Facility

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Flexibel verpakken zonder je eigen productielijnen aan te passen

  Maatwerkbedrijf ACG helpt ondernemingen snel te schakelen

  Ondernemingen met een eigen productieafdeling zitten niet zelden met logistieke kopzorgen.
  Steeds vaker vraagt de markt om een snelle, soms tijdelijke aanpassing van het productie- of verpakkingsproces. Hoe zorg je ervoor dat je snel reageert op marktomstandigheden zonder je productie- of verpakkingsapparaat in de war te sturen? Maatwerkbedrijven bieden de oplossing.

 • Bedrijfsreportage

  Group-f, uw partner voor cleaning, dienstencheques en hoogwerkers

  Het is buiten -2° wanneer we ons aan tafel zetten met Frank Hechtermans, zaakvoerder van Group-f en met zijn managing director Walter Schellekens. Een temperatuur waarbij je je heel goed kan inleven in de figuurlijke uitspraak die Hechtermans even later in het gesprek zal doen. “Waarom Group-f de voorbije jaren zo fors en gezond gegroeid is? Omdat onze achterdeur goed dicht is. Langs daar verliezen we bijna niks. Met andere woorden, ons commercieel team is zeer klein en dat is een bewuste keuze.”

 • Bedrijfsreportage

  Solution geeft uw kantoor ruimte het juiste DNA

  Weg met grijze en ongezellige kantoorruimte! Een kantoor biedt een toegevoegde waarde naar zowel klanten als naar het personeel, mits de juiste uitstraling van haar DNA. Solution heeft veel ervaring om met een scherpe budget van een werkplek een aangename én relevante werkomgeving te maken. Rendement gegarandeerd.

 • Bedrijfsreportage

  DVG services zorgt dat het echt proper is

  Met bijna 25 jaar ervaring in de schoonmaakwereld weten ze bij DVG services perfect wat echt proper is. Als er moet worden schoongemaakt staan ze paraat. Ook voor de moeilijkste klussen halen ze hun neus niet op. Maakt niet uit waar en wanneer.

 • Bedrijfsreportage

  G&D Solutions reinigt vloeren tot ze perfect schoon zijn

  G&D Solutions in Wijnegem gaat nooit zomaar aan de slag. Vooraleer ze starten met het reinigen, plaatsen of renoveren van tapijt, linoleum, parket en natuursteen adviseren ze hun klanten uitvoerig. GOM Cleaning, Reslea CMB, Hilton Antwerp, Brussels Airport Business Lounge, De Singel in Antwerpen en AC Aalst zijn enkelen van hun bijzonder tevreden klanten.

 • Bedrijfsreportage

  Group Beyers, ook in 2018 uw partner voor veilig verkeer in en rond uw bedrijf

  Group Beyers is uw vakkundige partner voor een veilig, intern verkeersplan, zowel op uw bedrijfsterrein als in uw magazijnen. Met professioneel aangebrachte belijning, aangepaste vloercoating producten, duidelijke signalisatie, spiegels, stootpalen, beugels, snelheidsremmers, aanrijdbeveiliging,… en andere systemen zorgt Group Beyers ervoor dat er zich bij uw intern transport geen incidenten voordoen tussen uw werknemers en uw bezoekers en het (gemotoriseerd) vervoer op uw terrein, en dat de schade bij aanrijdingen beperkt blijft. Luc Beyers heeft zelf 20 jaar ervaring in de sector. Zijn bedrijf Group Beyers viert in 2018 zijn tiende verjaardag en doet dat met een vernieuwde website.