Marketing & Sales

Experten in Marketing & Sales

Reportages

 • Easypost
  Bedrijfsreportage

  “Zonder enige investeringskost besparen op de uitgaande post”

  EasyPost is een postverwerkingsbedrijf dat vandaag reeds voor meer dan 2.000 bedrijven de behandeling van uitgaande poststromen voor zijn rekening neemt. Het bedrijf haalt dagelijks de uitgaande post op, sorteert ze en levert ze netjes gefrankeerd af bij bpost. De voordelige prijs  die EasyPost hiervoor kan bedingen bij bpost door haar optimale werking deelt het bedrijf met zijn klanten. “Zonder enige investeringskost kan u besparen en de behandeling van uw uitgaande post uit handen geven en u op uw corebusiness blijven focussen”, stelt Johan Wouters, commercial director bij EasyPost.

 • Bedrijfsreportage

  Ook u hebt een geprint item in uw bedrijf

  Imprenta is allround gespecialiseerd in digitaal drukwerk voor binnen en buiten en realiseert letterlijk al uw printwerk, van kleine stickers, over raamstickers, vloerstickers en etalagebelettering, tot carwraps en wagenbestickering, banners, parasols, (beach)vlaggen, spandoeken, bedrukt behangpapier, hoge kwaliteit fotoprints op papier of op andere materialen, textielprints en raamfolies.

 • Nadine Francus
  Bedrijfsreportage

  Transport & Logistics Antwerp, liefst 2.000 m² groter

  De vijfde hal die Antwerp Expo momenteel aan het bijbouwen is, zal mooi op tijd klaar zijn voor Transport & Logistics op 15, 16 en 17 oktober. Het grootste community evenement van de sector in de Benelux wordt zo nog een flink stuk groter.