Bedrijfsbeheer

Reportages

 • Bedrijfsreportage

  Hoe breng je duurzaam ondernemen in de praktijk?

  De Kringwinkel Antwerpen creëert waarde voor ondernemingen

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo): voor een groeiend aantal bedrijven is het een belangrijke bekommernis. Maar hoe breng je dat in de praktijk? Samenwerken met partners die zelf hoog scoren op duurzaam ondernemen levert een verrassende win-winsituatie op. Een goed voorbeeld is de Kringwinkel Antwerpen.

 • Bedrijfsreportage

  “AFAS Software - Altijd inzicht in uw bedrijf!”

  Bent u zeker of u wel voldoende inzicht hebt in uw bedrijf? Weet u hoe het er nu echt voorstaat? AFAS Software zorgt met innovatieve bedrijfssoftware voor een leerrijke inkijk in uw eigen bedrijf.

 • Alt tekst
  Bedrijfsreportage

  De Gosselin Group bouwt verder aan zijn internationale expansie

  De logistieke wereld staat voor grote uitdagingen. De logistieke systemen zijn aan een dringende digitalisering toe. Bij Gosselin Logistics in Deurne wordt hard gewerkt om klanten te laten genieten van de commerciële voordelen van een efficiënt supply chain management.

 • Bedrijfsreportage

  “Het optimaliseren van uw voorraad kan u snel veel geld opleveren”

  Met de Slim4-software van Slimstock, toegevoegd aan uw bestaande ERP-systeem, optimaliseert u uw voorraad(beheer). U gaat uw voorraad kunnen verlagen, efficiënter kunnen werken en een hogere servicegraad kunnen realiseren, waardoor uw omzet stijgt en uw kosten dalen. U kan op de experten van Slimstock ook beroep doen om, los van Slim4, meer inzicht te krijgen in uw voorraadbeheer (samenstellen van uw assortiment, in- en uitfaseren van producten, bepalen van de minimumvoorraad,…).

 • Bedrijfsreportage

  DAM-digitaal bestandsbeheer:zelfs voor wie een speld in een hooiberg zoekt

  De DAM-systemen worden verdeeld door VALKE.NET media uit Paal-Beringen. De onderneming is al een kwarteeuw actief als IT-hulpverlener aan bedrijven. “We hebben vijf IT’ers in dienst. Elk met zijn eigen specialisatie en dat maakt het team mooi complementair. Onze klanten zijn zowel kleine ondernemingen, als KMO’s en multinationals.”