Mobiliteit

Experten in Mobiliteit

 • Philip Jacobs

  Verkoopsadviseur tweedehandswagens | Jaguar Land Rover Approved bij Jaguar Land Rover Metropool

 • Luc Somers

  Verkoopsadviseur bij Jaguar Land Rover Metropool

 • Robin Symons

  Verkoopsadviseur bij Jaguar Land Rover Metropool

 • Ook een expert worden?

  Word nu lid van KMOinsider

Reportages

 • ACM
  Bedrijfsreportage

  "We leveren niet alleen uw auto, maar een complete mobiliteitsoplossing"

  “We zijn al lang niet meer een autodealer in de klassieke zin van het woord. Vandaag zorgen we voor mobiliteitsoplossingen. Onze ‘mobility advisors’ staan u graag te woord in onze showrooms en begeleiden u professioneel door het ganse proces. Voor de bedrijfswagens is er sinds begin dit jaar onze gespecialiseerde fleetcel. De business relation manager voor regio Mechelen – Puurs – Bornem, Jan Tuyaerts, informeert u over aankoop of leasing, over de financiering en hij berekent ook de TCO van uw bedrijfswagens. Hij stelt indien gewenst een car policy op en bekijkt werknemer per werknemer wat de beste optie is in het kader van de car policy, de cafetariaplannen,…” vertelt Hans D’haene, regioverantwoordelijke voor de acm autogroep.

 • Trapmann gebouw
  Bedrijfsreportage

  “Wij kijken helemaal anders naar rolstoelgebruikers”

  “Als ik een rolstoelgebruiker zie, vraag ik mij automatisch af hoe die persoon naar huis geraakt, of hij zelf naar de winkel kan, of hij op andere mensen beroep moet doen voor zijn mobiliteit,… De mobiele vrijheid van mensen met een fysieke beperking is ons veel waard.” Aan het woord is Maxime Minne, managing director van Trapmann auto-aanpassingen. Trapmann was in de jaren negentig de eerste die een persoon met tetraparese (verzwakking van de vier ledematen) liet autorijden.

 • Volvo
  Bedrijfsreportage

  Bij Volvo Van Kasteren regelt uw persoonlijke technicus alles

  We kunnen deze reportage starten met de klassieke boodschap dat het de moeite waard is om een kijkje te komen nemen in de showroom van Volvo Van Kasteren, maar veel liever beginnen we met de unieke aanpak die deze garage hanteert voor de service na verkoop. U krijgt voor het onderhoud en voor de herstelling van uw wagen een persoonlijke service-technicus uit het werkatelier toegewezen, die voor u alles regelt. U kan hem aan het werk zien en met hem overleggen.

Bekijk de socials