20200701-Desk-solutions.gif

IT

Experten in IT

20200701-desk-solutions-rectangle.gif

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Desk Solutions Harelbeke
 • Desk Solutions Lier

Neem contact op met Kristof Depuydt

Sales Account Manager ERP & Retail/wholesales

Top 3

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Krijg grip op uw cijfers met software van Exact

  In onzekere tijden wil je de impact van elke beslissing zo goed mogelijk kunnen inschatten. Daarom maken veerkrachtige ondernemingen gebruik van software die inzicht biedt. In dit artikel vertelt Tom De Jongh (Sales Manager Exact in België) hoe de slimme software van Exact ondernemers elke dag correct informeert. Want wie grip heeft op zijn cijfers, neemt onderbouwde beslissingen.
 • Desk Solutions
  Bedrijfsreportage

  ERP-oplossing SAP Business One: ook interessant voor kmo’s

  CEO Eddy Dobbelaere van Desk Solutions hoort vaak dat de ERP-oplossing van het wereldwijd bekende softwaremerk SAP Business One geen spek voor de bek van de kmo zou zijn en alleen interessant voor multinationals. “Niets is minder waar. Anders dan ‘de grote’ SAP, ontworpen voor grote bedrijven, heeft SAP met SAP Business One een software op de markt gebracht, volledig afgestemd op kmo’s en hun bijhorende businessprocessen”, legt hij uit.

 • Intelligente printers
  Bedrijfsreportage

  “Printen as a service vindt steeds meer ingang”

  Als je zoals Brother al meer dan 100 jaar actief bent en in 2021 50 jaar aanwezig zal zijn op de Belgische markt, dan heb je je sector wel zien evolueren. “De schrijfmachines en faxen hebben een hele tijd geleden al plaats gemaakt voor printers en multifunctionele toestellen. Nu is er een evolutie in het printen zelf.

Bekijk de socials