banner lindner wtc hotel antwerp 980x120.jpg

Facility

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Flexibel verpakken zonder je eigen productielijnen aan te passen

  Maatwerkbedrijf ACG helpt ondernemingen snel te schakelen

  Ondernemingen met een eigen productieafdeling zitten niet zelden met logistieke kopzorgen.
  Steeds vaker vraagt de markt om een snelle, soms tijdelijke aanpassing van het productie- of verpakkingsproces. Hoe zorg je ervoor dat je snel reageert op marktomstandigheden zonder je productie- of verpakkingsapparaat in de war te sturen? Maatwerkbedrijven bieden de oplossing.

 • Bedrijfsreportage

  Group-f, uw partner voor cleaning, dienstencheques en hoogwerkers

  Het is buiten -2° wanneer we ons aan tafel zetten met Frank Hechtermans, zaakvoerder van Group-f en met zijn managing director Walter Schellekens. Een temperatuur waarbij je je heel goed kan inleven in de figuurlijke uitspraak die Hechtermans even later in het gesprek zal doen. “Waarom Group-f de voorbije jaren zo fors en gezond gegroeid is? Omdat onze achterdeur goed dicht is. Langs daar verliezen we bijna niks. Met andere woorden, ons commercieel team is zeer klein en dat is een bewuste keuze.”

 • Bedrijfsreportage

  Solution geeft uw kantoor ruimte het juiste DNA

  Weg met grijze en ongezellige kantoorruimte! Een kantoor biedt een toegevoegde waarde naar zowel klanten als naar het personeel, mits de juiste uitstraling van haar DNA. Solution heeft veel ervaring om met een scherpe budget van een werkplek een aangename én relevante werkomgeving te maken. Rendement gegarandeerd.