anr-banner-728x90-v3.gif

IT

Experten in IT

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Corona doet meer inkt vloeien uit printers bij Brother

  Er is al veel inkt gevloeid over de economische gevolgen van de coronacrisis. Bij Brother International Belgium vloeit er ook veel inkt, letterlijk, toner inkt. Door het vele telewerk is de vraag naar compacte printers gestegen, vooral naar de multifunctionele toestellen zodat er op de thuiswerkplek ook gescand en gekopieerd kan worden. De printers van Brother worden steeds intelligenter. In combinatie met de slimme Managed Print Services wordt u volledig ontzorgd.
 • Bedrijfsreportage

  CRM-ontwikkelaar Efficy ontvouwt ambitieuze groeiplannen

  De 100% Belgische CRM-ontwikkelaar Efficy heeft ambitieuze groeiplannen en geeft die momenteel volop vorm. “De voorbije tien jaar hebben we in de ons omliggende landen één tot twee overnames per jaar gerealiseerd en er is daarnaast nog heel wat ruimte voor organische groei. We mikken binnen drie tot vier jaar op een omzet van 100 miljoen euro én tegen dan willen we op onze R&D afdeling 100 medewerkers aan de slag hebben, tegenover 40 vandaag”, legt CEO Cédric Pierrard uit.
 • Bedrijfsreportage

  Krijg grip op uw cijfers met software van Exact

  In onzekere tijden wil je de impact van elke beslissing zo goed mogelijk kunnen inschatten. Daarom maken veerkrachtige ondernemingen gebruik van software die inzicht biedt. In dit artikel vertelt Tom De Jongh (Sales Manager Exact in België) hoe de slimme software van Exact ondernemers elke dag correct informeert. Want wie grip heeft op zijn cijfers, neemt onderbouwde beslissingen.
 • Desk Solutions
  Bedrijfsreportage

  ERP-oplossing SAP Business One: ook interessant voor kmo’s

  CEO Eddy Dobbelaere van Desk Solutions hoort vaak dat de ERP-oplossing van het wereldwijd bekende softwaremerk SAP Business One geen spek voor de bek van de kmo zou zijn en alleen interessant voor multinationals. “Niets is minder waar. Anders dan ‘de grote’ SAP, ontworpen voor grote bedrijven, heeft SAP met SAP Business One een software op de markt gebracht, volledig afgestemd op kmo’s en hun bijhorende businessprocessen”, legt hij uit.

 • Intelligente printers
  Bedrijfsreportage

  “Printen as a service vindt steeds meer ingang”

  Als je zoals Brother al meer dan 100 jaar actief bent en in 2021 50 jaar aanwezig zal zijn op de Belgische markt, dan heb je je sector wel zien evolueren. “De schrijfmachines en faxen hebben een hele tijd geleden al plaats gemaakt voor printers en multifunctionele toestellen. Nu is er een evolutie in het printen zelf.

Bekijk de socials