Steven Claes

Zaakvoerder bij Homepost

Heb je een expat die je voor enige tijd dient te huisvesten?  En u hebt wel een woonst, maar deze is leeg?  Dan zijn wij er voor u om u verder te helpen.  Bij Homepost kan u alles huren wat u nodig hebt in uw woonst.  Meubelen, electro, keukengerei 

Over mij

Ik ben wat je noemt iemand die trouw is aan een bedrijf.  Zelf heb ik 11 jaar als werknemer gewerkt voor Homepost.  Zo beetje bij beetje alles geleerd.  Monteren, bestellingen, administratie, boekhouding, ....  Alles wat er maar nodig is binnen het bedrijf.  Ondertussen ben ik al meer als 15 jaar zaakvoerder van Homepost.  Enkel de titel is verandert.  Voor de rest doe ik nog steeds alles.  Dus ook leveren, monteren, ...

Zo sta je ook dichter bij de klant.  Van het begin tot einde.  Keuze maken met de klant, offerte maken, levering, na - service indien nodig.

het is elke keer weer een uitdaging.  Elke nationaliteit heeft zo zijn gewoontes.  En telkens is het opnieuw een beetje leren.  Ik kan niet zeggen dat ik ze al allemaal ken.  Is ook niet mogelijk.  Elke dag leren we bij.

Trachten de klant echt persoonlijk te helpen blijft voor mij belangrijk.  Geen paketten en dergelijke.  Neen, echt kijken wat hij nodig heeft.

 

Over mijn bedrijf

Homepost is van start gegaan in 1986.  Op 1 april.  Neen geen grap.

We zijn dus al even op de markt.  En kennen dus een beetje de klappen van de zweep.  Van oorsprong gevestigd in Mortsel, maar nu al enige jaren met een magazijn in Lebbeke en de maatschappelijke zetel in Boom.

Van hieruit beleveren we heel België.  

En wat leveren we?  Alles wat een expat nodig heeft voor zijn woonst gedurende zijn verblijf.  De woonst dient hij zelf voor te zorgen.

Maar we verhuren meubelen, electro, keukengerei, verlichting ..... tot een peper en zoutvat.

Als u met Homepost samenwerkt nemen we zo veel mogelijk uit uw handen.  We zorgen voor de aanvraag van parkeerborden, verzorgen transport en eventueel ladderlift.  Doen de levering en montage.  Als we bij de klant buiten gaan, staat alles op zijn plaats.  

En .... alles netjes achterlaten natuurlijk.  

Ook doen we  projectwerken.  Soms hebben we klanten die een aantal woonsten hebben en deze willen bemeubelen.  Maar ze hebben geen tijd of zin om alles overal te gaan bekijken.  Electro weer in een andere zaak.  Op verschillende momenten leveren.  Wie gaat alles monteren?

Voor deze mensen werken wij ook.  We zorgen samen voor de keuze wat er nodig is.  En van dan af hoeft u eigenlijk alleen nog voor ons de deur op te doen.  Ah ja, en liefst ook de factuur betalen.

Updates van Steven

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Steven

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials