Furbo-Leaderboard_Updated.gif

HR

Experten in HR

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Mensen zijn de sleutel tot het succes van De Koolputten

  De unieke charme van De Koolputten, een toevluchtsoord voor culinaire fijnproevers en een bekroonde vergaderlocatie, zit niet alleen in de heerlijke gerechten die je er krijgt, de uitstekende infrastructuur of de prachtige omgeving. De ware kracht ligt in het menselijk kapitaal, het kloppend hart van deze mooie onderneming. Zaakvoerder Peter Serneels legt uit hoe De Koolputten, ondanks de uitdagingen van de horecabranche, excelleert door zijn mensen centraal te zetten.
 • Bedrijfsreportage

  Acerta KMO maakt het gemakkelijker voor u!

  Loon- en personeelsadministratie vormen de corebusiness van alle sociale secretariaten. Maar dat betekent daarom niet dat ze onderling inwisselbaar zijn. Acerta stemt zijn service bijvoorbeeld uitdrukkelijk af op de kmo. Wat uw behoeften als werkgever ook zijn, bij Acerta kunt u rekenen op persoonlijk advies en performante digitale tools.
 • Bedrijfsreportage

  SD Worx helpt ambities, plannen en dromen waarmaken

  Een kmo heeft specifieke uitdagingen, wensen en behoeften. Als bedrijfsleider wil je daarom kunnen terugvallen op een HR-partner die thuis is in de kmo-wereld. Of je nu een startende ondernemer of een doorgewinterde kmo bent, SD Worx voor KMO ondersteunt en begeleidt je. Met oplossingen gedurende de volledige levenscyclus van werkgevers en werknemers rond payroll, personeelsbeheer en nog veel meer.
Bekijk de socials