De voordelen van KMOinsider

KMOinsider is een informatiebron en verbindt kmo’ers met elkaar. Met ons magazine en online platform verbinden we een community van ondernemers. Een professionele pen legt het verhaal vast. Met onderwerpen van wetgeving tot bedrijfsbeheer, van HR tot IT.

Connect

Verbind je bedrijf met onze uitgebreide community van decision makers en mede-ondernemers. Positioneer je merk en unieke verhaal op de radar van deze aantrekkelijke doelgroep.

5 keer per jaar kruipt onze redactie in de huid van ondernemers. Met zo’n 12.500 exemplaren per oplage en een doorgeefratio van 3,5 bereik je onder andere CEO’s, HR managers en nog zoveel anderen. De kernregio’s van KMOinsider zijn Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, maar ook in West-Vlaanderen en Limburg blijven we groeien.

Ook online verbinden we kmo’s met hun doelgroep en met elkaar. Ons online platform ontvangt gemiddeld 25.000 unieke bezoekers per maand. In combinatie met het bereik van onze sociale mediakanalen en e-letter is dit de ideale mix om je online bereik te vergroten.

Inspire

KMOinsider brengt inspirerende verhalen uit ondernemend Vlaanderen. Jouw boodschap wordt naadloos geïntegreerd in de KMOinsider-platformen.

Zet je communicatie in bij gerichte topics. In elke uitgave focussen we op thematische dossiers en een panelgesprek. De thema’s van dit jaar vind je hier.

Convince

Profileer jouw onderneming als vakexpert en veranker je reputatie. Laat de meerwaarde van je merk helden weerklinken doorheen de KMOinsider-community.

Met sterke advertorials en bijhorende call-to-actions overtuig je de lezer zowel online als offline van jouw merk. Met een expertenprofiel op KMOinsider zet je jouw positie nog extra in the spotlight.

Convert

Geen loze praatjes maar concrete en meetbare resultaten. In overleg maken we samen de vertaalslag naar doelgerichte en creatieve marketingacties met een verbluffende return.

KMOinsider_fb_mobile.png
Expertenprofiel.png

3 dingen die je wil weten over KMOinsider

  • 4-kleurendruk op milieuvriendelijk FSC-papier
  • Netwerkproduct voor ondernemers
  • Crossmediale aanpak (mix tussen online, print en sociale media)
Bekijk de socials