TWS Projects: maatschappelijk verantwoord ondernemen én je business boosten

Na een carrière van 24 jaar in de bank- en verzekeringssector, waarvan 14 als bestuurder van een Belfius-vennootschap, ging Geert Devloo op zoek naar een nieuwe uitdaging. Inspiratie vond hij bij de talloze aanvragen om sociale projecten te realiseren die hij door de jaren heen kreeg. Hij stelde zich de vraag of er geen alternatief mogelijk was dat een echte maatschappelijke en duurzame meerwaarde kon bieden én waar ook ondernemers wel bij varen. Zijn antwoord? TWS Projects: daarmee brengt hij bedrijven samen om net die duurzame sociale projecten te realiseren. Zijn doel? Een echte TWS Community en win-win-win voor het project, de ondernemers en de samenleving.

Oplossingen voor maatschappelijke organisaties met TWS Projects

“We willen maatschappelijke organisaties en instellingen een oplossing bieden voor ontoereikende middelen en overheidssubsidies vanuit de kracht van het ondernemerschap”, begint Geert Devloo het gesprek.

“Onze maatschappelijke partners zijn revalidatie-, of woonzorgcentra. Maar evengoed scholen, socio-culturele organisaties, organisaties voor dieren, OCMW's, steden en gemeenten, enzovoort. Zij hebben talloze projecten waar wij onze schouders onder kunnen zetten. Daarvoor luisteren we uiteraard eerst goed naar hun noden en wensen.”

Een netwerk van meer dan 230 bedrijven

Om deze sociale projecten te organiseren doet TWS Projects beroep op de steun van een groot netwerk van ondernemingen. Vandaag maken meer dan 230 bedrijven uit heel Vlaanderen deel uit van dit netwerk.

“Deze bedrijven zijn partners van TWS Projects. Ze betalen een lidmaatschapsbijdrage voor een periode van 4 jaar. Daarmee kennen wij financiële middelen toe aan 1 of meerdere sociale projecten. Zo ondersteunen de ondernemingen goede doelen en kunnen ze inzetten op maatschappelijk verantwoord ondernemen met de garantie dat hun middelen goed besteed worden.”

14-punten plan voor een groeiende business

Daar stopt het voor Geert Devloo echter niet. Naast de win voor de projecten streeft hij ook naar een meerwaarde voor de bedrijven. Die realiseert TWS Projects op verschillende manieren.

“Uiteraard investeer je met een lidmaatschap bij TWS Projects in je merkimago. Maar dat is lang niet alles. Wij ondersteunen onze leden met een uitgebreid 14-punten plan voor een groeiende business. Daarmee garanderen we dat ze hun investering ruimschoots kunnen terugverdienen.

Wat betekent dat concreet? We ondersteunen hen onder andere in hun online marketing en communicatie maar brengen hen evengoed samen op netwerkmomenten. Daarnaast stimuleren we ook business binnen ons netwerk. Kortom, we bouwen aan relaties om groei te realiseren en tegelijk ook maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Partnerschap met KMOInsider en TWS Projects

Om deze mooie ambities mogelijk te maken, ging TWS Projects een partnerschap aan met KMOInsider. 

“In deze samenwerking zitten voor Premium & Premium Plus leden onder andere een bedrijfsprofiel en landingspagina op de website van TWS Projects vervat. Voor de Ultra Superior leden komt daar ook nog eens een insider story op het platform bij door een journalist met online zichtbaarheid op KMOinsider. Allen krijgen ook een professionele fotoshoot aangeboden.”

TWS Projects - Hanebeekstraat 28 – 8920 Langemark

T 0475 426071 – info@twsprojects.be - BE 0724 596 532

www.ondernemersmeteenhart.be – www.twsprojects.be

Wilt u meer weten?

TWS Projects

Bekijk de socials