anr-banner.gif

IT

Experten in IT

anr-banner-400x300-v3.gif

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Harelbeke
 • Lier
 • Braine-l’Alleud

Top 3

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Onzekere tijden? Tijd om je afdrukkosten (grondig) te analyseren

  Bij economische tegenwind worden de kosten als eerste onder de loep genomen. Hoe kunnen bedrijven kosteneffectiever worden als het om printen, kopiëren en scannen gaat? Frank Deneweth, Managing Director BELUX, legt uit hoe het mogelijk is om technologie intelligent toe te passen voor efficiëntie en kostenbesparingen, maar adviseert ook te kijken naar productiviteit en automatisering.
 • Bedrijfsreportage

  Ervaren telefoniespecialist voor kmo’s

  Sinds de oprichting in 1978 is het familiebedrijf Sonal uit Mortsel toonaangevend in telecommunicatie. Van klassieke-, cloud- en VOIP telefonie tot radio- en satellietcommunicatie: het bedrijf van Michael De Clercq heeft een oplossing voor al jouw noden. Ook in digitale tijden en hybride werkomgevingen is een efficiënt telefoniesysteem onmisbaar voor een goede interne communicatie en klantencontact. Een ervaren partner met doorgedreven expertise kan daarin het verschil maken voor jouw kmo, benadrukt de zaakvoerder.
 • Bedrijfsreportage

  Automatisering maakt persoonlijke dienstverlening mogelijk

  Met de bedrijfssoftware van AFAS krijgt ook jouw kmo de kans om doorgedreven te automatiseren. Van accounting en CRM tot logistiek, projectadministratie en HR: AFAS heeft alles in huis om leuker, beter én efficiënter te werken. Volgens directeur van AFAS Software België Machiel den Dekker is automatisering bovendien the way to go om tijd te maken voor persoonlijke dienstverlening en menselijk contact. “Als bedrijven innovatie volop implementeren, kunnen ze meer aandacht geven aan hun medewerkers, klanten en partners”, benadrukt hij.
 • Bedrijfsreportage

  Boekhouding en ERP in één pakket biedt ons veel voordelen

  Voor familiebedrijf Lambrechts-Nicolaers, een tegel- en natuursteenspecialist uit Tongeren, is snelheid van uitvoering een topprioriteit. Zowel voor als achter de schermen moet alles op wieltjes lopen om de klant een topservice te bieden. “Daarom is Adsolut van Wolters Kluwer voor ons zo’n goede match. De combinatie van boekhoudsoftware en ERP-systeem in één pakket laat ons efficiënter werken.”
 • Bedrijfsreportage

  Laat je telefonie en datanetwerk boosten

  In veel sectoren spreekt 25 jaar ervaring voor zich. In de wereld waarin operatoren van vaste en mobiele spraak- en datanetwerken actief zijn, is een kwarteeuw dienstverlening vooral veelzeggend. In het geval van LCR Telecom wijst het op uitgesproken klantgerichtheid, aanpassingsvermogen en zin voor innovatie. De onderneming zet haar expertise in om kmo’s een service aan te bieden, die doorgaans alleen weggelegd is voor grootschalige organisaties.
 • Bedrijfsreportage

  Bouw jij mee aan de toekomst met IT-bedrijf Anrova Solutions?

  Anrova Solutions kent jaar na jaar een opmerkelijke groei. Het IT-bedrijf kijkt dan ook voortdurend uit naar talent in diverse domeinen. Nieuwe medewerkers komen er terecht in een bedrijfscultuur, gekenmerkt door collegialiteit, openheid en vertrouwen.
Bekijk de socials