Klantvriendelijke mobiliteitspartner voor kmo’s

In een snel veranderende wereld van elektrificatie en duurzame mobiliteit slaagt MAES Energy & Mobility erin om te blijven groeien. Met een duidelijke positionering als klantvriendelijke en betrouwbare partner en een innovatief aanbod voor kmo’s is MAES één van de grootste onafhankelijke energiespelers in België. We spraken met de verkoopdirecteur Hans Van Dam over de visie van het bedrijf op de mobiliteit van kmo’s en het aanbod dat MAES daarvoor ontwikkelde.

Hybride tankaart, complete oplossing

Nu verschillende overheden elektrisch nadrukkelijk promoten, maken ook onze kmo’s de omslag naar duurzaam rijden. Toch hebben ze nog bedenkingen bij de elektrificatie van hun wagenpark. Met name over de laadinfrastructuur, de restwaarde van elektrische wagens en het rijbereik zijn nog veel vragen. Toch zullen ook kmo’s in de toekomst vaker kiezen voor elektrisch rijden, voorspelt Hans Van Dam. Daarom bracht MAES Energy & Mobility de MAES Hybrid Card op de markt.

“Met onze hybride tankaart kun je zowel traditioneel tanken in 1700 stations in de Benelux als elektrisch laden in heel Europa. Zo is ze de ideale oplossing voor bedrijven die zich willen voorbereiden op elektrisch rijden maar ook een uitstekend antwoord willen op hun huidige mobiliteitsbehoeften.”

Volgens Hans is de hybride tankkaart een win-win voor elke onderneming. “Je kan ermee tanken en laden met één enkele kaart en ontvangt al je facturen en andere administratie in één transparant overzicht. Bovendien ontwikkelden we een handige app waarmee je kan tanken, binnenkort ook laden en alles vlot kan opvolgen.”

Ultrasnel laden

Een kwart van alle nieuwe aanvragen van tankkaarten bij MAES Energy & Mobility gaat richting hybride, vertelt de verkoopdirecteur.  Daarom begon het bedrijf recent met het uitrollen van een netwerk van ultra-hogesnelheidsladers.

“Deze laders kunnen in slechts 10 tot 20 minuten tot 80-90% van de batterijcapaciteit leveren. Daarmee slagen we er als eerste in België in om een laadervaring te creëren die het dichtst aanleunt tegen traditioneel tanken. Tegen het einde van dit jaar hopen we 100 palen op verschillende locaties te hebben."

Innovatief en klantgericht

MAES Energy & Mobility bracht als eerste een app voor de tankkaart op de markt en introduceerde het ook het eerste CNG-station in ons land. Toch maakt het bedrijf vooral het verschil met een doorgedreven, klantgerichte aanpak, benadrukt Hans .

“In het hart van dit bedrijf zit een team van 65 mensen dat toegewijd werkt aan de groei en klantgerichtheid. Wij spreken de taal van de kmo en stellen alles in het werk om het hen gemakkelijker te maken. Dat begint met nette stations en juiste prijzen. Maar dat betekent ook dat we al onze klanten snel een correct antwoord bieden op al hun vragen.

Zo maken we het verschil in een markt met vele, nieuwe spelers. Kies je voor MAES Energy & Mobility dan kies je dus voor een ervaren, innovatieve partner met een uitstekende reputatie”

MAES Energy & Mobility

Reedonk 12 - 2880 Bornem

Tel.: 03 889 89 89

hans.van.dam@maesmobility.be

www.maesmobility.be 

Bekijk de socials