Marketing & Sales

Experten in Marketing & Sales

KMODYNAMOO - rectangle202003.gif

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • KMOdynamoo

Top 3

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Meet, greet, do business,… allemaal live op Transport & Logistics Antwerp

  Transport & Logistics Antwerp is er terug. Na de coronacrisis is het in ons land de eerste logistieke beurs die terug live plaatsvindt, meteen ook het grootste community event van de Benelux. Bijna 250 exposanten & partners en de tientallen experten en keynote sprekers hopen u op 19, 20 en/of 21 oktober te verwelkomen in Antwerp Expo. De 5 beurshallen van dit complex zijn goed voor een oppervlakte van meer dan 20.000 m². Kom ook inspiratie opdoen, kennis vergaren, netwerken, business opportuniteiten ontdekken,...
 • Bedrijfsreportage

  Restaurant Guzto: gastronomisch verwend met een mediterraan accent

  Restaurant Guzto in Aartselaar groeide uit tot een heerlijke hotspot voor fans van de mediterrane keuken. In een sfeervolle setting serveert de enthousiaste equipe constante kwaliteit, mét klantgerichte flexibiliteit. Ook zakelijke klanten blijven hier niet ‘op hun honger’.
 • Bedrijfsreportage

  The Bakery zuurdesembrood: laagdrempelige lekkernij met ambachtelijke aanpak

  In de sfeervolle site van stadsbrouwerij De Koninck maakt bakkerij The Bakery brood en banket van de bovenste plank. Na vijf jaar is bezieler Kenney Van Hoorick meer dan ooit een gedreven en bedreven bakker. Zijn missie: met kennis van zaken én smaken het publiek met zuurdesembrood vertrouwd maken.
Bekijk de socials