Leaderboard BB.gif

Marketing & Sales

Experten in Marketing & Sales

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Bereikbaarheid en een unieke omgeving: pijlers in het succesverhaal van De Koolputten

  De Koolputten is al 5 jaar lang aan een mooi parcours bezig. De prachtige, veelzijdige en moderne zalen en infrastructuur maken van de site in het Waasland een populaire locatie voor bedrijven die zoeken naar een plek voor hun business events. Ook de gastronomische keuken oogst alleen maar lof. Maar daarnaast maakt ook de combinatie van bereikbaarheid én een unieke omgeving deel uit van de succesformule.
 • Bedrijfsreportage

  Duurzame en ondernemende partner voor jouw commerciële doelen

  Businezz Booster helpt bedrijven bij het realiseren van hun doelen. Volgens medeoprichter Christophe Eggen begint dat altijd bij de sales. “Als je je ideeën niet kan vermarkten, eindigen ze op het economisch kerkhof”, vertelt hij. Daarom helpt team Businezz Booster ondernemingen bij het rekruteren van nieuw commercieel talent, de ontwikkeling van commerciële vaardigheden en met ondersteuning in digitalisering.
 • Bedrijfsreportage

  De full-service partner van de KMO in videocontent

  Think Video produceert B2B-videocontent voor KMO’s. Daar hoort de klassieke bedrijfsreportage bij maar het vakgebied behelst vandaag heel wat meer. Denk maar aan e-learning video’s, vacaturecontent, testimonials… Kortom, alles wat een hedendaagse KMO nodig heeft om zich creatief te profileren én te onderscheiden. Zaakvoerder Thibault Weewauters stelt scherp op de mogelijkheden.
Bekijk de socials