Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Toegangscontrole en tijdsregistratie

Experten in Toegangscontrole & Tijdsregistratie

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Furbo
 • James Ensorlaan 47
  2630 Aartselaar
 • +32 (0)3 470 28 28

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Toegangscontrole en HR-tijdsregistratie, mét extra functies

  Met de Kelio software biedt Bodet, specialist in tijdsbeheer en toegangscontrole, performante oplossingen voor de urenregistratie en het tijdsbeheer van uw personeel en voor de toegangscontrole van uw gebouwen. U kan de software on premise of in de cloud gebruiken en een Kelio pakket samenstellen met modules op maat van uw bedrijf. Aan de software is ook een handige app verbonden, Kelio Mobile, die u én uw medewerkers op de smartphone kunnen downloaden.

 • Bedrijfsreportage

  Flexibele werkuren bezorgen personeelsdienst geen punthoofd meer

  Ondernemingen en de werknemers moeten het steeds meer hebben van flexibiliteit. De nieuwe wet-Peeters onderbouwt die toekomstige ontwikkelingen.  Werknemers kunnen nu makkelijk tot 9 uur per dag werken of 45 uur per week. Flexibele arbeidsstructuren vergen evenwel veel van de interne werkorganisatie. “Onze tijdsregistratiesystemen bieden daartoe een uitweg,” zegt Laurent Vandebotermet, de directeur van Bodet. 

 • Bedrijfsreportage

  BODET: nauwgezet registreren om flexibiliteit te faciliteren

  Een gebruiksvriendelijke en veelzijdige tikklok blijkt een niet te verwaarlozen wapen in de War for Talent. Bodet krijgt steeds meer vragen van werkgevers én werknemers, die in de tikklok van de nieuwe generatie vooral een handig hulpmiddel zien. De moderne tikklok mag rekenen op een bijzonder positieve perceptie. Het is een innovatief instrument dat kwaliteitscontrole faciliteert, met voordelen voor werkgever en werknemer.

Bekijk de socials