Catering
Experten in Catering
Felix Ortiz
Founder Felix Pizza
Skinny Chef Foodtruck
foodtruck, catering en events
TInne Milis
Zaakvoerder
De Koolputten bevestigt ook culinair en scoort 13/20 in Gault & Millau
In 2021 kreeg het restaurant van De Koolputten voor het eerst een mooie 12/20 in Gault ...
Nona: hét alcoholvrije alternatief voor een attractief aperitief
Het mag dan wel feest zijn als BOB rijdt, maar BOB zelf zit na een avond op water soms ...
“De nutri score heeft invloed op àlle activiteiten van ons bedrijf” (Roel Dekelver, Delhaize Belgium)
Delhaize besliste als eerste retailer in ons land om nutri scores op zijn voedingsprodu...
De Halve Maan zette als eerste brouwerij alcoholvrij speciaalbier in de markt
De Halve Maan uit Brugge lanceerde in juni 2018 als eerste Belgische brouwerij een alco...
Vlaamse combi horeca- en technische ervaring wereldwijd erkend
Kurt Defour en zijn vrouw baatten 15 jaar lang een groot restaurant uit. Ze werden erv...
Puur, gezond en lokaal: de succesingrediënten van The Bakery
Het succesvolle traject van Kenney Van Hoorick bracht hem langs verschillende, gerenomm...
Restaurant Guzto in Aartselaar: constante kwaliteit én mee met de tijd
KMOinsider blaast 20 kaarsjes uit en ook Dirk Vermeulen van restaurant Guzto kan bogen ...
Ambachtelijk brood met lokale ingrediënten
The Bakery, de bakkerij gevestigd op de site van stadsbrouwerij De Koninck, gaat ambach...