Mobiliteit

Experten in Mobiliteit

Reportages

 • ACM
  Bedrijfsreportage

  "We leveren niet alleen uw auto, maar een complete mobiliteitsoplossing"

  “We zijn al lang niet meer een autodealer in de klassieke zin van het woord. Vandaag zorgen we voor mobiliteitsoplossingen. Onze ‘mobility advisors’ staan u graag te woord in onze showrooms en begeleiden u professioneel door het ganse proces. Voor de bedrijfswagens is er sinds begin dit jaar onze gespecialiseerde fleetcel. De business relation manager voor regio Mechelen – Puurs – Bornem, Jan Tuyaerts, informeert u over aankoop of leasing, over de financiering en hij berekent ook de TCO van uw bedrijfswagens. Hij stelt indien gewenst een car policy op en bekijkt werknemer per werknemer wat de beste optie is in het kader van de car policy, de cafetariaplannen,…” vertelt Hans D’haene, regioverantwoordelijke voor de acm autogroep.

 • Trapmann gebouw
  Bedrijfsreportage

  “Wij kijken helemaal anders naar rolstoelgebruikers”

  “Als ik een rolstoelgebruiker zie, vraag ik mij automatisch af hoe die persoon naar huis geraakt, of hij zelf naar de winkel kan, of hij op andere mensen beroep moet doen voor zijn mobiliteit,… De mobiele vrijheid van mensen met een fysieke beperking is ons veel waard.” Aan het woord is Maxime Minne, managing director van Trapmann auto-aanpassingen. Trapmann was in de jaren negentig de eerste die een persoon met tetraparese (verzwakking van de vier ledematen) liet autorijden.

 • Volvo
  Bedrijfsreportage

  Bij Volvo Van Kasteren regelt uw persoonlijke technicus alles

  We kunnen deze reportage starten met de klassieke boodschap dat het de moeite waard is om een kijkje te komen nemen in de showroom van Volvo Van Kasteren, maar veel liever beginnen we met de unieke aanpak die deze garage hanteert voor de service na verkoop. U krijgt voor het onderhoud en voor de herstelling van uw wagen een persoonlijke service-technicus uit het werkatelier toegewezen, die voor u alles regelt. U kan hem aan het werk zien en met hem overleggen.

 • All-connects
  Bedrijfsreportage

  Bedrijfsprocessen optimaliseren via digitale transformatie

  Ben je op zoek naar een integrale oplossing om je fleet, personeel en objecten te connecteren, volgen en te beheren? Met een all-in oplossing op maat begeleidt All-Connects je bij de digitale transformatie van bedrijfsprocessen. Zo kan je de efficiëntie van jouw organisatie verhogen, én zo tijd én kosten besparen.

 • Bedrijfsreportage

  In de MINI Pop-Up Store by Jorssen:Aan het stuur van een MINI

  Het merk MINI, afkomstig uit de BMW-stal, is zonder twijfel een meeslepend sucesverhaal. Aan het stuur van een MINI voel je meteen de emotionele speelsheid van het merk. Ook de kwaliteit van het voertuig overtuigt snel. De ijverige wagens laten zich overal opmerken.

 • Bedrijfsreportage

  “Kia wordt nog wel eens onderkend als merk, geheel onterecht” Laat u aangenaam verrassen maak een proefrit in een Kia

  Met reeds 60 jaar ervaring binnen de autobranche en bijna 50 jaar officiële Volvo verdeler met vestigingen in Mechelen, Bornem en Rumst, is de Vermant Automotive groep zeker geen opstartende onderneming te noemen. Recentelijk koos de groep er echter wel, met volle vertrouwen, voor verdeler te worden van het jonge merk Kia. In 2014 opende Kia Vermant Mechelen zijn deuren en nog geen jaar later werd Kia Vermant Antwerpen Zuid een feit. In de toren aan de A12, welke tot voor kort bekend stond als de “Smart toren”, prijken sinds 2015 de verschillende Kia modellen. De groep heeft veel vertrouwen in de keuze voor het, voor sommigen nog onbekend, merk en is zeer positief over de resultaten tot nu toe.