DESK-SOLUTIONS-12-2019.gif

IT

Experten in IT

DESK-SOLUTIONS-rectangle-12-2019.gif

Contactinformatie

 • Desk Solutions
  Duwijckstraat 17 17
  2500 Lier
 • +32 (0)56 76 09 00

Neem contact op met Kristof Depuydt

Sales Account Manager ERP & Retail/wholesales

Top 3

Reportages

 • Thinkbook
  Bedrijfsreportage

  ThinkBook, professionele laptop, die jonge generaties wel zien zitten

  Computerfabrikant Lenovo heeft met ThinkBook een hippe laptop in de markt gezet, die volledig voldoet aan de professionele vereisten van een moderne kmo en vooral de ‘Z’ en ‘Millennials’ generaties zal bekoren. Het pluimgewicht (minder dan 1,4 kg), uitgevoerd in zilvergrijs aluminium, beantwoordt helemaal aan de verwachtingen van deze jonge werknemers om op het werk een device te hebben zoals thuis. Voor u als werkgever is het geruststellend dat de configuratie volledig is afgestemd op uw business.

 • Bedrijfsreportage

  UVO Technologies ‘lost’ uw verwachtingen in

  De naam UVO creëert bepaalde buitenaardse verwachtingen. Het bedrijf verkoopt echter geen ruimtetuigen, maar wel ruimtebesparende ‘tuigen’  voor de logistieke sector. Kwaliteit, veiligheid en superieure service zijn bij UVO Technologies geen losse woorden maar vaste waarden en met een flexibel en ergonomisch geavanceerd gamma heeft het bedrijf een handvol troefkaarten voor zijn klanten.

 • Bedrijfsreportage

  Betrouwbare verbindingen zonder verrassingen met Phone2bizz

  Beter telefoonverbindingen en tegelijk kosten besparen. Daar zorgt Phone2bizz voor. Uw lokale PBX-telefooncentrale en traditionele telefoonlijnen worden vervangen door VoIP. Telefonie wordt hierdoor mogelijk op datanetwerken in de cloud en geeft de mogelijkheid om spraak en data samen te voegen.

 • Bedrijfsreportage

  De betrouwbare partner van kmo’s in telecom

  Aan wie zich elke dag te pletter werkt om zijn bedrijf overeind te houden is telecom doorgaans niet besteed. Die hightech wereld is veelal totaal ontoegankelijk. Tot er hem op gewezen wordt dat de uitgaande facturen toch wel even vragen doen oproepen.

 • Bedrijfsreportage

  Laat u goed adviseren Telefonie hoeft geen dure oplossing te zijn!

  Met bijna 40 jaar ervaring in onder andere telefonie is Sonal uit Mortsel een gevestigde waarde op de telecommunicatiemarkt. Als leverancier van onder andere telefooncentrales, toestellen en telefonie bieden zij de passende oplossingen afgestemd op de behoefte van de klant. 

 • Bedrijfsreportage

  Inca Networks maakt uw cloud computing veilig

  Beste kmo’er, bent u zeker dat uw bedrijfsdata veilig staan opgeborgen en niet zomaar consulteerbaar zijn voor jan-en-alleman? Bent u heel zeker? Weet u dan ook of uw werknemers hun bedrijfs-e-mail gelinkt hebben aan een gratis Gmail-, Google- of Dropbox-account? In dat geval wordt uw IT-security immers mogelijk zo lek als een zeef, want deze gratis accounts bieden geen confidentialiteitsgarantie en ze beschermen niet tegen dataverlies. Bovendien zijn het favoriete accounts om gehackt te worden.