20200701-Desk-solutions.gif

IT

Experten in IT

20200701-desk-solutions-rectangle.gif

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Desk Solutions Harelbeke
 • Desk Solutions Lier

Neem contact op met Kristof Depuydt

Sales Account Manager ERP & Retail/wholesales

Top 3

Reportages

 • Desk Solutions
  Bedrijfsreportage

  ERP-oplossing SAP Business One: ook interessant voor kmo’s

  CEO Eddy Dobbelaere van Desk Solutions hoort vaak dat de ERP-oplossing van het wereldwijd bekende softwaremerk SAP Business One geen spek voor de bek van de kmo zou zijn en alleen interessant voor multinationals. “Niets is minder waar. Anders dan ‘de grote’ SAP, ontworpen voor grote bedrijven, heeft SAP met SAP Business One een software op de markt gebracht, volledig afgestemd op kmo’s en hun bijhorende businessprocessen”, legt hij uit.

 • Intelligente printers
  Bedrijfsreportage

  “Printen as a service vindt steeds meer ingang”

  Als je zoals Brother al meer dan 100 jaar actief bent en in 2021 50 jaar aanwezig zal zijn op de Belgische markt, dan heb je je sector wel zien evolueren. “De schrijfmachines en faxen hebben een hele tijd geleden al plaats gemaakt voor printers en multifunctionele toestellen. Nu is er een evolutie in het printen zelf.

 • Thinkbook
  Bedrijfsreportage

  ThinkBook, professionele laptop, die jonge generaties wel zien zitten

  Computerfabrikant Lenovo heeft met ThinkBook een hippe laptop in de markt gezet, die volledig voldoet aan de professionele vereisten van een moderne kmo en vooral de ‘Z’ en ‘Millennials’ generaties zal bekoren. Het pluimgewicht (minder dan 1,4 kg), uitgevoerd in zilvergrijs aluminium, beantwoordt helemaal aan de verwachtingen van deze jonge werknemers om op het werk een device te hebben zoals thuis. Voor u als werkgever is het geruststellend dat de configuratie volledig is afgestemd op uw business.

 • Bedrijfsreportage

  UVO Technologies ‘lost’ uw verwachtingen in

  De naam UVO creëert bepaalde buitenaardse verwachtingen. Het bedrijf verkoopt echter geen ruimtetuigen, maar wel ruimtebesparende ‘tuigen’  voor de logistieke sector. Kwaliteit, veiligheid en superieure service zijn bij UVO Technologies geen losse woorden maar vaste waarden en met een flexibel en ergonomisch geavanceerd gamma heeft het bedrijf een handvol troefkaarten voor zijn klanten.

 • Bedrijfsreportage

  Betrouwbare verbindingen zonder verrassingen met Phone2bizz

  Beter telefoonverbindingen en tegelijk kosten besparen. Daar zorgt Phone2bizz voor. Uw lokale PBX-telefooncentrale en traditionele telefoonlijnen worden vervangen door VoIP. Telefonie wordt hierdoor mogelijk op datanetwerken in de cloud en geeft de mogelijkheid om spraak en data samen te voegen.

 • Bedrijfsreportage

  De betrouwbare partner van kmo’s in telecom

  Aan wie zich elke dag te pletter werkt om zijn bedrijf overeind te houden is telecom doorgaans niet besteed. Die hightech wereld is veelal totaal ontoegankelijk. Tot er hem op gewezen wordt dat de uitgaande facturen toch wel even vragen doen oproepen.