anr-banner.gif

IT

Experten in IT

anr-banner-400x300-v3.gif

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Harelbeke
 • Lier
 • Braine-l’Alleud

Neem contact op met Kristof Depuydt

Sales Account Manager ERP & Retail/wholesales

Top 3

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  SAP voor de kmo: future-proof oplossing voor groeiende ondernemingen

  Welke ERP-oplossing dient u als kmo te kiezen om uw bedrijfsprocessen te automatiseren en te optimaliseren? Kris Adriaenssens en Eddy Dobbelaere, respectievelijk Group CEO van de internationale groep en CEO van Anrova Solutions, stellen dat het belangrijk is dat uw ERP-programma met uw bedrijf meegroeit en future proof is. SAP Business One partner Anrova Solutions realiseerde het afgelopen jaar twee overnames. Precies om stevig (internationaal) in de markt te staan en met zijn klanten mee te groeien.
 • Bedrijfsreportage

  CRM-oplossingen van Belgische bodem, op maat van kmo’s

  100% Belgische CRM-oplossingen voor de wereldwijde markt én op maat van kmo’s, dat is waar Efficy voor staat. Met een hoofdzetel in ons land, een volledig Nederlandstalige software en support en oplossingen die volledig conform de Europese privacywetgeving zijn, biedt Efficy een sterk alternatief voor de grote, Amerikaanse spelers. Dat vertelt Camille Ceulenaere, Sales Account Executive voor Vlaanderen bij het bedrijf.
 • Bedrijfsreportage

  Telewerken? Onderweg? Overal telefoneren en doorschakelen zoals op kantoor met VoIP telefonie

  Hebt u medewerkers die veel de baan op zijn en/of regelmatig van thuis uit werken? Met VoIP telefonie via de cloud van Sonal kunnen ze, waar ze zich ook bevinden, telefoneren en doorverbinden alsof ze op kantoor zijn. Ze doen dat via een softphone (een app) op hun smartphone of via hun tablet of laptop (met headset) Op kantoor kan u het telefoontoestel dat op uw bureau staat blijven gebruiken.
 • Bedrijfsreportage

  Telewerk? Aurelium zorgt voor een ‘Intelligent Connected Workplace’

  Nu we met zijn allen meer en meer hybride werken, is het belangrijk om dat op een veilige manier te doen. ICT-dienstverlener Aurelium introduceert het begrip ‘Intelligent Connected Workplace’. “Door de coronacrisis hebben veel bedrijven snel geschakeld om hun medewerkers van thuis uit te laten werken. Niet altijd wordt bij telewerk voldoende aandacht besteed aan security”, stelt DX Business Director Bart Thys..
 • Bedrijfsreportage

  Ziehier wie u aan de lijn krijgt bij telecomprovider LCR Telecom

  Els is al het langste in dienst van LCR Telecom: “Dat moet ondertussen al ongeveer 20 jaar zijn. Ik heb steeds op de klantendienst gewerkt. Mijn job is in de loop der jaren wel geëvolueerd. Vroeger bood LCR Telecom alleen vaste telefoniediensten aan, voor analoge toestellen en telefoonlijnen. Nu opteren de klanten meestal voor digitale telefonie of bellen via internet. Daarnaast bieden we bijvoorbeeld ook SIM-kaartjes voor gsm’s aan. We zijn met andere woorden een one-stop-shop voor data- en telecomoplossingen.
Bekijk de socials