Team

Welkom bij KMOinsider! Ons team bestaat uit een mix van vaste medewerkers en ervaren freelancers. We geloven sterk in samenwerking en diversiteit, waarbij elk teamlid zijn unieke expertise en perspectief inbrengt. Samen streven we ernaar om ondernemers te ondersteunen en te inspireren in hun groei en ontwikkeling.

Patrick Moens

Persoonlijk ben ik de bezieler en initiatiefnemer van KMOinsider. Reeds meer dan 23 jaar bouw ik verder aan het succes van onze klanten en partners. Ik organiseer, breng de juiste professionals in de uitvoering rond jullie verhaal en zorgt voor de strategie van je communicatie. Sinds 2017 heb ik mij persoonlijk hard toegelegd op digitale marketing en tijdens gesprekken zal je zeker mijn passie voor communicatie ontdekken. Steeds beschikbaar voor een fysieke meeting in je kantoor of een Teams overleg, om te praten over de doelstellingen van je bedrijf. “Hoe kan ik je helpen”, is mijn belangrijkste drijfveer.  Waar word ik blij van? Als ik content op een vlotte manier gepresenteerd zie, als ik organische vindbaarheid kan realiseren en als ik verbinding (connectie) kan leggen met je doelgroep. Dat drijft mij elke dag voor meerdere merken. En jouw merk, mag daarbij gerust aansluiting zoeken.

Mijn voornaamste hobby is wandelen met mijn vrouw en hond. En je kan mij al eens vinden op het water, of in de nabij van rivieren, meren of de zee. De beste quality time tracht ik door te brengen in het Zuiden van Frankrijk of aan de Spaande Costa’s. Daar ga ik regelmatig de zon opzoeken, want in België regent het gewoon teveel)

Herhaal je boodschap en vertrek vanuit authentieke, originele content in je contentplanning. Zo bouw je vertrouwen op van je doelgroep in je merk. En vertrouwen is de grootste magneet voor nieuwe klanten.

Miranda Schmidt

Ik zorg voor het beheren van onze database, onze community en voor de administratie rond alle projecten die we met KMOinsider en KMOdynamoo realiseren voor bedrijven. Daarnaast zorg ik voor de boekhouding en financiële administratie, naast losse logistieke taken die we voor onze partners dienen uit te voeren. Het feit dat klanten, partners, leveranciers, copywriters, marketeers blij zijn en zich ondersteunt voelen in hun takenpakket, drijft mij elke dag om voor deze mensen te zorgen. Wat maakt mij blij? Met regelmaat een tevreden klant aan de telefoon krijgen, een fijn mailtje te ontvangen van een tevreden partner, of een dank je wel dat de administratie weer prima in orde is. Dat drijft mij elke dag.

Naast wandelen, eindig ik graag bij goed weer op een leuk terras, met wat tapas en een leuk drankje. Of wat genieten van lokale lekkernijen of streekgerechten en drankjes trekt mij wel aan. Daarnaast, is het verwonderlijk, ben ik heel graag in het zonnige Spanje. De zon geeft ontzettend veel vitaminen.

Communicatie is vandaag, aanwezig zijn op platformen en zoveel mogelijk linken leggen naar jouw merk en jouw domein. Laat je omringen met gespecialiseerde content creators, die zorgen voor de belangen van jouw merk.

Andre Weening

Als Commercieel Directeur draag ik een cruciale verantwoordelijkheid binnen ons bedrijf. Mijn takenpakket omvat het beheren van onze database, community en de administratie rond alle projecten die we realiseren voor bedrijven in samenwerking met KMOinsider en KMOdynamoo. Daarnaast neem ik de boekhouding, financiële administratie en diverse logistieke taken voor onze partners op me. Mijn dagelijkse motivatie komt voort uit mijn passie voor ondernemen en het aangaan van nieuwe uitdagingen. Het vervult me met voldoening om klanten, partners, leveranciers, copywriters en marketeers blij te zien en hen te ondersteunen in hun werkzaamheden. Het ontvangen van een tevreden telefoontje van een klant, een positieve e-mail van een partner, of een bedankje voor een nauwkeurige administratie zijn voor mij waardevolle momenten die mijn motivatie versterken.

Buiten mijn werkuren vind ik ontspanning in verschillende activiteiten. Ik geniet van wandelen in de natuur, het ontdekken van nieuwe bestemmingen tijdens het reizen en het volgen van de opwinding van Formule 1-races. Daarnaast ben ik een liefhebber van het buitenleven en zoek ik graag de zon op, vooral in het prachtige Spanje waar ik mijzelf graag terugvind.

Een essentiële mantra die ik naleef is: "Informeer je klant met goede content, en zie hoe ze jou belonen met groei en succes!" Ik geloof sterk in het belang van effectieve communicatie en het opbouwen van vertrouwen tussen merken en hun klanten.

Cederic Partoens

Als allround marketeer ben ik gepassioneerd door de constante evolutie en uitdagingen binnen ons vakgebied. Mijn dagelijkse motivatie komt voort uit de drang om voortdurend bij te leren en te groeien, waardoor ik mezelf steeds verder kan ontwikkelen.

Wat mij echt voldoening geeft in de wereld van content en communicatie, is het zien van de tastbare resultaten van mijn werk. Wanneer ik merk dat mijn inspanningen en bijdragen een positieve impact hebben gehad op onze klanten, en zij daardoor succesvol kunnen groeien, voel ik me echt vervuld.

Buiten mijn werkuren vind ik ontspanning in een iets minder conventionele bezigheid: gamen met vrienden op de PlayStation. Het is een moment van plezier en ontspanning, waarbij ik geniet van de competitie en het sociale aspect van gaming.

Als marketeer geloof ik sterk in het belang van het bouwen van bruggen tussen merken en hun publiek. Mijn motto is dan ook: "Als marketeer zet ik de pixels, maar bouw ik ook de bruggen tussen merken en hun publiek, en transformeer ik data naar waardevolle inzichten die groei stimuleren."

Met deze aanpak streef ik ernaar om niet alleen succes te behalen voor onze klanten, maar ook om voortdurend te groeien en te evolueren in mijn eigen rol als marketeer.

Jan Jacobs

Als copywriter & contentwriter omarm ik elke dag mijn liefde voor taal en schrijven. Na 34 jaar doe ik dit werk nog steeds met evenveel plezier en enthousiasme. De combinatie van mijn jarenlange ervaring en mijn voortdurende drang om bij te leren, geeft me ontzettend veel voldoening.

In de wereld van content en communicatie vind ik een onuitputtelijke bron van vreugde. Wat kan je nog meer wensen dan van je hobby je beroep maken? Vooral in een sector waar creativiteit hoog in het vaandel wordt gedragen en die vaak aan de basis staat van boeiende innovaties. Het is een voorrecht om mijn passie voor taal en schrijven te kunnen omzetten in creatieve en impactvolle content die mensen inspireert en informeert.

Buiten mijn werkuren vind ik ontspanning in een breed scala aan activiteiten die mijn interesses weerspiegelen. Van sporten zoals pingpong (voorheen volleybal en badminton), motorrijden, en het lezen van zowel fictie als non-fictie, tot het verkennen van kunst, reizen naar nieuwe bestemmingen, het ontdekken van single malt whisky's, en het genieten van een gevarieerde muziekcollectie die zich uitstrekt van polyfonie tot Led Zeppelin, van Bach tot Prince. Daarnaast koester ik waardevolle momenten van goede gesprekken met mijn kinderen en vrienden.

Als "De huurwoordenaar" streef ik er altijd naar om trefzekerheid te leveren in mijn werk, waarbij ik de boodschap van mijn klanten op een treffende en professionele manier overbreng.

Ik geloof dat mijn passie, ervaring en toewijding me in staat stellen om steeds opnieuw boeiende en effectieve content te creëren die mensen raakt en inspireert.

Myrthe De Vocht


Ik ben Myrthe De Vocht, een Marketeer & Content Creator die gedreven wordt door de kunst van het maken: of het nu gaat om video's, foto's of tekst. Het creëren van boeiende content is mijn passie en geeft me een onmiskenbare voldoening binnen de wereld van communicatie en contentcreatie.

Buiten mijn werkuren vind je me vaak op de dansvloer, waar ik mijn zorgen weg dans en volop geniet van het moment. Daarnaast ben ik een echte liefhebber van lekker eten; er gaat niets boven het ontdekken van nieuwe smaken en culinaire ervaringen.

Met mijn motto "Let's put it in writing!" ben ik altijd klaar om mijn creativiteit om te zetten in pakkende teksten die een blijvende indruk achterlaten.

Lauren De Maere

Ik ben een freelance copywriter met een passie voor het tot leven brengen van de bedrijfsvisie van mijn klanten. Mijn dagelijkse drijfveer komt voort uit het helpen van klanten om hun boodschap op een impactvolle manier te communiceren. Als copywriter leg ik de kern van een bedrijf vast en vertaal ik deze naar effectieve communicatie, wat resulteert in groei en succes.

Wat mij echt voldoening geeft, is de wetenschap dat mijn woorden mensen kunnen inspireren, informeren en aanzetten tot actie. Het is geweldig om te zien dat mijn content positieve veranderingen teweegbrengt, zoals het vergroten van de bekendheid van een merk, het bereiken van de juiste doelgroep of het stimuleren van conversies.

Naast mijn werk als copywriter, heb ik nog een andere passie: juwelen. Wanneer ik niet bezig ben met schrijven, kun je me vinden tussen mijn juwelen. Als eigenaar van mijn eigen juwelenbedrijf creëer ik op maat gemaakte 18k juwelen. Eén ding is zeker: ik ben graag creatief bezig!

Met mijn motto "Jouw verhaal verdient de beste woorden", streef ik ernaar om mijn klanten te voorzien van hoogwaardige, doeltreffende content die hun verhaal op de best mogelijke manier vertelt. 

Cameron Constandt

Als Social Media Manager ben ik constant bezig met het verkennen van creatieve mogelijkheden, van het ontwerpen van boeiende graphics tot het bedenken van pakkende captions. Mijn passie voor contentcreatie wordt aangedreven door mijn streven naar de tevredenheid van mijn klanten. Ik geloof in de kracht van effectieve communicatie en blijf daarom onvermoeibaar zoeken naar de perfecte content die niet alleen het publiek aanspreekt, maar ook de wensen van de klant vervult.

Wat mij echt motiveert, is het streven naar langdurige samenwerkingen met mijn klanten. Ik zie het als mijn missie om hen niet alleen op korte termijn te helpen, maar ook om hen op lange termijn vooruit te helpen op social media. De voldoening die ik haal uit het zien van hun groei en succes is ongeëvenaard en drijft mij elke dag opnieuw.

Buiten mijn werkzaamheden achter de computer vind je me vaak op het padelveld, waar ik geniet van een actieve en sociale manier van ontspannen. Het is de perfecte balans tussen inspanning en plezier, die mijn creatieve geest voedt en mij fris en gemotiveerd houdt.

Kortom, mijn doel is simpel: "Let's grow your social media together!" Met mijn expertise en toewijding aan uw succes, kunnen we samen bouwen aan een sterke en professionele aanwezigheid op social media.

Bekijk de socials