LINDNER_Leaderboard.gif

Facility

Experten in Facility

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Training Center pakt uit met nieuwe opleidingen en lesgevers

  Een nieuw opleidingslokaal, een nieuwe opleiding en 3 extra lesgevers: opleidingscentrum Training Center is helemaal klaar voor de toekomst. Volgens Tiffany Badts, organisatorische duizendpoot bij het bedrijf, kan Training Center zo beter inspelen op de noden van cursisten en op recente ontwikkelingen inzake veiligheid en veiligheidsopleidingen voor verschillende sectoren.
 • Bedrijfsreportage

  OCB: kwalitatieve keuringen en innovatieve service

  Samen met de energieprijzen, swingen ook de aanvragen voor keuringen van laadinfrastructuur, zonnepanelen en batterijen die bij keuringsorganisme OCB binnenkomen de pan uit. Volgens marketingverantwoordelijke Tiffany Badts is OCB perfect uitgerust om deze toestroom vlot te verwerken. Een unieke werkwijze waarin korte communicatielijnen en innovatie centraal staan, zorgt daar dagelijks voor.
 • Bedrijfsreportage

  Energiemonitoring: krijg controle over jouw energiefactuur

  Terwijl de prijzen van brandstoffen de hoogte in schieten en zowel bedrijven als consumenten zich zorgen maken over hun energierekeningen, neemt de interesse in energiemonitoring toe. Wie zijn energieverbruik slim beheert, bespaart immers heel wat kosten. In kantoren en winkels zijn deze toepassingen al langer ingeburgerd. Vandaag krijgen ze steeds vaker voet aan wal in de residentiële markt. Dat vertellen Wim Merlevede, product manager bij elektrogroothandel Cebeo en Simon Valgaerts, Product Manager Home & Distribution bij Schneider Electric.
Bekijk de socials