Furbo-Leaderboard_Updated.gif

HR

Experten in HR

Reportages

 • Telewerken
  Bedrijfsreportage

  Corona, files, krapte op arbeidsmarkt,… Hoe voert u telewerk in?

  Het coronavirus, de mobiliteitsknoop, tekorten op de arbeidsmarkt... Redenen genoeg voor de invoer van een telewerkbeleid in uw kmo. Met een of meerdere telewerkers wint u voor een stuk de War for Talent, realiseert u een mooie besparing én maakt u uw bedrijf meer future proof (employer branding!).

 • De Slaapboetiek
  Bedrijfsreportage

  Al 40 jaar expert in slaapadvies op maat

  Wil u met een fris hoofd aan de werkdag beginnen en u ook tijdens die lange namiddagvergadering blijven focussen? Om goed te presteren, is een verkwikkende nachtrust onontbeerlijk. En dan telt niet alleen het aantal uren slaap, maar ook de kwaliteit van uw bed, matras en hoofdkussen. De Slaapboetiek uit Antwerpen geeft u slaapadvies op maat.

 • Bedrijfsreportage

  Antwerp Bowling opent 1ste milieuvriendelijk e-kartingcircuit in de provincie

  Strikes en spares gooien kon je er al, evenals proberen te ontsnappen uit de escapebus. Maar sinds midden oktober kan je in het Antwerp Bowlingcomplex aan de Blancefloerlaan op de Antwerpse linkeroever ook gaan racen met elektrische go-karts. Tel daarbij nog de binnenspeeltuin en de restaurantmogelijkheden en Antwerp Bowling profileert zich als milieubewust en duurzaam all-round entertainmentcenter voor bedrijven en particulieren.

Bekijk de socials