikelen voor de inrichting van uw magazijn, werkplaats en kantoor eenvoudig online bestellen via de Jungheinrich PROFISHOP

Al 70 jaar toonaangevend

Jungheinrich biedt al meer dan 70 jaar een antwoord op alle logistieke vraagstukken inzake intern transport en opslagsystemen. Van bij het begin is het wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van heftruck-, magazijn- en materiaalhandlingtechniek vooruitstrevend en gaat het elke uitdaging aan om voor u optimale én rendabele oplossingen te vinden.

Complete logistieke webshop

Daarom begon het van oorsprong Duitse bedrijf in België in 2014 met een webshop: Jungheinrich PROFISHOP. Vandaag is PROFISHOP een uitgebreide en gebruiksvriendelijke webshop waarop u een compleet assortiment kan bestellen voor uw magazijn, werkplaats of kantoor. Op de webshop vindt u eenvoudig wat u nodig heeft via de uitgebreide informatie in de vorm van teksten, afbeeldingen en video’s op de verschillende pagina’s. Ook zo deelt Jungheinrich zijn vakkennis en jarenlange ervaring met u.

Eenvoudig bestellen

Het bestelproces bij Jungheinrich PROFISHOP kan niet eenvoudiger zijn. In enkele stappen bestelt u alles wat u nodig heeft. Vindt u een artikel niet terug, neem dan zeker contact op met de PROFISHOP Consultants en zij maken graag voor u een offerte op maat op. U kunt vervolgens via e-mail de offerte goedkeuren en zo uw bestelling plaatsen. Met op uw bedrijf afgestemde e-procurementoplossingen kunt u het bestelproces nog verder optimaliseren. Betalen doet u vooraf, met creditcard of op factuur. Ook leasen is in sommige gevallen mogelijk. Bij elk artikel kunt u ook de indicatieve levertermijn van het betreffende artikel raadplegen.

Vakkundig advies

Online aankopen hoeft niet ten koste van service te gaan. Ook bij PROFISHOP staat een goede dienstverlening centraal. Heeft u advies nodig? Vindt u het lastig om te bepalen welk artikel het meest geschikt is voor uw bedrijfsinrichting? Neem dan telefonisch of via e-mail contact op met één van onze PROFISHOP Consultants. Zij helpen u graag verder.

Bij bestellingen vanaf 50 € exclusief BTW betaalt u geen verzendingskosten.

Goede deals

Bent u op zoek naar een goede deal? Neem dan gerust een kijkje in de magazijnverkoop van Jungheinrich PROFISHOP. Tal van nieuwe en licht beschadigde artikelen voor de inrichting van magazijnen, werkplaatsen of kantoren aan voordelige prijzen!

U vindt het volledige aanbod op
www.profishop.be

Advies nodig?
tel: 0800 35 211
mail: profishop@jungheinrich.be.

Bekijk de socials