
Duurzame bakkerijmachines: slim investeren in de toekomst van je zaak
Een oven die minder energie verbruikt, een deegkneder die efficiënter werkt, een afbaksysteem dat niet alleen je brood, maar ook je ecologische voetafdruk lichter maakt.
Een oven die minder energie verbruikt, een deegkneder die efficiënter werkt, een afbaksysteem dat niet alleen je brood, maar ook je ecologische voetafdruk lichter maakt.
Sinds de oprichting in 1999 heeft Exki zich gericht op het aanbieden van gezonde, duurz...
In 2021 kreeg het restaurant van De Koolputten voor het eerst een mooie 12/20 in Gault & Millau. Sindsdien is het team van zaakvoerder Peter Serneels en de nieuwe chef Nick Dapp...
Het mag dan wel feest zijn als BOB rijdt, maar BOB zelf zit na een avond op water soms met een mentale kater. Met een mix van jeugdig enthousiasme en expertise ging Charlotte Ma...
Delhaize besliste als eerste retailer in ons land om nutri scores op zijn voedingsproducten te zetten. Het doel van het voedselkeuze-logo is om consumenten gezondere, evenwichti...
De Halve Maan uit Brugge lanceerde in juni 2018 als eerste Belgische brouwerij een alcoholvrij speciaalbier: SportZot. De brouwerij baseerde zich hiervoor op zijn bekende Brugse...
Kurt Defour en zijn vrouw baatten 15 jaar lang een groot restaurant uit. Ze werden ervaringsdeskundigen in het gebruik van een van de eerste zogenaamde high speed ovens in ons ...