anr-banner.gif

IT

Experten in IT

anr-banner-400x300-v3.gif

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Harelbeke
 • Lier
 • Braine-l’Alleud

Top 3

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Ben je klaar voor de uitdagingen voor kmo’s in 2024?

  Het KMO Barometer-onderzoek van Exact onthult financiële uitdagingen voor kmo's in 2024: betalingen op tijd innen en administratieve last verminderen. Exact Online Boekhouden biedt geautomatiseerde oplossingen om deze obstakels te overwinnen.
 • Bedrijfsreportage

  Optimaliseer uw supply chain-prestaties met Generix Group

  Het SaaS-aanbod van Generix Group integreert oplossingen voor verkoopbeheer, financiën, voorraadbeheer en inkoopbeheer. In combinatie met een uitmuntende supportservice begeleidt de supply chain-expert klanten naar het hoogste prestatieniveau.
 • Bedrijfsreportage

  Exact ontwikkelt cloudoplossingen op kmo-maat

  In 1984 stonden enkele studenten van de universiteit van Delft aan de wieg van Exact. Het bedrijf vestigde zijn naam in de wereld van bedrijfssoftware in de cloud. De hoofdzetel bevindt zich nog steeds in Nederland, maar Exact is ondertussen met ruim 2.000 werknemers wereldwijd actief. België, Nederland en Duitsland zijn de belangrijkste afzetmarkten. De software-oplossingen richten zich voornamelijk tot de kmo’s en groeien mee met hun behoeften. 675.000 van hen maken er al gebruik van.
 • Bedrijfsreportage

  Onzekere tijden? Tijd om je afdrukkosten (grondig) te analyseren

  Bij economische tegenwind worden de kosten als eerste onder de loep genomen. Hoe kunnen bedrijven kosteneffectiever worden als het om printen, kopiëren en scannen gaat? Frank Deneweth, Managing Director BELUX, legt uit hoe het mogelijk is om technologie intelligent toe te passen voor efficiëntie en kostenbesparingen, maar adviseert ook te kijken naar productiviteit en automatisering.
 • Bedrijfsreportage

  Ervaren telefoniespecialist voor kmo’s

  Sinds de oprichting in 1978 is het familiebedrijf Sonal uit Mortsel toonaangevend in telecommunicatie. Van klassieke-, cloud- en VOIP telefonie tot radio- en satellietcommunicatie: het bedrijf van Michael De Clercq heeft een oplossing voor al jouw noden. Ook in digitale tijden en hybride werkomgevingen is een efficiënt telefoniesysteem onmisbaar voor een goede interne communicatie en klantencontact. Een ervaren partner met doorgedreven expertise kan daarin het verschil maken voor jouw kmo, benadrukt de zaakvoerder.
Bekijk de socials