Mobiliteit

Experten in Mobiliteit

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  In de MINI Pop-Up Store by Jorssen:Aan het stuur van een MINI

  Het merk MINI, afkomstig uit de BMW-stal, is zonder twijfel een meeslepend sucesverhaal. Aan het stuur van een MINI voel je meteen de emotionele speelsheid van het merk. Ook de kwaliteit van het voertuig overtuigt snel. De ijverige wagens laten zich overal opmerken.

 • Bedrijfsreportage

  “Kia wordt nog wel eens onderkend als merk, geheel onterecht” Laat u aangenaam verrassen maak een proefrit in een Kia

  Met reeds 60 jaar ervaring binnen de autobranche en bijna 50 jaar officiële Volvo verdeler met vestigingen in Mechelen, Bornem en Rumst, is de Vermant Automotive groep zeker geen opstartende onderneming te noemen. Recentelijk koos de groep er echter wel, met volle vertrouwen, voor verdeler te worden van het jonge merk Kia. In 2014 opende Kia Vermant Mechelen zijn deuren en nog geen jaar later werd Kia Vermant Antwerpen Zuid een feit. In de toren aan de A12, welke tot voor kort bekend stond als de “Smart toren”, prijken sinds 2015 de verschillende Kia modellen. De groep heeft veel vertrouwen in de keuze voor het, voor sommigen nog onbekend, merk en is zeer positief over de resultaten tot nu toe.

 • Bedrijfsreportage

  Van Hove Garages schakelt nog een versnelling hoger

  Van Hove Garages werd eind juni uitgeroepen tot “Super Best Dealer” tijdens de jaarlijkse verkiezing Best of Transport, en organisatie van Transport Media. Daarmee bevestigt Van Hove Garages zijn uitstekende marktpositie in de regio Vlaams-Brabant en een groot deel van de provincie Antwerpen. Met de overname van Garage Raf Vergauwen uit Beveren wordt nu een nieuwe fase in de expansie ingezet. Het familiebedrijf uit Berlaar bouwt vooral op zijn dienstverlening naar de klanten toe. “Service is onze absolute prioriteit”, zegt gedelegeerd bestuurder Luc Van Hove die samen met zijn zus Hilde de garages aanstuurt.

 • Bedrijfsreportage

  Meer file-leed vermijden

  Michel Andriessen heeft een sterke naam in de wereld van haven en transport. Hij heeft er heel zijn logistieke carrière uitgebouwd. Hij werd enkele tijd terug door DP World aangezocht om de nieuwe inland terminal van het concern in Grobbendonk te leiden. Een uitdaging die hij met beide handen aangreep. Antwerp East is gelegen langs het Albertkanaal en is onderhand met een volume van meer dan 50.000 containers uitgegroeid tot een echte draaischijf van het economisch gebeuren in en om Antwerpen.

 • Bedrijfsreportage

  Mercedes-Benz Antwerpen overkoepelt drie vestigingen

  Mercedes-Benz Antwerpen is al 60 jaar een heus Antwerps icoon aan de Plantin & Moretuslei. Op een van de drukste invalswegen naar Antwerpen heeft het bedrijf zich sterk gepositioneerd met het brede gamma van de Duitse groep. Van de stadswagen smart tot de handige bestelwagen voor ambachtslieden. Vanuit Antwerpen wordt ook de vestiging van Mercedes-Benz in Schilde aangestuurd evenals het Mercedes-Benz Truck Center Antwerpen op Linkeroever.

 • Bedrijfsreportage

  Familiebedrijf binnen grote internationale structuren Mercedes-Benz Mechelen moet het hebben van persoonlijke contacten

  Bij de aankoop van een wagen is het ondernemers en zelfstandigen ondermeer om de fiscale aspecten van de operatie te doen. Dit neemt niet weg dat bij Mercedes-Benz Mechelen ook particulieren vlot hun weg kunnen vinden doorheen het ruime aanbod aan auto's met een ster. "Wij zijn best trots op het familiale karakter van ons bedrijf," zegt sales manager Ilse Nauwelaerts. "Iedereen is hier welkom voor een vlotte babbel of een prijsofferte."