Hylke Huys

Marketing & Comms Manager Destiny

Uitbouw en co-creatie van de Destiny-marketingstrategie. Het vergroten van de naamsbekendheid van onszelf en onze partners met behulp van online marketing en ons interne verkoopteam.

Over mijn bedrijf

Destiny, opgericht in 2008, is een aanbieder van veilige cloudcommunicatieoplossingen en richt zich vooral op kleine en middelgrote innovatieve ondernemingen. Met een jaaromzet van 42 miljoen euro in 2018, groeide het telecombedrijf uit tot de snelst groeiende cloud- en telecomspeler in de Belgische en Nederlandse B2B-markt.  Intussen zet de groei zich verder.  Destiny stelt intussen meer dan 220 medewerkers te werk in België en Nederland en mikt nu op een bijgestelde vooropgestelde omzet van 65 miljoen euro in 2019.

Met het Destiny cloudinteractieplatform kunnen bedrijven vanaf elke plaats en met elk toestel efficiënter communiceren, aangezien telecom en IT in de achterliggende architectuur naadloos in elkaar overvloeien. Daardoor biedt Destiny zeer flexibele en schaalbare oplossingen aan, die perfect zijn aangepast aan de huidige behoeften van de klant én aanpasbaar zijn aan toekomstige behoeften.

Het eigen Destiny-netwerk garandeert snelheid en doorgedreven service voor de meer dan 13.000 professionele klanten, waaronder gereputeerde bedrijven als Cevora, Democo, DPD, Ecover, Gabriëls, Interparking, Katoen Natie, McDonald’s, Officenter, Standaard Boekhandel, Würth en ZEB.

 

Updates van Hylke

Stel een vraag
aan Hylke

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials