Kinepolis Business

Organisatie events

De strafste bedrijfsevents organiseer je bij Kinepolis Business

Wie Kinepolis zegt, zegt film. Maar bedrijven kunnen in de bioscopen terecht voor meer dan enkel comfortabele zitjes, popcorn en straffe films. Of je nu een brainstorm sessie, een productlancering, filmevent of een congres wil organiseren, bij Kinepolis Business vind je alles wat je nodig hebt voor een succesvol bedrijfsevent. Want Kinepolis, dat is zoveel meer dan alleen maar cinema.

De perfecte oplossing voor elk bedrijfsevent

Dat mag je letterlijk nemen. Je kan bij Kinepolis Business terecht voor élk type bedrijfsevent. Met of zonder film, van 20 tot 36.000 genodigden. Bedrijven nodigen al ruim 15 jaar hun klanten, zakenrelaties en werknemers uit in één of meerdere van onze bioscopen. 

Die bioscopen zijn dan ook uitgerust met alles wat je nodig hebt om indruk te maken op je genodigden. Naast filmzalen in verschillende groottes zijn er overal polyvalente zalen aanwezig voor conferenties en recepties. Er zijn daarnaast verschillende manieren om je merkcommunicatie of eventconcept tot leven te brengen. Met hoogstaande technologie zoals laser- en digitale projectie zorg je dan weer voor krachtige presentaties. Je merkt het al, bij Kinepolis Business zit je goed. 

Meer dan popcorn en nachos

De liefde van je genodigden gaat natuurlijk door de maag. Verover de harten van je gasten met culinaire hoogstandjes, heerlijke hapjes, klassieke filmsnacks of bourgondische buffetten. Bij Kinepolis is catering net zo indrukwekkend als het scherm zelf.

Vernieuwde receptieruimtes

In haast alle bioscopen werden de receptieruimtes onder handen genomen. Deze ruimtes zijn geliefd bij bedrijven om veel genodigden samen te brengen voor bijvoorbeeld een receptie, buffet, netwerk-event. Daarom hebben we tijd noch moeite gespaard om deze ruimtes te transformeren. Daarbij lag de nadruk op meer licht en ruimte. Maar ook de algemene uitstraling en akoestiek werden aangepakt. Zo dragen houten accenten, aangepaste verlichting en nieuwe vloerbekleding bij tot een warm en gezellig gevoel.  En dit alles met de nodige aandacht voor duurzaamheid.

Nationale spreiding en vlotte bereikbaarheid

Je hoeft niet eens ver te gaan om van al deze troeven te profiteren. Er zijn tien bioscopen, strategisch verspreid over heel België, waar je als bedrijf terechtkan.  We hebben een ruime spreiding in Vlaanderen maar kan ook aan franstalige zijde bij ons terecht van Brussel en Braine tot Luik.
Dankzij onze nationale spreiding zijn wij de ideale eventlocatie voor een event in meerdere locaties of een roadshow.  Je kan in dat geval bij één centraal aanspreekpunt terecht die de verschillende events voor jou coördineert.
Wat je ook beslist, er zijn zijn een aantal zekerheden: elke Kinepolis bioscoop is vlot bereikbaar, heeft ruime parkeermogelijkheden en biedt dezelfde uniforme en onvergetelijke ervaring. In die ervaring werd onlangs fors geïnvesteerd


Tip: wist je dat je onze bioscopen virtueel kan bezoeken? Op business.kinepolis.be kan je door alle ruimtes wandelen in 360° dankzij innovatieve technologie. Zo kan je nog beter plannen en nieuwe ideeën opdoen.

Samen aan de slag

Bij de organisatie van zo een event komt heel wat kijken, dat hoeven we je vast niet te vertellen. Maar als de uitdagingen zich opstapelen, staat ons team van ervaren B2B Account Managers klaar. Op basis van jouw wensen werken ze op maat gemaakte oplossingen uit zodat jij de verwachtingen van jouw genodigden kan overtreffen.

We zetten onze troeven graag nog even op een rijtje:

  • 10 locaties verspreid over België, van Oostende tot Luik.
  • Eenvoudig bereikbaar en ruime parkings.
  • Meer dan 35.000 zitplaatsen.
  • Hoogtechnologische uitrusting.
  • Live events met of zonder filmvoorstelling.
  • Opname- en livestreammogelijkheden voor hybride & virtuele events.
  • Uitgebreide catering-, animatie- en decoratieformules.
  • Eén contactpersoon, over alle locaties heen.

Jouw succes begint hier, bij Kinepolis Business.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan hier contact op voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan voor jouw bedrijfsevent.

Volg Kinepolis Business Belgium op (LI/Insta/Facebook).
 

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Kinepolis Business

Uitgelicht

Bekijk de socials