Over ons

Stories told from the inside.

patrick.png

KMOinsider is een magazine en online platform van het contentmarketingbureau KMOdynamoo.
Door keer op keer in de huid te kruipen van echte ondernemers weten wij wat u drijft en inspireert! Wij kunnen dit natuurlijk niet alleen, daarom werken wij samen met een heel team experten en insiders om zo een sterke community te bouwen.

Vind de juiste contacten voor uw onderneming:

Bekijk onze experten partners >

Waarom KMOinsider?

U bent op zoek naar waardevolle informatie en ervaringen, waar u daadwerkelijk iets aan heeft. Of u zoekt waardevolle contacten die u en uw onderneming verder kunnen helpen. Daar richten wij ons op!
Vaak worden ondernemers geconfronteerd met dezelfde problemen, door die vraagstukken in het licht te zetten, willen wij deze kennis delen om voor anderen een oplossing te voorzien.

De authentieke verhalen van échte ondernemers vinden wij van toegevoegde waarde.
Daarom verzamelen wij inside informatie & kennis, verteld voor & door ondernemers.

Wij brengen u graag in contact.
Get inside!

Heb je interesse om als partner aan boord te komen op ons platform?

Ontdek hier de mogelijkheden >

 

KMOinsider community

Als kmo word je vaak geconfronteerd met verschillende ondernemersvraagstukken of problemen. Met KMOinsider willen wij een informatiebron zijn en kmo’ers met elkaar verbinden om zo de gepaste oplossing te bieden en elkaar bij te staan. Dit magazine en online platform verbindt een community van ondernemers die samen sterk staan. Een professionele pen legt je verhaal vast. Messcherpe teksten worden SEO-proof geschreven of worden uiteen gezet in interessante artikelen in het magazine.

KMOinsider-platformen-.gifDit zijn enkele vaste rubrieken in KMOinsider Magazine

  • Thematisch dossier
  • Bedrijfsreportage
  • KMOinsider breakfast
  • Spraakmaker
  • Bedrijfscolumns


Thema's van dit jaar >

Heb je als ondernemer een verhaal dat anderen kan informeren en inspireren? Neem gerust contact op met ons team en dan kunnen we samen onze community helpen.

 

Bekijk de socials