HR

Top 3

Meest gelezen

Insiders uitgelicht

Stel een vraag aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  BODET: nauwgezet registreren om flexibiliteit te faciliteren

  Een gebruiksvriendelijke en veelzijdige tikklok blijkt een niet te verwaarlozen wapen in de War for Talent. Bodet krijgt steeds meer vragen van werkgevers én werknemers, die in de tikklok van de nieuwe generatie vooral een handig hulpmiddel zien. De moderne tikklok mag rekenen op een bijzonder positieve perceptie. Het is een innovatief instrument dat kwaliteitscontrole faciliteert, met voordelen voor werkgever en werknemer.

 • Bedrijfsreportage

  Event- en communicatiemanager Harold van der Kraan:“Events zijn een deel van de totale communicatie van uw bedrijf”

  Event- en communicatiemanager Harold van der Kraan (38), zaakvoerder van start-up Smooth Communication, kijkt met vertrouwen naar 2018. Hij kan immers terugblikken op een succesvol eerste jaar waarbij hij al een aantal zeer mooie referenties kan voorleggen. Smooth Communication verzorgde o.a. de hospitality op de final 4 van de European Hockey League, op de Libelle Winterfair, op de VIP-vooropening van de Boekenbeurs, op diverse evenementen van Volvo Scancar, op de opendeurdag van KBC regio Noord-Antwerpen,… en is vaste partner hospitality van het Elzenveld congrescentrum.

 • Bedrijfsreportage

  De juiste voorraad, op de juiste plaats, op het juiste moment

  Als voorraadhoudend bedrijf is het belangrijk dat u uw stocks zo laag mogelijk houdt, terwijl uw servicegraad verhoogt en u efficiënt kan blijven werken. Zo bent u in staat een stijgende omzet te realiseren, terwijl uw kosten dalen. Kennisbedrijf Slimstock heeft 25 jaar ervaring in voorraadmanagement en -optimalisatie en staat u graag bij om u te informeren over hoe u geld kan verdienen met uw voorraad, waar u de juiste focus legt binnen uw assortiment, welke minimumvoorraad u voor elk ervan idealiter aanhoudt, welke producten aangewezen zijn om in- of uit te faseren,… Wilt u controle krijgen over de gehele voorraad? Dan biedt de Slim4-software uitkomst. Dit programma gaat aan de slag met de gegevens uit uw ERP-systeem en maakt automatisch een forecast en een besteladvies aan, die voortdurend gefinetuned worden zodat uw voorraad mooi in balans komt.

 • Bedrijfsreportage

  StepStone vindt 7 op 10 keer de geschikte kandidaat

  Het vinden van de geschikte kandidaat voor uw vacature laat u best over aan de professionals van StepStone. Met hun ervaring, kennis en gedrevenheid zorgt StepStone bij 70% van de jobaanbiedingen voor de kandidaat die uiteindelijk aangeworden wordt. sluiten ze 70 % van de dossiers succesvol af. De toegevoegde waarde van StepStone zit vooral in het advies dat ze geven van bij de start van elk aanwervingstraject.