Marketing & Sales

Experten in Marketing & Sales

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  “Huis-aan-huis bedeling maakt deel uit van creatief communicatieplan”

  Vlaamse Post heef zich de laatste jaren sterk gepositioneerd als efficiënt bedeelapparaat voor flyers, folders en allerlei drukwerk. De concurrentie met de nieuwe social media is bijwijlen bikkelhard maar de oude vertrouwde brievenbus doet het met haar papieren boodschappen nog altijd uitstekend. “Ik wens onze klanten voor 2018 daarom in eerste instantie een duidelijk communicatieplan toe waarin ze tot een creatieve mix komen van alle media,” zegt Peter Segers van Vlaamse Post. “Een goede communciatie is immers een én-én verhaal.”

 • Bedrijfsreportage

  Lutgard Heyvaerts van communicatiebedrijf COMtext

  COMtext heeft zich in de afgelopen jaren sterk gepositioneerd op de communicatiemarkt. Het bedrijf uit Brasschaat is vooral gespecialiseerd in perscommunicatie en heeft zich in dit opzicht opgewerkt tot een vertrouwde partner voor ondernemingen, vooral dan voor KMO’s. Ook instellingen en organisaties doen evenwel graag een beroep op de diensten van het bedrijf. Lutgard Heyvaerts legt daarbij uitdrukkelijk veel engagement in de nieuwswaarde van de boodschap die de klant wil uitsturen. Wie specifiek zijn doelgroep of anderzijds de brede omgeving wil bereiken moet heel gericht tewerk gaan en de onderscheiden persbedrijven een zakelijk uitgewerkt bericht aanbieden. Het gaat hem daarbij vooral om de snelle toegankelijkheid van de thematiek.

 • Bedrijfsreportage

  Ondernemers voelen er zich helemaal thuis

  Een hotel is meer dan een snel geboekte kamer. Dat hebben ze vooral bij het Van der Valk Hotel in Beveren goed begrepen. Het gaat er om een totaalbelevenis. Zeker voor ondernemingen en KMO's. Met een vlotte parking, modern uitgeruste vergaderruimtes, wellness faciliteiten, een overdekt zwembad., de topkeuken van het nieuwe restaurant Nest of de culinaire hoogstandjes in Ozzo, sushi en lounge. Alles onder één dak. In de zakelijke samenwerking van het hotel met Event Masters kunnen ondernemingen er zelfs makkelijk een origineel bedrijfsvent laten organiseren. "In de komende maanden bouwen wij nog 60 extra kamers en studio's bij," zegt Tim Van der Valk, een van de vele nazaten van de Nederlandse familie Van der Valk die het hotel in Beveren-Waas leidt. "Met straks 200 kamers kunnen wij de vraag naar beschikbare ruimte beter aan."

 • Bedrijfsreportage

  Kingsberry ontwikkelde een online marketing model dat u in contact brengt met klanten en prospecten

  Het internet marketing bureau Kingsberry ontwikkelde een model dat u in contact brengt met uw website bezoekers. Het werkt via meerdere online kanalen zodat u op basis van cijfers ontdekt welke internet marketing aanpak het beste werkt voor uw bedrijf. Deze gespreide inzet zorgt in combinatie met permanente optimalisatie en continuïteit van uw communicatie voor concrete resulaten. Het doel van online marketing is om u in contact te brengen met uw website bezoekers.

 • Bedrijfsreportage

  Crowne Plaza Antwerpen: Welcome-in-t-Stad met topcomfort

  Het Antwerpse Crowne Plaza herbergt de meeste kamers van alle Antwerpse hotels. Onder het motto 'Welcome in 't Stad' trekt dit recent vernieuwde hotel zowel regionale, nationale als internationale zakenmensen aan. "Die krijgen hier een mini-versie van de Scheldestad voorgeschoteld, maar dan wel één zonder verkeersproblemen of zorgen om een parkeerplaats te bemachtigen", vertellen general manager Hans Wils en director of sales Vincent Jacobs ons in één van de gemoedelijke 'babbel-Board rooms'.

 • Bedrijfsreportage

  Transport & Logistics Antwerp Netwerken op de beurs

  Ook kmo's kunnen hun voordeel halen uit alle mogelijke vormen van multimodaal transport. Tijdens de komende beurs Transport & Logistics in Antwerpen zullen de zowat 10.000 verwachte bezoekers de gelegenheid krijgen om de verschillende deelaspecten van de nieuwste trends in die sector te ontdekken. Meer dan 300 aangekondigde exposanten en hun partners zullen in de vier hallen van Antwerp Expo een overzicht bieden van wat multimodaliteit in transport en logistiek in concreto kan betekenen.