Marketing & Sales

Experten in Marketing & Sales

KMODYNAMOO - rectangle202003.gif

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • KMOdynamoo

Top 3

Reportages

 • Goldfish Party Rental
  Bedrijfsreportage

  Goldfish Party Rental: een mooi groeiverhaal

  Jonathan Geerinckx wilde een naam die eruit sprong, zes jaar geleden, bij de start van zijn bedrijf in verhuur van feestmateriaal en -benodigdheden. En of Goldfish een naam is die opvalt in de sector. Wanneer we het mooie groeiverhaal van dit bedrijf optekenen, komt er spontaan een beeld naar boven van een goudvis die uit puur enthousiasme zijn kom uit springt.

 • Easypost
  Bedrijfsreportage

  “Zonder enige investeringskost besparen op de uitgaande post”

  EasyPost is een postverwerkingsbedrijf dat vandaag reeds voor meer dan 2.000 bedrijven de behandeling van uitgaande poststromen voor zijn rekening neemt. Het bedrijf haalt dagelijks de uitgaande post op, sorteert ze en levert ze netjes gefrankeerd af bij bpost. De voordelige prijs  die EasyPost hiervoor kan bedingen bij bpost door haar optimale werking deelt het bedrijf met zijn klanten. “Zonder enige investeringskost kan u besparen en de behandeling van uw uitgaande post uit handen geven en u op uw corebusiness blijven focussen”, stelt Johan Wouters, commercial director bij EasyPost.

 • Bedrijfsreportage

  Ook u hebt een geprint item in uw bedrijf

  Imprenta is allround gespecialiseerd in digitaal drukwerk voor binnen en buiten en realiseert letterlijk al uw printwerk, van kleine stickers, over raamstickers, vloerstickers en etalagebelettering, tot carwraps en wagenbestickering, banners, parasols, (beach)vlaggen, spandoeken, bedrukt behangpapier, hoge kwaliteit fotoprints op papier of op andere materialen, textielprints en raamfolies.

Bekijk de socials