Furbo-Leaderboard_Updated.gif

HR

Experten in HR

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Syntra biedt opleidingen op maat van het bedrijf

  De bedrijfswereld evolueert razendsnel. Vele vertrouwde personeelsprofielen worden brutaal onderuit gehaald. De vakbekwaamheid van vrachtwagenchauffeurs is  geregeld aan een update toe. De spreadsheetprogramma’s van Excel zijn na de installatie vaak al achterhaald. Oudere collega’s begrijpen de taal van jong opgeleide elektrotechnische installateurs niet meer. Het bedrijfsproces dreigt daardoor vast te lopen.

 • Bedrijfsreportage

  Digitaal detoxen met Digital Detox Academy®

  Een werknemer voelt zich verplicht om om de haverklap te reageren op het chatsysteem van uw collaboration systeem. Dat is niet altijd efficiënt. Een productiearbeider dreigt zich achter zijn controlepaneel te vervelen en grijpt naar zijn smartphone. Dat is niet altijd veilig. Een medewerker (of uzelf) beantwoordt tot laat in de avond en in het weekend mailtjes, ten koste van zijn (of uw) work/life balance. Dat is niet altijd gezond. De digitalisering zet zich vandaag met reuzesprongen door en dat vergt nieuwe inzichten. De Digital Detox Academy van Christine Wittoeck begeleidt u daarbij.

 • Bedrijfsreportage

  FURBO: veelzijdige opleidingen, dynamische trainingen

  Ronald en Ellen hebben een groot gezin onder hun vleugels. Met dezelfde passie en warmte waken ze ook over de veiligheid en het welzijn van hun klanten. Met opleidingen op maat en juridische bijstand en raad is het polyvalente paar de partner bij uitstek voor een veelzijdige en dynamische dienstverlening bij kmo’s.

 • Bedrijfsreportage

  Beurs Transport & Logistics in Antwerpen

  De multimodale nieuwe trends in transport en logistiek kunnen ook de groei van KMO's onderbouwen. Expansieve ondernemingen hebben van efficiënte mobiliteit een steunbeer onder hun activiteiten gemaakt. De beurs Transport & Logistics brengt in de Antwerp expo alle aspecten van die ontwikkelingen bijeen.

 • Bedrijfsreportage

  ESD Products werkt projecten uit rond statische elektriciteit

  Elektrostatische ontladingen op electronica componenten kunnen dramatische gevolgen hebben. Daar zijn ondernemers zich onvoldoende van bewust. Bij de eindcontrole van de producten kunnen die latente schades trouwens nauwelijks gedetecteerd worden.