over ons overzicht

Lees hier een de algemene info
over KMOinsider

Ontdek het verhaal achter KMOinsider. Ontdek hoe KMOinsider ondernemers verbindt en waardevolle inzichten deelt via ons magazine en online platform. Leer ons team van experts kennen en ontdek hoe we een bruisende community van waardevolle informatie en contacten creëren. Ontdek onze missie en word deel van ons groeiende netwerk.

Redenen waarom je best kiest voor KMOinsider!

Ontdek waarom adverteren op KMOinsider de slimste zet is voor jouw merk! Met een bereik van meer dan 370.000 ondernemers in Vlaanderen en 315.000 professionals op sociale media, waarom zou je elders adverteren? Kies voor KMOinsider en laat jouw merk direct opvallen. Maak jouw merk de ster van de show!

Neem een kijkje in de rijke geschiedenis van KMOinsider

Stap binnen in de wereld van KMOinsider, waar ondernemerschap tot bloei komt en connecties worden gesmeed. Sinds onze start in 2001 hebben we ons ontwikkeld van een bescheiden printmagazine tot dé bruisende hub voor ondernemers in Vlaanderen. Ontdek hoe wij met onze passie voor verhalen streven naar verbinding binnen onze groeiende community.

Wil je weten wie wij targeten?

Bereik ondernemers in Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel effectief met KMOinsider! Wij richten ons specifiek op bedrijven met 5 tot 199 werknemers, wat neerkomt op een potentieel van 90.715 bedrijven in Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel. Ons platform biedt informatie en inspiratie voor bedrijfsleiders, managers en diverse afdelingen binnen deze ondernemingen. Of je nu in sales, marketing, HR, operations, finance of IT zit, je vindt alles wat je nodig hebt op KMOinsider.

Bekijk de socials