LINDNER_Leaderboard.gif

Facility

Experten in Facility

Reportages

 • Zonnepanelen
  Bedrijfsreportage

  Eén partner voor BIPV-zonneglas van concept tot aansluiting

  Een glazen dak, dakkoepel of de gevel van uw gebouw voorzien van zonnepanelen en een deel van de lichtinval behouden? Met zijn geïntegreerde gevel- en glasdaksystemen die energie generen zorgt e-Activ voor een perfect evenwicht tussen esthetiek en functionaliteit. Vanaf concept en studiewerk over productie tot montage, aansluiting en onderhoud, alles gebeurt in eigen beheer.

 • Christophe Lagers
  Bedrijfsreportage

  Zo richt u uw kantoor van de toekomst in

  Het Next Office Concept is een methode waarmee u uw kantoorruimte inricht volgens de hedendaagse ‘regels van de kunst’. U creëert een aantrekkelijke eigentijdse werkplek voor uw werknemers, een mooie troef in de War on Talent, en u optimaliseert tegelijkertijd uw aantal vierkante meters zodat u bespaart op ruimte (en dus op kosten). Het concept werd ontwikkeld door Kinnarps, Zweeds fabrikant van ergonomisch kantoormeubilair en leverancier van duurzame en complete oplossingen voor moderne werkomgevingen.

 • Cebeo
  Bedrijfsreportage

  Elektrogroothandel is partner voor installateur en industrie

  Het zal u niet verbazen dat Cebeo als marktleider in de distributie van kwaliteitsvol elektrotechnisch materiaal de laatste jaren een grote evolutie heeft doorgemaakt. De automatisering, de digitalisering, de nieuwe technologieën op vlak van energie-efficiëntie en hernieuwbare energie,… Cebeo beperkt zich niet tot de distributie van de producten, maar denkt ook actief mee met u en met uw klanten en maakt u graag wegwijs in de nieuwe technologieën.

  Cebeo is actief op drie markten: de residentiële, de tertiaire en de industriële markt.

Bekijk de socials