anr-banner.gif

IT

Experten in IT

anr-banner-400x300-v3.gif

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Harelbeke
 • Lier
 • Braine-l’Alleud

Neem contact op met Kristof Depuydt

Sales Account Manager ERP & Retail/wholesales

Top 3

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Abonnementenbeheer in Exact Online: geeft jou een voorspelbare omzet

  Van boodschappen tot elektrische vervoersmiddelen: abonnementen zijn trending in elke sector. Zowel traditionele retailers als e-commerce spelers sprongen de voorbije jaren op de trein. Aan de basis van deze trend ligt een nood aan ontzorging, duurzaamheid, voorspelbare omzet en klantenbinding. Maar de administratieve opvolging van deze abonnementen brengt heel wat werk met zich mee. Daarom ontwikkelde Exact een toepassing voor abonnementenbeheer, vertelt product marketingmanager, Remco Kroes.
 • Bedrijfsreportage

  Dankzij ESC nu ook Business Intelligence binnen handbereik van kmo’s

  Business Intelligence, het verzamelen van data over uw handelsactiviteiten en -processen om deze om te zetten in nuttige en concurrentiële bedrijfsinformatie, is niet langer het privilege van grote ondernemingen. ESC ontwikkelde de generieke business intelligence tool BI Power Pack. Hiermee kan je met 4 handige standaard rapportensets snel waardevolle inzichten in je bedrijfsgegevens verwerven.
 • Bedrijfsreportage

  SAP voor de kmo: future-proof oplossing voor groeiende ondernemingen

  Welke ERP-oplossing dient u als kmo te kiezen om uw bedrijfsprocessen te automatiseren en te optimaliseren? Kris Adriaenssens en Eddy Dobbelaere, respectievelijk Group CEO van de internationale groep en CEO van Anrova Solutions, stellen dat het belangrijk is dat uw ERP-programma met uw bedrijf meegroeit en future proof is. SAP Business One partner Anrova Solutions realiseerde het afgelopen jaar twee overnames. Precies om stevig (internationaal) in de markt te staan en met zijn klanten mee te groeien.
 • Bedrijfsreportage

  CRM-oplossingen van Belgische bodem, op maat van kmo’s

  100% Belgische CRM-oplossingen voor de wereldwijde markt én op maat van kmo’s, dat is waar Efficy voor staat. Met een hoofdzetel in ons land, een volledig Nederlandstalige software en support en oplossingen die volledig conform de Europese privacywetgeving zijn, biedt Efficy een sterk alternatief voor de grote, Amerikaanse spelers. Dat vertelt Camille Ceulenaere, Sales Account Executive voor Vlaanderen bij het bedrijf.
 • Bedrijfsreportage

  Telewerken? Onderweg? Overal telefoneren en doorschakelen zoals op kantoor met VoIP telefonie

  Hebt u medewerkers die veel de baan op zijn en/of regelmatig van thuis uit werken? Met VoIP telefonie via de cloud van Sonal kunnen ze, waar ze zich ook bevinden, telefoneren en doorverbinden alsof ze op kantoor zijn. Ze doen dat via een softphone (een app) op hun smartphone of via hun tablet of laptop (met headset) Op kantoor kan u het telefoontoestel dat op uw bureau staat blijven gebruiken.
Bekijk de socials