Furbo-Leaderboard_Updated.gif

HR

Experten in HR

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Furbo als polyvalente partner voor veiligheid

  Op relatief korte tijd verwierf Furbo naam en faam op het vlak van veiligheidsvormingen. Op enkele jaren groeiden het klantenbestand én het aanbod gestaag. Een toegewijd team is het fantastische Furbofundament. De bijzonder polyvalente ploeg met enorme expertise is een belangrijke reden om voor Furbo te kiezen. Met een ruim aanbod, kwalitatieve keuzes en dynamische dienstverlening ontpopt Furbo zich tot een proactieve professionele partner.
 • Bedrijfsreportage

  Cowize: een ervaren copiloot die de kmo-dynamiek vergroot

  Voor Cowize is dat human capital de speerpunt. Als copiloot verenigt Cowize externe expertise met bevlogen betrokkenheid in de vorming van een (h)echte equipe. Cowize zorgt voor een duurzaam en dynamisch duwtje in de rug, waardoor mensen niet naast maar met en voor elkaar werken.
 • Bedrijfsreportage

  Groeien als bedrijf dankzij opleidingen

  "Samen leren en groeien" luidt de slogan van opleidingscentrum Cevora. Dat dekt absoluut de lading van hun gedachtegoed. Al meer dan 30 jaar ontwikkelen en geven zij opleidingen, binnen heel verscheiden thema's. Hun doel? Werknemers en werkgevers voorbereiden op de jobs van morgen.
Bekijk de socials